Şimdi Ara

Moralim çok bozuk notum düşük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya ben annemlere ne diyecem matematukten 36 aldım 9.sinifim hayatındaki en düşük not 65ti o da bi kere 36 nedir ya hiçbişey anlamıyorum bu dersten nasıl soylecem çok kızacaklar

geçme notu kaçtı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haberin olsun Türkçeden de kalacaksın.
  • Liseye 05 geldin.

Geçme notu 35 zaten geçmişşin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KronCHE -- 28 Kasım 2015; 23:25:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul741

Haberin olsun Türkçeden de kalacaksın.

Türkçe yok ki dil anlatımla edebiyat var dil anlatım 86 edebiyat 70 üstü bekliyorum

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: KronCHE

Liseye 05 geldin.

Geçme notu 35 zaten geçmişşin.

Birsey sorucam 9.sinif notlarının ygs lysye katkısı olduğunu biliyorum yani etkilediğini büyük bi etkileme olur mu 9.sinif notlarım

• konuyu görünce kafadan "lise 1 bu eheheh" dedim. sen üzülme haline şükür et 9'da ilk biyoloji sınavında arkadaşım 4 ( ama başında sıfır olan dört) bende 16 almıştım. en yüksek 42'idi
    not
    alışırsın zamana 50 alınca sevineceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 28 Kasım 2015; 23:34:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim 9 da ilk sınavım matematikti ondan da 60 almıştım eşek gibi çalışmıştım ama ha birde dil anlatım var eşek herif o zamanlar liseye yeni gelmişiz ney ney bilmiyoruz bi koydu yazılıyı 10 soru klasik ( hayatta unutmam o kazığı ) kağıdın heryerini doldurdum gelen not 50

• Lolü bırak ders çalış

• Bak liseli o yollardan geçmiş biri olarak sana şunu söyleyeyim bende matematikten 23 aldığım zaman üzülmüştüm arkadaşlarım 50 60 alır iken fakat o yıllar geçince anlıyorsun ki lisede aldığın notun ne değeri var ne de sana kattığı bir şey boşuna kendini üzmeye değmez hayatında daha önemli dönüm noktaları olacak üzüleceksen oralarda üzülürsün böyle birşey için endişe duymak liseli işidir çünkü sistem beynini köreltmiştir hayatında karnesindeki notlardan başka birşey yoktur fakat şöyle bir gerçek var ki hayat tecrübedir mezun olunca anlıycaksın okulda ögrendiklerinin ne kadar yetersiz olduğunu o yüzden eleman alırken nerde çalıştın diye sorarlar onlarda bilir okuldan gelen katkı ile hayat bambaşkadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: black1211

Bak liseli o yollardan geçmiş biri olarak sana şunu söyleyeyim bende matematikten 23 aldığım zaman üzülmüştüm arkadaşlarım 50 60 alır iken fakat o yıllar geçince anlıyorsun ki lisede aldığın notun ne değeri var ne de sana kattığı bir şey boşuna kendini üzmeye değmez hayatında daha önemli dönüm noktaları olacak üzüleceksen oralarda üzülürsün böyle birşey için endişe duymak liseli işidir çünkü sistem beynini köreltmiştir hayatında karnesindeki notlardan başka birşey yoktur fakat şöyle bir gerçek var ki hayat tecrübedir mezun olunca anlıycaksın okulda ögrendiklerinin ne kadar yetersiz olduğunu o yüzden eleman alırken nerde çalıştın diye sorarlar onlarda bilir okuldan gelen katkı ile hayat bambaşkadır

Ya ben anne ve babamın vereceği tepkiye korkuyorum 1 saat boyunca karşımda konusacaklar ben bu liseye 472 puanla geldim 36 çok düşük LYS ve ygs etki edecek bu notlar

• Hayatta hersey not degil takma kafana. Benim de lise de matematigim zayif gelmişti. En büyük derdin bu olur inşallah hayat boyu.

• Üzülme. Sıkma canını. Bende Matematikten 37 Seçmeli İngilizce'den 30 aldım. Diğer notlarım ortalama seviyede. 2. Sınava iyi çalış .

• Lise notlarinin cok onemi yok da 9. sinif matematigi onemli, iyi calis onlara ygs zamani rahat edersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.