Şimdi Ara

Morelim çok bozuk (sevgili içerir)!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya dert fln diyince bole yazasım geldi hani tam olarak ne anlatacağımı da bilmiyorumda sadece şu anda tek dert yanacağım yer burası bi tane gerizekalı bir sevgilim var 8 ay oldu çıkmaya başlayalı şimdi en baştan başlıyayım

Lise 1 de tanıştık başka bir memleketten gelmişti bzm okula yurtta kalıyordu işte yani ilk gorduğumda ergenliğin etkisiylede bu kıza abayı yaktım tm bu kız bnm aradığım kızdır diye sonra işte bir şekilde aynı sınıftayız sonuçta tanıştık fln çok iyi arkadaş olduk hep birlikte gezer birlikte yemek yer eğlenir muhabbet ederdik ona seninle vakit geçişrmenin güzel olduğunu soylerdim oda söylerdi. Lise 1 de buna 8-9 tane abazadan çıkma teklifi geldi tabi yemeyenin malını yerlermiş hesabı bu kabul etmedi işte soruyorum neden kabul etmiyorsun istemiyorum işte fln diyordu daha oncade kimseyle çıkmadım diyordu e bnada bi kaç kızdan çıkma teklifi gelmişti ama bu kızdan başka kızı gozum görmüyordu şu anda pişmanım işte lise 1 böle bitti lise 2 de ailesi bunu yanına aldı memlekete, bizde ayrılmış olduk ama irtibatı koparmadık telefonla konuşur çoğu zaman mesajlaşıyorduk o arada sırada bir buraya gelir görüşürdük işte lise 3 e kadar bole geçti bu arada bn bir kaç kişiyle çıktım blki unuturum diye ama pek işe yarmadı çünku onla irtibatı kesemiyordum onla konştukça ona bağlanıyordum o kimsele çıkmadı soylediğine gore ama yalan söylemez buna garanti veririm yani işte geçen şubatta telde konuşurken biraz romantik bir an yakaladım ve cesaretimi toplayıp söyledim onu sevdiğimi işte kabul etti oda bni seviyomuş lise 1 den beri fln çart curt klasik şeyler oldu ve ilk 4 ay herşey çok güzeldi sonra bn bunla buluşmak için yanına gittim o günde çok güzel geçti gezdik tozduk elini tuttum sokakta onu sevdiğğimi bağırark soyledim ulan gaza getirdi yaparsın yapamzsın diye işte güzel bir gun geçirdik sonra bu bole nurculara fln gidiyor muhabbete kapalı kız işte bi kaç gun pek konuşmadı bnle sonra bişey konuşcem dedi işte soyle dedim buda birdaki buluşmamaızda hani elimi tutmanıı istemiyorum opmeni istemiyorum fln dedi işte gunahmış cart curt iyi tmm dedim bnm için onemli değil fln opmek derkende yanağında opmuştum yani ya herneyse bide lise 1 deyken kapalı değildi hani bide yurda bırakırdım sarılır yine operdim bişey demezdi şimdi bole demesine şaşırmıştım ya neyse sonuçta seviyorum ne olursa olsun değişmiyecek herneyse 1 ay sonra koptu herşey artık mesajlar azaldı daha soğuk mesajlar yazmaya başladı zaten koca yaz görüşemedik bu yazlıkta kaldığıdan gidemedim bnmde işlerim vardı hep yazın sonra yazın sonları goruşcektik onun işleri çıktı işte yine görüşemedik ve hani sevdiğim kız gitti başka kız geldi hani bni sevmediğne inanmaya başlıdım ama seviyorum diyordu ama mesajları konuşmaları hiç bunu gostermiyordu hani ay donumunu fln hatırlamıyo bile dun 8. ay bitti mesaj bile atmadı hani kızlar bole gunleri onemserya işte neden bole davrandğını sora sora tuy bitti ağzımda yaz bayunca. Bir kaç hafta once soledi işte koca yaz gezdinişte ders çalışmadın bnle ilerisini düşünüyorsun ama hiç ders çalışmadın bnde ondan ole davrandım dedi bnde işte ole gariplikler yapacağına direk soleydin daha makbul geçer fln dedim işte şimdi dershaneyede yazıldım ders te çalışıyoz işte o artık konuşmak istemiyorum dedi işte derslerimi etkiliyosun işte seninle konuşunca ders çalışamıyorum dedi ya zaten yuz yuze goruşmuyoruz gunde biraz konuşşak nasıl etkilicek bi turlu kafam almadı işte bunların dukkaları vardı battı ondan maddi olarak kotu durumdalar işte bn bu durumda ailem dershaneye gonderiyor bnm mutlaka kazammmam lazım fln dedi bnde iiyi hadi tmm olur dedim ara verdik oyle. BiR kaç hafta sonra yine mesaj attı bu ozledim diye dayanmıypmuş bole iyi tmm ara sıra konuşalım bn dedim eski sevdiğim kız olursan tm konuşurum dedim ttm fln dedi ama değişen yine bişey yok bn mesaj atmazsam atmıyor dediğim gibi dun 8 ay bitti mesaj bile atmadı bnm sınıfta onun kız arkadaşları var şu anda onlarıda arayıp sormuyormuş onları soruyorum bu kız neden bole bni sevmiyor mu onlarda saçmalama yazın mutluluktan havaya uçuyorum çok mutluyum sonun da birleştik fln diyomuştu ama yazın işte şimdi birde psikolojik tedavi gormeye başlamış. İyi tmmda herşeyi alttan al fln herşeye tmm diyoz ama yok yine ayn şeyler bnm morelim bozuluyo dengem sapıttı ayrılcem ama ayrılamıyorum işte olmuyo soyluyemiyorum hele okulda bi kız var bnden doğum gününde tanga istedi ama yinede gozum gormuyo bu arada tangayı alıyım mi ?? bole uzun uzun içimi doktum işte sizlere çok feci keyfim kaçık sanki kendini soğutmaya çalışıyor gibi ama durduk yere seviyorum fln diyor napmaya çalıştığını anlıyamadım bir turlu hani ne yapmalıyım bilmiyorum

