Şimdi Ara

Moralmen çöktüm :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu troll değildir. Lütfen csb yazıp daha fazla uzmeyin beni. Yasim 28. İki ay önce bi kızla tanıştım. Neyse kızın sevgilisi yokmuş. En son 3 sene önce birisi varmış. Onu da tamamen silmiş aklından. Hatun benden 5 yaş küçük ama kafa ve zevklerimiz neredeyse aynı. İki ay faceden yazışmalar, sabaha kadar konuşmalar, sohbetler arada bi buluşmalar. Kız Anadolu ben Avrupa yakasındayim. Ciddi dusunuyodum. Bu arada bi bazen, konuşmalarda çok üzgünüm, içimde çok büyük sıkıntı var diyodu bazen. Anlat diyodum. Anlatılacak gibi değil diyip geçistiriyodu. Hele ramazanda sabaha kadar konuşup ordan işe gidiyodum uykusuz. Ben evlilik planları yapmaya başladım ufaktan. Dedim ki bu kızla olur çünkü ruh ikizim.demekki Allah bi yerde karşıma çıkarıyor derken.

Geçen hafta facesini kapatmış. Numarasını arıyorum açmıyor teli kapalı. Bugün sabah facede ortak arkadaşımız bi erkeğin hesabinin fotosunu beğenmiş. Bi baktım benim kız ve başka bi erkek. Beynimden vuruldum resmen. Kendimi aldatılmış hissediyorum. İstesem çocuğun facesine yazıp telde gorusup, kardeşim senin hatun düne kadar benle gorusuyodu derim ama yapmak istemiyorum. Öyle bile sanki ona değer vermisim gibi hissedip daha çok kahroluyorum.

Ulan iyi insan olmakla salak insan olmayı mi karistriyorum napıyorum anlamadım. Salagim harbi salak. Kendimi kullanılmış bi mal olarak hissediyorum. Valla sizde bana kininizi kuşun arkadaşlar. Niye yazdığımi da bilmiyorum. İcim içimi yiyor. Zamanı geri almak onu silmek istiyorum hafızamdan ama olmuyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 19 Haziran 2016; 17:07:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okumadım durumumuz yoktu
  • Reset at düzelir hehe

• motivasyon mesajı : hocam iki aylık ilişkiymiş takam kafana

ciddi mesaj : takma , geçer hocam
  • gorgugun fotoda ki kisi kuzen kardes vs olma ihtinali yok mu? belki sevgili degildir. belki bi sikintisi vardir. belki ona gore yanlis olan bir hareket yaptin ve farkinda degilsindir. evlilik plani da tek tarafli yapilmaz hic birlikte konusmadiniz mi

• yaz çocuğa
  • okçu kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bende kuzen muzen diye avutmak istedim ama değil. Fotoda aşk meşk gibi şeyler paylaşmışlar.iliskisi var bolumunde benim kızın ismi yazıyor. Evlilik planı yapmadım. Yani bu kızla ciddi dusunuyodum. Gönül eğlendirme gibi bi niyetim yoktu. O açıdan evlilik dusunuyodum. Zaten bizim yaşlarda ilişki yaşanıyorsa genelde evlilik amaçlı olur kardeşim. Lisedekiler gibi bi ilişki düşünme bunu. Herşey çok farklı o hayattan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antidepresan hayatımı mahvetti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen de yazmissin zaten, kiz seni hakkaten mal yerine koymus

• quote:

Orijinalden alıntı: tur1st

Sen de yazmissin zaten, kiz seni hakkaten mal yerine koymus

Nasıl yani kardeşim

• Sen kiza cok guvenmissin ki evlilik vs olaylari bile aklina gelmis. Ama kiz seni yari yolda birakmis arkasina bile bakmamis. Bu kizlara guven olmaz hocam. Sen en iyisi helal sut emmis, gorucu usulu bi kiz bul. Yasin 28 olmus zaten.

• Kız yamuk yaptiysa bile gercekten uzulme 2 ay olmus . ya 2 yil olsaydi vuracak miydin kendini . salla zaten 2 aylik şey en fazla 4 ayda uzuntusu gecer, uzak dur oyle tripli kizlardan , en buyuk sıkıntı kendilerinde var saniyolar

• Sana ortamdan bulunan kizlarla evlilik dusunmek,guvenmek hiç akılcı değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Sana ortamdan bulunan kizlarla evlilik dusunmek,guvenmek hiç akılcı değil...

Kardeşim sanal ortamdan bulmadim.

• Abicim benden yaşça büyüksün ama kendi edindiğim tecrübeyi söyleyeyim : Biz erkekler biraz safız.Mesela biri bizle biraz samimi olsa hemen hayaller kurmaya başlıyoruz falan oysaki kızlar böyle değil işte.Bunu anlamıyoruz bi türlü.

• Kusura bakma da iki ay takıldığın kızla hemen evleneceğim diyerek hayal kurma yahu.. İnsanlar senelerce geziyor tozuyor evlilik için emin olamıyor. Hemen havalara hayallere giriyorsunuz..

• Hocam sizi anlıyorum olaya iyi tarafından bakın kızın gerçek yüzünü erkenden görmüş oldun ya evlenip o zaman aldatsaydı o zaman daha kötü olurdun.Bu da size bir tecrübe oldu kızın numarasini fotosunu herseyini sil ve sonra bi mesguliyet bul böyle unutursun

• Mesele şu ki kızlarda sevgi aşk hoşlanma denen kavram yok bu zamanda. Gerçekten seveni değil de kimin yanında kuul olurum diyen düşünüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 20 Haziran 2016; 18:27:11 >
  • Hocam daha ne duruyorsun yazsana adama böyle böyle hatta ssleri at yoksa linç ederiz seni

• Hocam 2 aylık şey için değer mi kendini üzdüğüne? Takam kafana

• yaz o çocuğa bütün herşeyi

öyle neyse deyip geçme

kalbini kırmış zaten al intikamını

aşk acısı en güzel nefretle soğutulur

sen bu kızın nasıl bir karakter olduğunu çocuğa anlat

o çocuk da diğerine anlatsın

çünkü onu da bırakacak

kızın olay belli kusura bakma

sen intikamını al gerisini boşver
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.