Şimdi Ara

MOR VE ÖTESİ ATEİST Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son zamanlarda dolaşan bir dedikodu var Mor ve Ötesi'nin ateist olduğuna dair ve bütün şarkılarını o felsefeyle yazmışlar diye duydum; "iki gözüm kadar eminim yoksun" türünden sözlerle dile getirmişler daha bi çok söz duymuştum bu türden fakat şu an aklıma gelmiyor acaba ne kadar doğrudur bilgisi olan var mı?

• sanki suç işlemişler gibi soryon
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakirdilek

sanki suç işlemişler gibi soryon

hayır sende aşalık kompleksi olduğu için öle anlon............
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakirdilek

sanki suç işlemişler gibi soryon

Gerçek duygularımı sonuna kadar sakladığıma inanıyorum.
  • Abi inşallah değildirler ne diyelim...
  • Başlığı yukarı taşımak istiyorum soruma yanıt alamadım bilgisi olan var mı tekrar soruyorum..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Abi inşallah değildirler ne diyelim...

olsalar nolucak dinlemicekmisin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: WssN

Mor ve ötesi Hepsi mi ateistmi$.. Walla solisti(harundu sanırım) için gay falan diyolardı .. Ne kadar dedikodu çıktı haklarında zaten sewmem kendilerini..

• ateistmi hristiyanmı bizi ilgilendirmez ama bence deyiller adamların yüzünde nur var mubarek hele harunun bembeyaz
  • Arkadaşlar siz sevdiğiniz bir müziği dinlerken şarkıcının inanışına göre kararmı değiştiriyonuz?Ateist diye bir insanı sevmemezlik diye bir şey varmıdır?Ben MOR VE ÖTESİ'nin 1numaralı hayranlarından biriyim.Harun abiyle Antalyada otelde 1 hafta gibi aynı ortamda bulunduk.Kişilik karakter olarak bir çok kişiden daha üstün biri.Ayrıca ateist değiller.Ama ben Ateistim.Ve mor ve ötesi benim dinlediğim tek grup.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Abi inşallah değildirler ne diyelim...

olsalar nolucak dinlemicekmisin?

yok öyle demek istemedim, yani onlar için daha hayırlı olur değillerse diye düşünüyorum ...
  • cambaz sarkısı habertürke yazılmıs "ne habersin ne türksün " haber türkün ABD yanlısı yayınlar yaptığını düsündükleri için bir eleştiri olduğunu duydum.
    ayrıca müziğin dini ulusu olmadığına da katılıyorum hosumuza giden her türlü müziği dinlemiyor muyuz?şekilcilik yapmaya gerek yok!
  • quote:

Orjinalden alıntı: fine_life

Arkadaşlar siz sevdiğiniz bir müziği dinlerken şarkıcının inanışına göre kararmı değiştiriyonuz?Ateist diye bir insanı sevmemezlik diye bir şey varmıdır?

Şimdi ne alaka nerden nereyi bağlıyosun...İnsanlar meraklı varlıklardır sadece meraktan... Örneğin Teoman ateist olsa benim umurumda bile olmaz yine deli gibi dinlerim Teoman'ı. MVö 'ni sewen yine sever,nefret eden kinini devam ettirir.

Kısaca : Laf olsun diye konu$ma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ok34137 -- 6 Mart 2005, 22:44:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.