Şimdi Ara

moralim bozuk kankalar akıl verin(ciddi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bu sene üniversite sınavına girdim meslek lisesi cıkıslıyım ve hic mat çözemiyorum üslü sayılar bile yani o derece,fen desen oda hiç görmedikki bilelim,türkçedede dil bilgsi kısmında kalıyorum,bi sosyal tmm oda geriye ne kaldıki ben hernese işte dersane falan derken bu sene tm-3 den 225 cektim en yüksek puanım o yani bi kaç tane pdr tercih ettim bilerek gelmiyecegini iki tanede kıbrıs tercih ettim pdr ama yinede bosta kaldım sımdı bi senede sınıfta kalmıstım lise birde yas geldi 20 ye hayvan kadar olduk hani matematiğim olsa bi sene daha gireyim derimde nerde o matematikki bende mat 1 yapamazken mat 2 istiyolar e tamam babam özelede razı ama mat dersi görmeyen bi bölüm olacak ingilizcede olmicak oda yok çünkü yani kısacası ben ne sececegimi bilmiyorum bide simdi tecil hakkıda kalktı eger üni.olmazsa askere alcaklarki gitmem su anda kesinlikle(büyük konusmayalım aman)yani cıkmazdayım napıcam ne edicem ne etmeliyim ne tutmalıyım bana siz tanıımadıgım bilmedigim ama her an yanımmda olan kardeeşlerim yardım edin be lütfen bi akıl verin.zaten millet dalga geçer diye konu dışı özele açtım lütfen yardım edin

• eger ki ünv. düşünmüyorsan yada olmuyorsa askerligi aradan çıkar meslek liselisin direk 2 yıllığa geç sonra bir iş bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: değiştir

eger ki ünv. düşünmüyorsan yada olmuyorsa askerligi aradan çıkar meslek liselisin direk 2 yıllığa geç sonra bir iş bulursun

yaa üniversite düşünüyorum ve malesef iki yıllık okusam bile bi işe yaramıcak sadece bosa para verip gezmiş olucam tamirci olcam yine de iki yıllık okusam yani ikinci tercihlerde özel falan olur ama hangi bölüm secerim nerde bos kalır off kafayı yicem
  • İngilizce yok matematik yok sözel yok, askere git ardından 2 yıllık oku en azından diploman olur onuda açıktan oku o sırada çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

İngilizce yok matematik yok sözel yok, askere git ardından 2 yıllık oku en azından diploman olur onuda açıktan oku o sırada çalış.

off yaa off ama 4 yıllık okumak istiyorum ben yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri_pislik

quote:

İngilizce yok matematik yok sözel yok, askere git ardından 2 yıllık oku en azından diploman olur onuda açıktan oku o sırada çalış.

off yaa off ama 4 yıllık okumak istiyorum ben yaa

İstemekle olsaydı Victoria mankenleri benim olurdu. Senin adına üzgünüm.
  • kolay bi tane konu anlatımlı mat kıtabı al calısmaya basla cozumlu soruların cozumlerı anlamaya calıs dersanede yazılırsan hocalara cozemedıgın soruları cozdur etut al ozel dersle takviye yapabılırsın foruma soruları ekleyebılırsın bana sorabılırsın mat2 formul agırlıklıdır dusunmeye cok gerek yok 4 islemin iyi ise bi kısmını formullerden cozebılırsın bi kısmıda kalıp sorulardır calısınca herseyi yapabilirsin bırazda turkce tarıh vs calısırsan ozel unıversıteyi kazanırsın rahatlıkla 20 yas da abartılacak bi yas degıl 30-40 yasında unıversıteye gıdenler var... Calıs bi yıl sonra keske deme kazanamasan bıle en azımdan elımden gelenı yaptım dersın pısmanlık duymazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende şuanda temel matematik ilk konudan başlayan bi modül var 5 liraya aldım. Toplama çıkarmadan başlıyor 30 günlük bi modül hergün 1 bölümünü çözüyorsun. 2 ve 3. sayılarıda var bendeki 1. sayısı. İstersen senin adına alıp gönderebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilbar

