Şimdi Ara

Morgana Build (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
16.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gerçekten de pek anlaşamadık Morgana tarzlarımız farklıydı biraz ondan dolayı, ama olsun gene de keyifli bir tartışmaydı Morgana videolarına hemen bakıcam, tahmini ben de %70 win ile oynuyorum.

Tab ile healt göstermiyo diye anımsıyorum ama ? Tab'a basınca takım arkadaşlarının Ultimate Skill'lerinin hazır olup olmadığını gösteriyor ama

Son Morgana istatistiklerim (öhöm )

10 3 9
    2 1 8
    8 2 6
    3 9 17
    11 4 12
    4 4 9
    11 3 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidblue -- 23 Kasım 2010; 23:26:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: solidblue

Gerçekten de pek anlaşamadık Morgana tarzlarımız farklıydı biraz ondan dolayı, ama olsun gene de keyifli bir tartışmaydı Morgana videolarına hemen bakıcam, tahmini ben de %70 win ile oynuyorum.

Tab ile healt göstermiyo diye anımsıyorum ama ? Tab'a basınca takım arkadaşlarının Ultimate Skill'lerinin hazır olup olmadığını gösteriyor ama

Son Morgana istatistiklerim (öhöm )

10 3 9
    2 1 8
    8 2 6
    3 9 17
    11 4 12
    4 4 9
    11 3 8

1900 elo ile normal oyun arasında fark var bence

Tab basınca kasmış oldugun itemları ve dolayısıyla max healthini görebiliyor adamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 23 Kasım 2010; 23:34:46 >

• O anki healt - mana durumunu göremiyorlar ama. Hatta itemlar bile rakibi en son ne zaman gördüysen o zaman güncelleniyor. Oyunun başında hiçbir rakibin itemlari aktif değil.
  • Ultilerin hazır olup olmadığını gösteren tablo yanlış diye biliyorum , yanlış hatırlamıyorsam bir tek kendininkini gösteriyordu.
  • Henuz inceleme firsatim oldu. Cok faydali bir build. Mage listeme ekledim. Karthus LeBlanc ve Morgana takilirim artik. Sandigimdanda guzel bir Hero
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Ultilerin hazır olup olmadığını gösteren tablo yanlış diye biliyorum , yanlış hatırlamıyorsam bir tek kendininkini gösteriyordu.

Ulti tablosu tüm takım arkadaşlarınınkini gösteriyor ama ben doğru bilgi verdiğine pek emin değilim. Tüm takım arkadaşlarımın ultisi aynı anda cooldown olmuş olabilir...
    Kendi ultimi kontrol ediyorum, doğru bilgiler veriyor. Birkaç oyunda gözlem yapıp tekrar bilgi vericem bu konuyla ilgili. Çok kullanışlı bir özellik bence, takım olarak nasıl hareket edeceğini belirliyor. Defans mı atak mı yapacağını biliyorsun..
  • Ben hiç görmedim takımdan ultisi hazır olan
  • Ben defalarca baktım ult ready dediklerinde veya daha yeni 6 olduklarında aynı lane imde hiç ulti kullanmamış adamlara.Hiç YES yazdığını görmedim kendimden başka birilerinin.
  • Acaba ultinin hazır olmasının dışında mana - energy filan yoksa NO mu diyor ? Bazı ultiler aktif olmak için rakip heronun yakında olmasını filan da istiyorlar ya, bu nedenle aktif kabul etmiyor olabilir belki... ? ? ?
  • Fiddlesticks dede NO diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Fiddlesticks dede NO diyor.

Ben nid oynarken bende NO görmüyon mu :D daha ne yani.. Ya da sen kass oynarken bende sürekli NO görüyorum..

Ayrıca, Item listesi güncellenmesi için adamın map üstündeki herhangi bi yerde görünmesi yeterli, 5v5 teamfight öncesi herangi ward creep o ya da bu üstünde görmediysen adamı zaten, yani kazanırsan o teamfightı baya şanslısın diyebilirim. (Tab basınca HP görülür, abartma bunu yani.)

Dediğimin arkasındayım halen daha, full AP buildlerin her türlü hata olduğunu düşünüyorum. Void staff alıcaksan da bana kalırsa ya swiftness ya da merc threads almalısın.. (55% mr pen, yeterli olur. Zaten yavaş olan morgana hiç değilse Ölmez.)

Ölmemek için olayın arkada durup beklemek olmadığını anlamak zor bişey değil bence. Asıl mesele, elimizde tanky bir mageimiz varken niye bunu squishy gibi kasalım ki? Tanky olsun. Belki biraz az vururuz doğru ama Zaten çok süper güçlerde damage atan bi champ değil morg(aşırı feedlenirse teemo da imba magic damage atıyo zaten)

Not: solidblue, ben dediğimin arkasındayım, biraz daha turnuvalara bak, nasıl morgana oynanılıyor, nasıl oynayınca takıma ne yararı dokunuyor şeklinde incelemeye çalış. Ben çok mu iyi oynuyorum? Kesinlikle hayır. Ama 6 tane Full AP item kasana kadar 2~3 tane de survivability kasmak daha çok iş yapar diye düşünüyorum. Örnek verelim, Karşında sen bunları kasarkenki sürede(full build kastığını varsayıyorum. adamlar early pes edeip surrender atmasın premade 5v5 ranked oynuyosunuz mesela) bunların eşdeğeri itemları kasmış bir twitch olsa, Ulti ile sana 3 atınca eminim build değiştirmek istersin.

