Şimdi Ara

Mordekaiser against Diana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl bir match-up? Mordekaiser nasıl oynanırsa bu laneden üstünlükle çıkar ve nasıl bir build yapılmalı? Speller ne sizce ? Uzun sürecek bir oyun düşünmeyin lütfen. Sadece early game bazlı düşünüp cevap verirseniz çok makbule geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GATS qq kullanıcısına yanıt
    Morde mid mi yapıcaksın çiftli bir koridorda o kadar güçlüyken ? Neyse yapman gereken erken gank alıp lane i zonelaman melee olduğu için zorlanır ama 6 dan sonrada sen zorlanırsın çok feedlenmediğin sürece

• Thablion kullanıcısına yanıt
    Çift koridorda güçlü olduğunun ben de farkındayım. Fakat egosu büyük bir arkadaşım benden iyi olduğunu kanıtlamak amacıyla ufak bir maç ayarlıyor ve toplam 6 kişiyiz ki duo lane veya jungle gibi bir durum olmayacak. Her ikimiz de platız , ben main jungle o main diana. En az 500 oyunu vardır sanırım diana ile draft pick kuruyoruz desem muhtemelen ağlar kabul etmez
    Kısacası dianaya karşı lane kazanmam lazım

Baştan dianayı nasıl yenerim deseydin daha iyiydi Ayrıca sırf ct diye alıyorsun sanırım ama morde tekli koridorda iyi değil İrelia oyna ct istersen veya lee öneririm jung main olduğun için diananın earlyde ki zayıflığını kullanırsan kazanabilirisin.

Norden Mordenin 3q ile tek attığını görüyorum uzun süredir, tek ihtiyacı olan şey gap closer . Ki diana zaten kendisi geliyor dibine . Tüm planımı bunun üzerine kurmuştum ben
    Ama dediğin gibi lee de mantıklı duruyor

Ayrıca adamı kesicem diyip tutuştur alma bitkinlik > diana

Nelerle uğraşıyorum ya Çok saçma aslında 3v3 oyun girmek felan da . Arkadaşların gönlü olsun işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Caitlyn yanına support?
    12 yıl önce açıldı
    Black myth wukong
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Boşver egosunu tatmin etsin :D

• Mordekaiser hiç bir zaman diananın counter picki olamamıştır. Swain dışında dianayı bariz zorlayabilecek bir şampiyon yok.

• Mordenin eski hali olsa haklisinda bu haliyle pek bisey yapamaz dianaya karsi.

• Aslında Morde dianayı ezebilir. 3.q nun vurduğu hasarın haddi hesabı yok. Can emme rünleri ile girip, ilk item de kalkan alırsın. 6 ya kadar agresif oynar cehennem asasını tamamladın mı seni tutamaz.
  • Darius al.

• Mordenin tekli koridordaki tek sorunu early'de aşırı kırılgan olması. Çok safe farm yapman gerekiyor 6 7 levele kadar bunu sürdürürsen zaten sonrasında teradelerde üstün çıkarsın. Diananın seni alabileceğini hiç sanmıyorum
  • Nasıl yok :D Sezon 4ün başından beri annie ile hiç bir dianaya ezilmedim lanede ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: C10 Meteos

Mordekaiser hiç bir zaman diananın counter picki olamamıştır. Swain dışında dianayı bariz zorlayabilecek bir şampiyon yok.

* Eski Mordekaiser Diana'nın belki de en hard counter pickiydi.

* Tek sıkıntısı gap closer olan bir burst damage şampiyonunun direk kucağına atlıyordu Diana.

* Lakin şu haliyle ne olur söylemek zor. Zira yeni Morde tamamen duo laneler için tasarlanmış.
  • Kilitle karşısına fizz i free win .

• quote:

Orijinalden alıntı: Union

Kilitle karşısına fizz i free win .

Fizz'le Diana alamazsın skillseti uygun değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet uygun bence. Q tutturamayan diana patlar direkt. E skilli q dodgelamak için uygun. Zaten yürüyerek bile dodgelayabiliyorsun. 6 lvldan sonra all in combo bitirir dianayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Union

Gayet uygun bence. Q tutturamayan diana patlar direkt. E skilli q dodgelamak için uygun. Zaten yürüyerek bile dodgelayabiliyorsun. 6 lvldan sonra all in combo bitirir dianayı.

Diana q cooldown'ı fizz e'sinin yarısı kadar,kalkanıyla fizz'in w-q hasarının çoğunu absorbe ediyor.Diana'nın pasiften gelen saldırı hızı ve 3. vuruşu tradelerden üstün çıkmasını sağlıyor. Şahsi fikrim aynı yetenekte iki oyuncu karşı karşıya gelirse fullbuild'de diana,0 itemde Diana alır ama midgame'de Fizz zorlar.

• annie al içinden geç

veya riven al ve arkadaşın afk kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F049B707 -- 24 Ekim 2015; 9:28:03 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.