Şimdi Ara

Morgana mı, Sona mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle soru mu olur tabii ki Morgana diyeceksiniz biliyorum ama ben karar veremedim. Hiç Morgana oynamadım ama çoğu kişi tarafından tercih edildiğini biliyorum. Sona ile oynarken çok eğleniyorum ve takımımın ADC'si afk olduğu için bot lanede yalnız başıma kaldığım zaman karşımdaki Jinx'in kötü oynadığını aldığım 11 kill ile kendime kanıtlamış olduğum durum Sona'nın bir suptan daha fazlası olduğudur. Yani sanırım ben bu heroyu pek sup rolünde kullanmıyorum. Bilemiyorum yani Morgana'nın 1350, Sona'nın ise 3150 IP olmasında bir neden vardır ama fiyatı bu heronun ne kadar güçlü olduğunu göstermez her zaman. Fazla uzattım sanırım. İkisini de oynamış tecrübeli biri yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Morgana sonsuz stun qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanTuvalet

Morgana sonsuz stun qnq

Tek yapabildiği stun atmak mı qnq? Ya da Sona'dan daha mı iyi?

• quote:

Orijinalden alıntı: the_bounty_hunter

quote:

Morgana sonsuz stun qnq

Simdi q saglam vuruyo, w ile de iyi hasar verirsin e ile blitzcrank threshin qlarından adcni korursun ulti + zhontya tf kazandirir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_bounty_hunter

quote:

Morgana sonsuz stun qnq

Simdi q saglam vuruyo, w ile de iyi hasar verirsin e ile blitzcrank threshin qlarından adcni korursun ulti + zhontya tf kazandirir

Bilgilendirdiğin için sağol düşüneceğim.

• Sona daha iyidir koridorda bol bol dürtmek için birebir can basması hız vermesi ve adcnin sonraki oto atağında ekstra hasar vermesi gibi güzel özellikleri var. Ayrıca baskın akor aktifken q ile daha fazla hasar, w ile rakibin hasarını düşürmesi ve e ile yavaşlatma özelliği de cabası. Morganada iyidir ama bir sona olamaz çünkü adc korumakta sona daha iyidir her skilli adc içindir ancak morgana aslında mid karakteri olduğundan destek olarak sadece q ve e si işe yarar. Destek olarak diyorum. Ultisi ile stun da atar ancak bi sona gibi anında stunlayamaz bu yüzden sona almalısın morganayı destek rolünde sevmiyorum ben thresh blitz ve leona karşımda yoksa almam ki onlar varken bile başka şampiyonlar tercih edebilirsin. Uzun lafın kısası sona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haruna Rei -- 24 Haziran 2015; 2:28:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haruna Rei

Sona daha iyidir koridorda bol bol dürtmek için birebir can basması hız vermesi ve adcnin sonraki oto atağında ekstra hasar vermesi gibi güzel özellikleri var. Ayrıca baskın akor aktifken q ile daha fazla hasar, w ile rakibin hasarını düşürmesi ve e ile yavaşlatma özelliği de cabası. Morganada iyidir ama bir sona olamaz çünkü adc korumakta sona daha iyidir her skilli adc içindir ancak morgana aslında mid karakteri olduğundan destek olarak sadece q ve e si işe yarar. Destek olarak diyorum. Ultisi ile stun da atar ancak bi sona gibi anında stunlayamaz bu yüzden sona almalısın morganayı destek rolünde sevmiyorum ben thresh blitz ve leona karşımda yoksa almam ki onlar varken bile başka şampiyonlar tercih edebilirsin. Uzun lafın kısası sona

Bende tam olarak aynısını düşünüyorum. Ama neden bu kadar insan Morgana'yı tercih ediyor diye kafama takılmıştı yardımcı olduğun için sağol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Sivir ne durumda?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sona çöp, Morgana tabii ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana geniş bir bilgilendirme yapyım mobilden yapabildiğim kadar.
    Öncelikle şampiyonun ip'si o şampiyonu daha güçlü yapmaz daha yeni veya eski yapar bu da güçlülükte pek büyük bir unsur değildir. Gerçi şuan çıkanlarla Yasuo'dan önce çıkanlar bir değil.