• item listesi adam gözükmeden de yenileniyor ama level yenilenmesi için adamı görmen gerek.
    ayrıca tab'a bastığımızda önümüze gelen skor ekranındaki ulti available olayı buglıydı diye hatırlıyorum ben. buna rağmen sol taraftaki takım elemanlarımızın yeşil ışığı ultinin açık olup olmadığını düzgün bir şekilde gösteriyor ( yanıyorsa açıktır )
  • Adam gözükmeden yenilenmiyor , eğer sen benim öldüğüm noktaya yakınsan ve ben o sırada hala ölüyken shoptan birşeyler alıyorsam onları görüyorsun ve bence bu ilerde düzelecek bir bug.Onun dışında sen veya senin takımından bir arkadaşın görmediği sürece o liste yenilenmiyor.
  • Hala niye uzatıyorsun ki, zaten 2-3 gündür ikimiz de görüşümüzü savunduk. Ben sana yanıt versem aynı konuşmaları tekrarlıcaz, kısır döngü olucak. Ki açıkça da söyledim ikimizin oyun tarzı farklı demek ki dedim. Hala neyi devam ettiriyorsun boşu boşuna. Sıkıldım ben..

Tab'a basınca adamın Healt - AP - Mana vb görünmüyor. Tab menusunde seçilen championlar, itemlar, secondery mastery, kill - death - asist, minion kill,
    ultimate ready, tower kill bilgileri veriliyor. Hala niye ısrarla "Orada healt var, adam bir TAB'a basınca görür, seni kesmeye gelir" diyorsun. Yok işte healt filan !

Al işte bu da internetten bulduğum bir TAB menü ekran çıktısı, hani göster nerede healt bilgisi...

Morgana Build

• quote:

Hala niye uzatıyorsun ki, zaten 2-3 gündür ikimiz de görüşümüzü savunduk. Ben sana yanıt versem aynı konuşmaları tekrarlıcaz, kısır döngü olucak. Ki açıkça da söyledim ikimizin oyun tarzı farklı demek ki dedim. Hala neyi devam ettiriyorsun boşu boşuna. Sıkıldım ben..

Tab'a basınca adamın Healt - AP - Mana vb görünmüyor. Tab menusunde seçilen championlar, itemlar, secondery mastery, kill - death - asist, minion kill,
    ultimate ready, tower kill bilgileri veriliyor. Hala niye ısrarla "Orada healt var, adam bir TAB'a basınca görür, seni kesmeye gelir" diyorsun. Yok işte healt filan !

Al işte bu da internetten bulduğum bir TAB menü ekran çıktısı, hani göster nerede healt bilgisi...

Morgana Build

12 level shen 1110g hp gibi :)
    ya da 13 level hiç hp kasmamış bir ww
    11 level catalyst den gelen hp le takılan annie
    13 level phage hp akali

Hangisinin ne kadar base health i olduğunu ortalama tahmin edebilirsin sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 24 Kasım 2010; 21:44:54 >

• Base healt ayrı o anki healt apayrı. Senin ısrarla söylediğin şey o anki healt durumunu gösterdiğiydi. Yoksa itema bakarak rakibin özelliklerini tahmin edebilirsin zaten. Bu kadar aleni bir durumda ısrarla gösterir diyorsun üstelik, pes yani...
  • quote:

Base healt ayrı o anki healt apayrı. Senin ısrarla söylediğin şey o anki healt durumunu gösterdiğiydi. Yoksa itema bakarak rakibin özelliklerini tahmin edebilirsin zaten. Bu kadar aleni bir durumda ısrarla gösterir diyorsun üstelik, pes yani...

Nerde O ANKİ diye bişey kullanmışım söylermisin? Ben adamın HP'sini bilebilirsin/görebilirsin dedim. Burdaki kasıt Max HP oluyor ki adamların teamfight öncesi zaten 90% ı max veya yakınında bir hp de olur. arada yakalanmadıkları sürece...

Health pool benim bildiğim toplam hp anlamına geliyor gerçi, o anki diye belirtmek saçma olur. O an ki health'i dersin kabul ama.. yanlış anladın sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 24 Kasım 2010; 21:51:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berber Conan

eline saglık morgananın stune nı cok iyi eger tutturursan cok işe yarıyor

Morgana q su stun atmiyor arkadasim sneare oluyor o.Stun sadece ulti etkisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be doranın 435 olduğu zamanlar..
  • Goodhort

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.