• OKUYAN KÖR OLUR
  • Biraz uzun yazmışım sanırsam
  • up
  • http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6b/Purple_hand.svg

Bunun için açmışsın koyayım da git bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 11 Ekim 2012; 21:10:01 >
  • Mor"e"lden sonrasını okumadım.
  • Gunah olaylarinda kiz hakli kardes hec kemkum etme. Ama seven goze aliyo gercekten. Benimki gibi. Ders konusundada hakli. Derslerinizi ihmal etmeyin bence. Sende ciddi dusunmuyosan birak kizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hastalık Çok Uzadı Ya
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu tür yazılarda gelişmeye değil sonuca bakınız en iyisi al o tangayı yoksa kız durmaz beynini kemirir
  • biraz açarmısın çok kısa olmuşta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış*

OKUYAN KÖR OLUR

• Okuyalımmı dedeler kayde değer birşey varsa okucam
  • İnsan okuyacak lan bunu.

Anti-Nurcu Team Was Here

• Tamamını okudum özet geçeyim

-Kızla araları iyiymiş sonra kız soğuk davranmaya başlamış , arkadaşta nedenini sormuş kız yüz vermiyormuş. Şimdi diyor ki ayrılıcam ama ayrılamıyorum ne yapsam. En can çekici kısmı ise sınıftan biri tanga istemiş bu arkadaştan. Bana kalırsa al git hayatını yaşa boşver o kızı unut.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightsword5 -- 11 Ekim 2012; 22:18:32 >
  • gercekten seviyosan birakmamak icin elinden geleni yap. ona da bunu acikca soyle. hosuna gidicektir. kizlar guvenmek isterler, guvenmedigi birini neden sevsin ki ? senin onu birakmicagini nerden bilsin ? bu guveni onda olusturman lazim. tabi bunu yapabilmek icinde gercekten cok sevmen lazim. eger bunu yapabilecek gucun, hirsin yoksa ne kendini nede kizi uz, git bi tanga al ve hayatini yasamaya devam at
  • Aboo nurcu murcu ben olsam arkama bakmadan kaçardım. Fethullahcıdır bu allah bilir... Direk perma ban atardım hayatımdan. Öyle zihniyet bana uzak Allah'a yakın olsun
  • ne yapacağını sende biliyorsun ama neyse
  • Tamamını okudum yazının. Edebi anlamda gerçekten anlaşılması güç bir hikaye olmuş. Yazar olayları farklı açılardan arka arkaya bölümler halinde yazmış ve daha sonra bağlamamış. Zor bir anlatım türü kullanılmış. Güzel olmuş kitabı çıkarsa haber ver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.