Şimdi Ara

Moraine adasına yerleşiyoruz(ciddi konu)+278 kişi olduk-son 22 kişi! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
41
Favori
28.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben doktor olarak gelirim. Nickimin yanına sağlık bakanı yazarsın ama gidenler hep erkek nasıl üriycez?
  • Aslında harika fikir de hiç kimse olup olmayacağı belli olmayan bir projeye 4000 TL vermez. Ama eğer bir mucize olur da fikir gerşekleşirse Türkiye çapında ünlü olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Sandoz -- 22 Temmuz 2013; 1:14:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortaokullu

Aslında harika fikir de hiç kimse olup olayacağı belli olmayan bir projeye 4000 TL vermez. Ama eğer bir mucize olur da fikir gerşekleşirse Türkiye çapında ünlü olursunuz.

işte ben fikri ortaya attim hep beraber bi yol bulalim oraya yerleselimde 1 sene sonra bile gitsek farketmez veya 5 senede olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trauser kullanıcısına yanıt
    ada batıcak gibi duruyor dikkatine gelip bizi bi dalga yutmasın bu işte ciddiysen 4 lira hiç bişey 4 tl kulun köpeğin olsun

ada kaç para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmfaruk -- 22 Temmuz 2013; 1:08:57 >
  • 275milyondur o 2.75milyona adamı olur ev alamazsın o fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePoseidon

quote:

Orijinalden alıntı: Trauser

http://k1307.hizliresim.com/1c/p/qlr8s.jpg
    resim geldi

Florida'dan 130 mil ötedeki adada iki saklı
    sahil de var.
    Analizci arkadaslar buranin Turkiyeye olan uzakligini yazarlarsa iyi olur.

Bildiğin yunus şeklinde la

Aynen hocam ilk yunusa yerleşeçekler sandım sonra görüntü beynimde netleşti.

• quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

ada batıcak gibi duruyor dikkatine gelip bizi bi dalga yutmasın bu işte ciddiysen 4 lira hiç bişey 4 tl kulun köpeğin olsun

ada kaç para

yok oyle bisey olmaz orda binlerce ada var yani o konuda bi suphen olmasin.

ada 2.74 milyon dolar
    4 bini örnek verdim.gercekten katilmak isteyen biri 10 bini bile gozden cikarir,neden olmasin degilmi bu sitede binlerce insan var,dogru duzgun 300 kisi bile cikabilir.

• quote:

quote:

ada kaç para

ada 2.74 milyon dolar
    4 bini örnek verdim.gercekten katilmak isteyen biri 10 bini bile gozden cikarir,neden olmasin degilmi bu sitede binlerce insan var,dogru duzgun 300 kisi bile cikabilir.

babama desem baba bana 10 dolar ver bana yarın hemen verir masraflar şu bu 3 4 tutsa hiç bişey orda yaşarım

Edit:orda binlerce ada var pahalı değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmfaruk -- 22 Temmuz 2013; 1:15:43 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hilasa

kredi kartina taksit oluyor mu hocam? bi de kooperatif seklinde yapalim olur mu?

Hayallerimde bile fakirim lannnb

500 kisi olsak herbirimiz 5 bin verse yaklasik olarak herturlu aliriz.

Hocam 5 binle olmaz.Adayı almak önemli değil.Onu aldıktan sonra vereceğiniz para aldığınız parayı katlar bence.En az 15 bin.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

275milyondur o 2.75milyona adamı olur ev alamazsın o fiyata

www.sabah.com.tr/multimedya/galeri/dunya/dunyadan_satilik_adalar?albumId=14644&tc=15&page=2

• Hadi yerleselim yaz benide

• quote:

Orijinalden alıntı: trcpt

adada kari kiz olmaz hacilar gidenlerde anca maymun duduklervarsa paraniz gidin filipinlere bari hatun duduklersiniz

Maymun diyince arog aklıma geldi.
  • Rusyadan kız ithal ederiz.
  • quote:

quote:

quote:

ada kaç para

ada 2.74 milyon dolar

babama desem baba bana 10 dolar ver bana yarın hemen verir masraflar şu bu 3 4 tutsa hiç bişey orda yaşarım

Edit:orda binlerce ada var pahalı değil mi

bence gayet iyi fiyat hani zengin olsak biraz daha buyuklerini alalim derim ama bu fiyat gercekten uygun

• yaz beni
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

adam başı 40 bin dolar bile etmiyo 700 kişi için. ne zaman alıyoruz?

500 kisi 5 bin lira verse 2.500 milyon tl eder.buda adayi satin almamizi saglar.problem?

Dolar olacak o hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

adayı alalım gelmeyen top olsun.
    bu arada pazarlık işini bana bırakın.

Kayserili değilsin

• adadaki bir yapı. buraya direk konabiliri beyler en çok para veren burda yaşasın. öncelikle silahlarla gitmeliyiz ki tahminime göre yabani maymunlar bulunacaktır orda.sonrasında adayı turistik bir hale getirebilirsek tekne turlarıyla koydugumuz parayı yıllar sonra cıkarabiliriz

edit:

adanın uydu üzerinden fotoğrafı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Masuka -- 22 Temmuz 2013; 1:29:33 >

• Paypal'da 10 lira var ben bi köşeye kıvrılır uyurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.