Şimdi Ara

Moral Verici Şeyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • moral verici yazı,resim,söz,video,film kısacası aklınıza ne gelirse bu başlıkta paylaşalım. ben geçen seneki konularda gördüklerimi ŞU adrese eklemiştim zaten. burada yazılanları da oraya ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurulmac11 -- 20 Ağustos 2013; 21:33:42 >

• Moral Verici şey de nedir hocam biz senin zevklerini bilemeyiz ki yorum yapalım.Misal ben Holdem Poker oynamayı severim
  • quote:

Orijinalden alıntı: byreal

Moral Verici şey de nedir hocam biz senin zevklerini bilemeyiz ki yorum yapalım.Misal ben Holdem Poker oynamayı severim

çok yanlış anlamışın hocam attığım örneklere bak anlarsın
  • komşunun çocuğu günde 1100 soru çözüyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurulmac11

quote:

Orijinalden alıntı: byreal

Moral Verici şey de nedir hocam biz senin zevklerini bilemeyiz ki yorum yapalım.Misal ben Holdem Poker oynamayı severim

çok yanlış anlamışın hocam attığım örneklere bak anlarsın

senin zevklerine de bağlıdır hocam bu bahsettiğin şey yanlış anlaşılma yok arkadaş da kendince haklıdır.
  • 2 sey beni motive tutuyor birisi film birisi soz

film house söz de "Benden zeki olabilirler ama benden cok calısamazlar" :D
  • -Kıyı kenarını kaybetmeyi göze alamayanlar yeni okyanuslar keşfedemezler.
    -Top yere düşmeden havalanmaz.
    -Zahmet olmadan rahmet olmaz.
    -Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.
    -Zafere giden yolda kestirme yoktur.
    -Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...
    -Üzülme der Mevlana ve devam eder; Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki. kanatlı olursun. Tek kanatla uçulmaz zaten. Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, Kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin? Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz. Yüzük olmak dileyen taş, ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 9-) Konu başlıklarının açtığınız konunun içeriği ile ilgili olmasına özen gösteriniz. Konuları, lütfen ait oldukları alt bölümlere açınız. Bölüm ve başlık ihlali yapılan konular kilitlenecektir.

|| Eğitim ve Sınavlar Bölümü Kuralları ||
    http://forum.donanimhaber.com/m_75186677/tm.htm

Lütfen bölüm kurallarını okuyunuz. Konularınızı uygun başlıklarla anlaşılabilir bir içerikle lütfen ait oldukları bölümlere açınız.
    Konu açmadan önce arama özelliğini kullanarak benzer ve güncel bir konu bulunup bulunmadığını araştırınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.