kolay bi tane konu anlatımlı mat kıtabı al calısmaya basla cozumlu soruların cozumlerı anlamaya calıs dersanede yazılırsan hocalara cozemedıgın soruları cozdur etut al ozel dersle takviye yapabılırsın foruma soruları ekleyebılırsın bana sorabılırsın mat2 formul agırlıklıdır dusunmeye cok gerek yok 4 islemin iyi ise bi kısmını formullerden cozebılırsın bi kısmıda kalıp sorulardır calısınca herseyi yapabilirsin bırazda turkce tarıh vs calısırsan ozel unıversıteyi kazanırsın rahatlıkla 20 yas da abartılacak bi yas degıl 30-40 yasında unıversıteye gıdenler var... Calıs bi yıl sonra keske deme kazanamasan bıle en azımdan elımden gelenı yaptım dersın pısmanlık duymazsın

bu dediklerin bana ilham verdi kardeşim sanırım tekrar yazılıcam iyiki sizler gibi adamların arasındaym

• quote:

Bende şuanda temel matematik ilk konudan başlayan bi modül var 5 liraya aldım. Toplama çıkarmadan başlıyor 30 günlük bi modül hergün 1 bölümünü çözüyorsun. 2 ve 3. sayılarıda var bendeki 1. sayısı. İstersen senin adına alıp gönderebilirim.

ikinci tercihleri beklemeyi düşünüyorum kardeşim eger dersaneye yazılırsam senden onun adını sanını isterim bulamazsam gönderirsin aramızda ayarlarız o kolay iş teşkkürler :D biirraz yüzüm gülmeye basladı
  • dostum sen milleti kafaya takma. yaş 20 olabilir, bunu kafana takmaya gerek yok. önemli olan senin içindeki eğitim isteğinin fişeklenmesi ve sende bunu görüyorum. arkadaşın dediği gibi 30-40 yaşında gene var yani. yeterki azimli ol
  • Dostum bu yıl bende denedim istediğim yerler gelmedi.Kendime çok güveniyorum 1 yıl derse kapanıp hayatımı ömür boyu düzene sokmaya karar verdim.Yapamam diye şartlama kendini.Yapanlar nasıl yapıyor kardeşim ebeveyn gibi konuşturma beni.
    Kafana yatan bölüm varsa ek tercihten yaz olmazsa 1 yıl daha çalış inan bana kendine güvenip aklına koyduktan sonra seni kimse tutamaz.
    Ben dersaneye yazılacağım anı dört gözle bekliyorum o derece açım bilgiye.
  • beyler simdi ailemlede konustum ben eger ek tercihten bi yere giremezsem bi sene daha kalıp hayvan gibi calısarak bi yerlere giricem insallah herkes zaten ilk senesinde kazanamıyo ki dimi ama
  • quote:

beyler simdi ailemlede konustum ben eger ek tercihten bi yere giremezsem bi sene daha kalıp hayvan gibi calısarak bi yerlere giricem insallah herkes zaten ilk senesinde kazanamıyo ki dimi ama

Şükür kavuşturana..Aklın seni çok özlemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delarux

Şükür kavuşturana..Aklın seni çok özlemişti.

güldürdün be kardeşim hehehe:D
  • dostum sana bi kitap önericem matematikten inan çok işine yarayacak. karekök al. 5 tane kitabı var.

ygs-1 ygs-2 ve 3 tane lys kitabından oluşuyor. sırayla başla ve çöz. hiç yapamıyorum diyosan sanırım bi temel matematik kitabı var onu al. kitabın çalışma prensibi şu. yukarda bi soru çeşidi gösteriyor. altına çözümünü anlatıyor. sonra o soru çeşidinden 6 soru çözdürüyor. her konuda ortalama 20-25 soru çeşidi oluyor (kitapta buna köşetaşı diyolar) onu çözdükten sonra konu sonundaki tarama testliyle soru çeşitlerini pekiştiriyor. 2 test daha var onları da çözüyosun.

