Şimdi Ara

moralim cok bozuk ağlıyorum beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dil anlatımdan malesef kalıyorum, ilk sınavım 28 olduğu için ikinci sınava it gibi çalıstım ikinci sınava girdim cıktım güzel geçmişti hesapladım 56 alıyordum sözlülere 50 50 verse geçiyordum ama bugün e okula bir girdim 2. sınav 16 delirdim ağlamaya başladım direk arkadşları felan aradım kaydırma yapmış olamam cünkü en son kontrol ettiğimde 40 alıyordum ben kaldım mı şimdi ? durum cok ciddi yarın dil anlatım dersi var hoca ile konuscam kitapcığıda götürecem lütfen dh yardım edin bana

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üzüldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalışan Ağustos Böceği -- 30 Mayıs 2012; 15:33:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

üzüldüm

benim ilk sınav 93 ikincisi 37

İlk sınavda kopyamı çektin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HillHold

quote:

üzüldüm

yok la hayatımda hiç kopya çekmedim,çekmem de

eskiden okul birincisiydim læ ben temel var yani çalışırsam yüksek çalışmazsam düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalışan Ağustos Böceği -- 30 Mayıs 2012; 15:35:07 >

• quote:

quote:

quote:

üzüldüm

O zaman 2.sınava hiç çalışmamışsın yazık olmuş 4 düşse bari

• hocayla konuşmanda çok büyük fayda var . dil anlatım en ensesi kalın ders . dil anlatımdan kalırsan ; kalırsın :)

edit : o notlarla ne kadar konuşsanda boş ama sen genede şansını dene

edit :
     moralim cok bozuk ağlıyorum beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeetah -- 30 Mayıs 2012; 15:39:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayatım karardı beyler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

üzüldüm

O zaman 2.sınava hiç çalışmamışsın yazık olmuş 4 düşse bari

100 verecekmiş sözlüye öğretmen

bu arada konu sahibi arkadaş keşke ilk sınavdan sonra proje ödevi,sunum falan isteseydin.riske girmemen lazımdı

• dil anlatımdan kaldığın zaman yinede yazın sınavlara girebiliyosun diye biliyorum ben yükseltmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmallScreaM

dil anlatımdan kaldığın zaman yinede yazın sınavlara girebiliyosun diye biliyorum ben yükseltmek için

eğer öyle bişi varsa iyi olur eşşek gibi çalışır geçerim
  • kalmıyorsun yazın sınavlara girersin ben 60 almıştım d.anlatım yaz sınavından arkamdaki çocuğuda geçirmiştim hatta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alt tarafı bir sınav yazın gider verirsin .benim lisedeyken hoca 3 ten 1e düşürdü notu yazın sınava gittim çalışmadan 85i çaktım.Okadar kolaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert!

kalmıyorsun yazın sınavlara girersin ben 60 almıştım d.anlatım yaz sınavından arkamdaki çocuğuda geçirmiştim hatta

sınav test mi oluyor klasik mi ?
  • Dil ve anlatımın ister 1 ister 0 olsun anadolu lisesinde okuyorsan 3.00+ düz lise de okuyorsan 2.50+ ortalamayı tutturursan istersen 10 zayıfın olsun yine geçersin yada sadece 2 zayıfın olduğun da ortalaman tutmasa bile sorumlu geçersin bu ortalamayla geçme olayındada dil ve anlatım dan sorumlu kalırsın sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sons0fAnarchY

Dil ve anlatımın ister 1 ister 0 olsun anadolu lisesinde okuyorsan 3.00+ düz lise de okuyorsan 2.50+ ortalamayı tutturursan istersen 10 zayıfın olsun yine geçersin yada sadece 2 zayıfın olduğun da ortalaman tutmasa bile sorumlu geçersin bu ortalamayla geçme olayındada dil ve anlatım dan sorumlu kalırsın sadece

bazı arkadaşlarım direk kalıyorsun diyor bazıları sorumlu geçersin diyor hangisi doğru kardeş ? lütfen yardım et durum ciddi
  • quote:

Dil ve anlatımın ister 1 ister 0 olsun anadolu lisesinde okuyorsan 3.00+ düz lise de okuyorsan 2.50+ ortalamayı tutturursan istersen 10 zayıfın olsun yine geçersin yada sadece 2 zayıfın olduğun da ortalaman tutmasa bile sorumlu geçersin bu ortalamayla geçme olayındada dil ve anlatım dan sorumlu kalırsın sadece

Dostum ortalamayla geçme olayında diyelim ortalaman 3.00 , yani geçiyorsun ama dil anlatımın 1 .İşte o zaman direk geçemiyorsun ya sorumlu oluyorsun ya da ortalama yükseltme onu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothlórien

quote:

bazı arkadaşlarım direk kalıyorsun diyor bazıları sorumlu geçersin diyor hangisi doğru kardeş ? lütfen yardım et durum ciddi

düz lise için ortalaman 2.50 nin üstündeyse ve sadece dil ve anlatım 1 ise dil ve anlatımdan sorumlu geçersin.
    anadoluda ortalaman 3.00 olması lazım geriye kalan şeyler aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Codex -- 30 Mayıs 2012; 16:17:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

quote:

quote:

düz lise için ortalaman 2.50 nin üstündeyse sadece dil ve anlatım 1 ise dil ve anlatımdan sorumlu geçersin.
    anadolu 3.00

eyvah benim matematikte 1 :( 2 tane 1 var suan meslekte okuyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _rayman_

quote:

quote:

düz lise için ortalaman 2.50 nin üstündeyse sadece dil ve anlatım 1 ise dil ve anlatımdan sorumlu geçersin.
    anadolu 3.00

eyvah benim matematikte 1 :( 2 tane 1 var suan meslekte okuyorum

tamam sorun değil alttan gelen sorumlu olduğun ders yoksa yine geçersin.bildiğim kadarıyla 3 ders getirme hakkın var.
    ama tavsiyem biran önce ver o sorumlulukları ben son sınıfım geçen seneden edebiyat var hocayla ölümüne tartışmıştım oda bastı 25i sözlüye
    bu sene vericem onu boşuna dert oldu bana

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.