Şimdi Ara

Morgana supp bi kere !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bi tane LoL sayfası ''en iyi hangi champion mid gider?'' diye anket yapmışlar şıklarda morganayı gören yurdum ergenide yorum olarak ''Morgana support bi kere !!!!'' Diye atarını koymuş. Bizmi yanlış biliyoruz yoksa tr serverı açılınca oyuna başlayan çocuklar bizim bilmedigimiz şeylermi öğrendi ? :)

• Şimdi sana "brand harika supp qnq" desem aynı mantık olur.
  • happens
  • Eger lux support olabiliyorsa morgana da cok rahat support olur. Amac CC sahibi olup adc i korumak. Bu baglamda sizlerin mid jung veya diger herhangi bir lanede gormeye alistiginiz bircok hero rahatlikla support olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tum kombinasyonlari kullanmissiniz la
    arada-olur-oyle

• olur arada öyle
  • Elyö rulo adara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Eger lux support olabiliyorsa morgana da cok rahat support olur. Amac CC sahibi olup adc i korumak. Bu baglamda sizlerin mid jung veya diger herhangi bir lanede gormeye alistiginiz bircok hero rahatlikla support olabilir

Usta tabii ki Morgana supp gider ama "Morgana APC değil supp champ" denmesi saçma.
  • adc bir kere ikiniz de yanılıyorsunuz.
  • oo manyak konu manyak konu
  • urol daara leöy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 5 Temmuz 2013; 19:37:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Eger lux support olabiliyorsa morgana da cok rahat support olur. Amac CC sahibi olup adc i korumak. Bu baglamda sizlerin mid jung veya diger herhangi bir lanede gormeye alistiginiz bircok hero rahatlikla support olabilir

Morgana gibi support olabilecek cok champion var. Absurd kaçacak fakat ashe ile bile başarılı support luk yapanları gördüm ki shen,morgana,lux,teemo,malphite gibi championlarla bile supportluk yapılabiliyor daha saymadıgımız çok champion var kalıplaşmış supportlar dışında. Buradaki konu ''oyuncunun'' morganayı sadece support oynanılıyor sanması, yanlışını düzeltmeye çalışmayıp doğru bilenlere bile ''salak'' muamelesi yapması. Ayrıca morgana,lux,teemo vb. normalde ap kasılan championlarla support giden oyuncular bile inatla apc buildi kasar buna karşıyım. Takımda belli auralı itemler her zaman gereklidir.

• Heimen sup op stun var rakip adcyi rahatsız ediyorsun sürekli pasifi regen veriyor takım arkadasına üstüne birde runlu gg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thanor

Şimdi sana "brand harika supp qnq" desem aynı mantık olur.

Stun atcan q ile harrasliycan aslinda kulaga hos geliyo :D

• quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

harrasın sadece kaşır adamları.
  • Git Leona sup oyna. Aynı mantıkla çalışıyor.
  • çokta güzel oynaniyor. GurcellOnlinee çok hakli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Starce

quote:

quote:

Olum sen ne issizsin la tum gece dorumdayim kac kere senden sikayet ettiklerini gordum ne gereksiz adammissin harbi :D(kac konuda gordum su anki konuda bi sorun yokda ismini bildirimde gorunce dedim aha troll.. )
    :D
    abi adam yinede can basan bi supp u yoksa baya rhatsizolur :D earlyde iyi harraslar kasimaz da late de cok jungle kaplarina girmen yada free kil alman lazim gibi sanki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Starce

quote:

quote:

Olum sen ne issizsin la tum gece dorumdayim kac kere senden sikayet ettiklerini gordum ne gereksiz adammissin harbi :D(kac konuda gordum su anki konuda bi sorun yokda ismini bildirimde gorunce dedim aha troll.. )
    :D
    abi adam yinede can basan bi supp u yoksa baya rhatsizolur :D earlyde iyi harraslar kasimaz da late de cok jungle kaplarina girmen yada free kil alman lazim gibi sanki

/>

• Nidalee'den iyidir en azından. Blitz varsa karşıda kalkanı işe yarıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.