benim de matematiğim berbattı. okulun en kötülerindendim hatta. lys kitaplarının ilkini tamamen çözdüm. inan bana trigonometriyi bile takır takır yapıyorum. şu yaz tatilinde ygs kitaplarına başladım. onları çözüyorum. yavaş yavaş diğer kitapları da bitiricem. şu an matematiğim gıcır. yabancı dil ve türkçeden sonra en güvendiğim alan. fenim korkunç olduğu için tmden giricem. şuan için çok umutluyum kendimden

karekök dağıtımcısı falan değilim gerçekten sağlam kitap bi sene daha çalışmaya karar verirsen dene mutlaka.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zafonte

dostum sana bi kitap önericem matematikten inan çok işine yarayacak. karekök al. 5 tane kitabı var.

ygs-1 ygs-2 ve 3 tane lys kitabından oluşuyor. sırayla başla ve çöz. hiç yapamıyorum diyosan sanırım bi temel matematik kitabı var onu al. kitabın çalışma prensibi şu. yukarda bi soru çeşidi gösteriyor. altına çözümünü anlatıyor. sonra o soru çeşidinden 6 soru çözdürüyor. her konuda ortalama 20-25 soru çeşidi oluyor (kitapta buna köşetaşı diyolar) onu çözdükten sonra konu sonundaki tarama testliyle soru çeşitlerini pekiştiriyor. 2 test daha var onları da çözüyosun.

benim de matematiğim berbattı. okulun en kötülerindendim hatta. lys kitaplarının ilkini tamamen çözdüm. inan bana trigonometriyi bile takır takır yapıyorum. şu yaz tatilinde ygs kitaplarına başladım. onları çözüyorum. yavaş yavaş diğer kitapları da bitiricem. şu an matematiğim gıcır. yabancı dil ve türkçeden sonra en güvendiğim alan. fenim korkunç olduğu için tmden giricem. şuan için çok umutluyum kendimden

karekök dağıtımcısı falan değilim gerçekten sağlam kitap bi sene daha çalışmaya karar verirsen dene mutlaka.

kardeşim cok sagol aslında bi arakdas daha kitap önerdi ben neden bekliyimki ikici tercihleri nasıl olsa mat her zaman lazım olur alıp baslasammıki acaba:D

• quote:

quote:

dostum sana bi kitap önericem matematikten inan çok işine yarayacak. karekök al. 5 tane kitabı var.

kardeşim cok sagol aslında bi arakdas daha kitap önerdi ben neden bekliyimki ikici tercihleri nasıl olsa mat her zaman lazım olur alıp baslasammıki acaba:D

başla başla. yine de kendini çok kasma. yoksa 12.sınıfta ucubeye dönen tiplerden olursun. göz numarasını 2 katına çıkaran sivilcenen poposu büyüyen insanlara uzaylı gibi bakmaya başlayan tiplerden yani. mesela yaz tatildeyiz millet harıl harıl dersanede evde test çözüyor. dersanelere bakmadım bile daha. hala gezip tozuyorum. demem o ki tatilini zehir etmeden yavaş yavaş başla

• quote:

panpaa

panpa bumu dedigin o temel kitap ??http://www.karekok.com.tr/yayincilik/index.php?p=yayinlar&id=117&kat=
  • quote:

quote:

panpaa

panpa bumu dedigin o temel kitap ??http://www.karekok.com.tr/yayincilik/index.php?p=yayinlar&id=117&kat=

ne yalan söyliyim o kitaptan almadım direk 1.ci aldım ama o olması lazım. modüler piramit sistemi (anlattığım soru çeşitlerini gösteren sistem) varmış zaten. odur yani başka ihtimal yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.