Şimdi Ara

moral bozmak istemem ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2020 yks için her türlü felaket senaryosuna hazır olun arkadaşlar.
    Nedenleri ise:
    1.İşsiz sayısı her geçen gün artığı için orta yaş ve üstü kesim sınava adeta 12.sınıfa giden bir yks öğrencisi gibi hazırlanıyor. (Bu kesim önceden sadece soruları görmek için girerdi)

2. Bu söz forumda dalga konusu olsa da "millet bilinçlendi" arkadaşlar. Özellikle liseden yeni mezun olanlar daha fazla bilinçlendi.

3.TYT korunma olayı. Sıralamaların bu kadar kötü gelmesinin asıl sebebi olmasa da bu da bir miktar etkiledi.

4. Bilgiye ulaşmanın kolaylığı. Önceki senelerde etkisini pek fazla göremesek de hatta forumda esprilere konu olsa da youtube'un adeta sanal dershane olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Ben bu sene yazıp gidiyorum ama sistemle ilgili büyük endişelerim olduğu için umursamamazlık edemiyorum. Bu 4 madde de aklınızda bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11mf -- 22 Temmuz 2019; 19:33:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sene sıralamalar baya kötü geldi evet. Ama bunun nedeni ne sınava giren orta yaşlı amcalar ne milletin biliçlenmesi ne de you tube filan. Tek nedeni var o da yks sistemi. Sıralamalar kötü geldi çünkü yığılma oldu. Yığılmanın olmasının nedeni de elbette sınavda ki soru sayısı. O kadar kimya müfredatı var soru sayısı 13. Diğer fen dersleri de öyle. Edebiyat sora sora 24 soru. O da çok basit. Yoğun konu dağılımına rağmen ayt mat 30 soru filan.(geometriyi saymazsak.) Yani evet işler biraz zorlaştı. En ufak bir hata bile yapmaman gerekir çünkü bu binlerce kişinin seni geçmesine sebep olabilir. Ama bu zorlaşmayı millet bilinçlendiye, you tube a filan getirirsen gülerim.
  • Millet milimçlemdi moyuq

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sağlam çalışan her türlü kazanır. Geçiniz bu işleri.
  • çok çok çok iyi yapsam da istediğim sıralama gelmeyecek hissine kapılıyorum...

• 6lue 6 kullanıcısına yanıt
    Hocam aklında zorun mu var? Zaten sağlam çalışan kazanır. Ama rekabet arttı işte. Kazanabilmesi için daha sağlam çalışması lazım. Onu demek istiyorum.

• Bu sene sıralamalar baya kötü geldi evet. Ama bunun nedeni ne sınava giren orta yaşlı amcalar ne milletin biliçlenmesi ne de you tube filan. Tek nedeni var o da yks sistemi. Sıralamalar kötü geldi çünkü yığılma oldu. Yığılmanın olmasının nedeni de elbette sınavda ki soru sayısı. O kadar kimya müfredatı var soru sayısı 13. Diğer fen dersleri de öyle. Edebiyat sora sora 24 soru. O da çok basit. Yoğun konu dağılımına rağmen ayt mat 30 soru filan.(geometriyi saymazsak.) Yani evet işler biraz zorlaştı. En ufak bir hata bile yapmaman gerekir çünkü bu binlerce kişinin seni geçmesine sebep olabilir. Ama bu zorlaşmayı millet bilinçlendiye, you tube a filan getirirsen gülerim.

• 11mf kullanıcısına yanıt
    Tamam işte hocam, rekabet ne kadar artarsa artsın sağlam çalışan hedefine ulaşır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi yazmak hiç istemiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lan amcalar teyzeler defolun adam 40 yaşında bilmem hukuk okuyacakmış tıp okuyacakmış bırak ya git torun sev ne işin var senin üniversitede

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.