Şimdi Ara

Morgan Freeman'ın İbretlik Hayatı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
4
Favori
5.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arslan Bey

quote:

Orijinalden alıntı: Aynen Max Paynen

quote:

dans etmek dışında hepsini ben de yapıyorum

ilgi alanları kısmında hdfilmsitesi.com/fight-club-dovus-kulub

yazıyo ve sen hem oyuncu hem seslendirici hem piyano virtüözü hem yönetmen hem de pilot olduğunu iddia ediyosun.

DIMAM

o adamın tek farkı tanınmış olması ben ünlü değilim ama o adamın yaptıklarını 10 kat daha iyi yapıyorum her pilot gerçek uçak kullanmak zorundamı fsxte çok yüksek rütbem var morgan dediğiniz adam gelsinde uçağı kazasız belasız indirsin bakayım sonra gelin hakkımda konuşun hakkımda konuşmak hakkını size kim verdi!

Adamı gerçek hayatında tanıyıp, yaptığı işleri inceliyorsun da; ondan on kat olduğunu iddia ediyorsun
    Nick, yaş der geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alien Walker -- 5 Mart 2013; 19:53:14 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

gelmiş yine liseli atarlı ergen ateist nasıl bir kuyruk acısıyla yaşıyorsa nasıl bir eziklikle yaşıyorsa her an her şeye muhalif olabiliyor ha bir de onun için dünya onun etrafında dönüyor... Geçenlerde evrenin oluşumu tesadüfen demişti işte bu kadar aklı kıt bir insan bir de ben ateistim hepinizden daha cool um havaları yok mu öldürüyor ya beni gülmekten kendisi dediğim gibi liseli ergendir abisi yaşının gereği böyle herkese atarlanabilir saygısızca inanç değerlerinize sövebilir siz hiç takılmayın aklı da yaşı da küçük deyin ve benim yaptığımı yapıp bloklayın

çekememezlik had safhada beni çekemeyenler lütfen bana pm atsın onlara kim olduğumu göstereyim bu bir.

fsx'te bana rakip kimse yoktur bu iki.

ateistim ama hz.isaya inanıyorum bu üç.

beni bloklasanda ben seni bloklamayacağım ben seni şikayet edeceğim bana bu ettiğin hakaretlerden dolayır seni şilayet edeceğim

Vay arkadaş şimdiye kadar onlarca ateist ile tartıştım biri de çıkıp demedi ki arkadaşım ben ateistim ama İsa'ya inanıyorum. Bu nasıl bir kafa yapısıdır lan. Hristiyanların İsa'sına inanıyorsan zaten direk olarak bir tanrıya inanıyorsun ateistlik ile uzaktan yakından alakan yok, İslami İsa'ya inanıyorsan bir peygambere dolayısıyla yine Allah'a inanıyorsun ve ateistlik ile alakan yok.
    Ateist olmak seni "cool" yapmaz güzel kardeşim. Daha neyin ne olduğunu bilmeden gelip millete kulp beğendirmeye çalışıyorsun, senin beğendirmeye çalıştığın kulpu takıp çıkarırlar haberin olmaz.

Küçük dağları sen yaratmadın, tepeleri de yaratmadın. Hatta hiçbir bok yaratmadın o yüzden biri sana kulp takmadan söylediğin saçmalıkların farkına var. Atarlı ergen havaları gerçek hayatta işe yaramaz, kıç üstü oturur anca o zaman farkına varırsın.

vah canım öyle mi

Verecek bir cevabın yoksa muhahaha diyerek kendini olduğundan daha rezil bir hale sokma bari küçük kardeşim.

@Walerion

Farkındayım, o yüzden birşeylerin farkına varmasına çalışıyorum.

• Neyse, büyüyüp aklı bazı şeylere yetmeye başladığında anlayacak artık.
  • çocukla çocuk olmayın çocuk işte 5 yıl sonra aklı başına gelir gelmezse de onun sorunu kendi haline bırakın
  • cocuk pılotum demıs, vay arkadas kanım dondu harbıden. Bu kafada kı bırıne ne yazsan bos.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kajmeran89 -- 5 Mart 2013; 20:51:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsnü Nemlendirici

Size counter'da kanasla nasıl oynadığımı anlatmış mıydım? Bir ses kasarım üff aklın durur duvar arkasından tek atış. Dürbünü bile açmıyorum bazen. Dünyada üstüme nişancı yok Irak'tan Afganistan'dan çağırıyolar işte gel akıl hocamız ol diye.

Uzun zamandir boyle gulmuyoedum

• Konudışında okadar çok takıldımki mod değilim ancak moda akıl hocalığı yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RainyDream

Morgan Freeman'ın İbretlik Hayatı

çok iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aynen Max Paynen

quote:

dans etmek dışında hepsini ben de yapıyorum

ilgi alanları kısmında hdfilmsitesi.com/fight-club-dovus-kulub

yazıyo ve sen hem oyuncu hem seslendirici hem piyano virtüözü hem yönetmen hem de pilot olduğunu iddia ediyosun.

DIMAM

adam en şampiyo birinci
  • Adam egoistligin dibine vurmus bende yıllardır fifa oynuyorum messi gelsin kapısalım bende iyi olamaz kimse

• hz.isa'ya inanan ateist pilot arkadaşımızın beyni iflas etmiş sanırım ben böle bir itici çocuk görmedim ya.
  • konudaki pilot:

bu da CRS'siz inişi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 5 Mart 2013; 23:41:16 >

• pilot olan ergenin profilinde açtığı konulara bir bakın çok dikkat çekici bir konu var bakalım kim farkedecek :)
  • Araba Kazası

3 Ağustos 2008 yılının akşamı Ruleville, Missisipi yakınlarında bir trafik kazasında yaralandı. Seyahat ettiği araba 1997 model Nissan Maxima otoyoldan çıkarak birkaç takla attı. Kendisi ve yanındaki bayan arkadaşı, Demaris Meyer, Jaws of Life adlı hidrolik kurtarma aleti yardımıyla araçtan çıkarıldı ve helikopter ambulans ile Memphis’deki The Regional Medical Center( The Med) hastanesine kaldırıldı

acaba araç kimin aracıydı?

bizde bir oyuncuyu 2008 yılında 97 model arabada görebilirmisiniz?
  • BEN BÖYLE BİR ZİHNİYET YAPISI GÖRMEDİM.OYNADIĞI OYUNUN NASIL ETKİSİNDE KALDIYSA KENDİNİ PİLOT ZANNEDİYOR.EN ÇOK ACIDIĞIM NOKTA HEM ATEİST HEMDE HZ İSA YA İNANIYOR.HARBİDEN YAZIK LAN KİMBİLİR KAÇ YAŞINDA KAFAYI SIYIRMIŞ
  • Şimdilerde ise discovery channel'daki programında üstün ırk, tek devlet propagandası yapmakla meşgul.
  • bende iiy cs oynarım la.

Hadi ct iyi de özel harekatçı filan oıluruz. Ya teröristsem? !

Dövleeht bie bakmiiiiiii motof molotof molotof
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35mst

pilot olan ergenin profilinde açtığı konulara bir bakın çok dikkat çekici bir konu var bakalım kim farkedecek :)

nohut tanesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

pilotluğu ne derecededir bilemem ama uçak tutkusunu john travolta kadar yaşayan birini görmedim ben. adam boeing'ini evinin önüne park ediyor

otopark güzelmiş

• quote:

Bu nereden bulmuş bu forumu la?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.