Sona çok kırılgan bir şampiyon aynı zamanda da çok işlevsel. Oynamasımı bildin mi gayet iyi iş yaparsın yine de Morgana'nın takımımda olmasını tercih ederim. Niye dersen cc yüzünden. Ve de laningi daha iyi. Koruma konusunda da ama Sona'nın tüm takıma can artı kalkanı ultisi de gayet yeterli gibi.

Anlamak zor değil sen Sona'yı seçmişsin bile. Eğelendiğini al daha iyi.

• Morgananın zhonyası ve ultisi varken tf ye giremiyorsunuz. Örneğin karşıda naut gibi adc kitleyen ve tf başlatan bir hero varsa tf yi zorla başlatıyorlar. O sırada morgana ultiyi açınca kaçsam mı adc yi mi korusak yoksa girsek mi diye düşünürken stun yiyorum hep. Ultisi doğru kullanıldığında aşırı op. Bence morgana.

• İkisini de oldukça çok oynamış birisi olarak kesinlikle morgana diyorum.
    W pek iş görmüyo gibi düşünülse de en azından adcnin pozisyonunu bozmak için lanede bence oldukça etkili.
    Q'sunun isim değişikliğine gidilip müebbet esaret yapılması lazım.
    E'si desek carrymizi her türlü mevzudan koruyor.
    Ultimiz zaten destek rolünde kullanılan şampiyonlar içinde en iyilerinden birisi.

Bi de sona oynarken nası keyif alıyosun ya ben aşırı sıkılıyorum..
  • Sona oynarken çok iyi pozisyon alman gerekir, alabilirsen direk maç taşırsın, yani kötü bir şampiyon değildir. Bu arada ikisinin de güçlü ve zayıf oldukları farklı şampiyonlar var, bu sebeple en iyi diye bir şey yok. Ama ben Sona daha iyi diyorum çünkü millet kullanamadığı için ne kadar tehlikeli olduğunu bilmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BertanErg

İkisini de oldukça çok oynamış birisi olarak kesinlikle morgana diyorum.
    W pek iş görmüyo gibi düşünülse de en azından adcnin pozisyonunu bozmak için lanede bence oldukça etkili.
    Q'sunun isim değişikliğine gidilip müebbet esaret yapılması lazım.
    E'si desek carrymizi her türlü mevzudan koruyor.
    Ultimiz zaten destek rolünde kullanılan şampiyonlar içinde en iyilerinden birisi.

Bi de sona oynarken nası keyif alıyosun ya ben aşırı sıkılıyorum..

Haykırdım biraz. En iyisi janna ultisi. Ama e si gercekten bence en op lerden biri. Morg ultisi sup icin cok lazim degil yani stun haric

• Dj Sona tabiki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morgana ile sona karşılaştırmak
    Biri yetenek gerektiren diğer ise qwerqwerqwe yaparak oynanan bir şampiyon. Sen gereken kişiye zamanında kara kalkan atıp rakibi outplay edemiyorsan , 3 saniyelik sabitlemeyi tutturamıyorsan tabi morganayı beğenmezsin.
  • Morgana daha zor daha zevkli daha iyi
  • Morgana oyun taşır
  • quote:

Orijinalden alıntı: senbenlekal

Morgana ile sona karşılaştırmak
    Biri yetenek gerektiren diğer ise qwerqwerqwe yaparak oynanan bir şampiyon. Sen gereken kişiye zamanında kara kalkan atıp rakibi outplay edemiyorsan , 3 saniyelik sabitlemeyi tutturamıyorsan tabi morganayı beğenmezsin.

Morgana'yı beğenmediğimi söylemedim. Hatta hiç morgana oynamadığımı söyledim. Lütfen dikkatli okumadan yorum yapma.

• Scippo S kullanıcısına yanıt
    Ultisi sup için lazım değil mi ? Şaka yapıyor olmalısın.
    Tek bir stun için başka tercihler yapılırken bi sıçra ultiyle en kötü 3 kişi slow+stun atıyosun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BertanErg

Ultisi sup için lazım değil mi ? Şaka yapıyor olmalısın.
    Tek bir stun için başka tercihler yapılırken bi sıçra ultiyle en kötü 3 kişi slow+stun atıyosun..

5 kisinin arasina sicra+ulityle morg'la girersen stun atamadan ölürsün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.