MOR VE ÖTESİ ATEİST Mİ? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
Hoyrat => MOR VE ÖTESİ ATEİST Mİ? (6.3.2005 21:19:20)
Arkadaşlar son zamanlarda dolaşan bir dedikodu var Mor ve Ötesi'nin ateist olduğuna dair ve bütün şarkılarını o felsefeyle yazmışlar diye duydum; "iki gözüm kadar eminim yoksun" türünden sözlerle dile getirmişler daha bi çok söz duymuştum bu türden fakat şu an aklıma gelmiyor acaba ne kadar doğrudur bilgisi olan var mı?

sakirdilek => MOR VE ÖTESİ ATEİST Mİ? (6.3.2005 21:22:42)
sanki suç işlemişler gibi soryon

*Duke* => MOR VE ÖTESİ ATEİST Mİ? (6.3.2005 21:24:51)
quote:

Orjinalden alıntı: sakirdilek

hayır sende aşalık kompleksi olduğu için öle anlon............

Hoyrat => MOR VE ÖTESİ ATEİST Mİ? (6.3.2005 21:25:12)
quote:

Orjinalden alıntı: sakirdilek

Gerçek duygularımı sonuna kadar sakladığıma inanıyorum.

antiochos => MOR VE ÖTESİ ATEİST Mİ? (6.3.2005 21:38:57)
Abi inşallah değildirler ne diyelim...

Hoyrat => MOR VE ÖTESİ ATEİST Mİ? (6.3.2005 21:39:25)
Başlığı yukarı taşımak istiyorum soruma yanıt alamadım bilgisi olan var mı tekrar soruyorum..?

Gielenberg => MOR VE ÖTESİ ATEİST Mİ? (6.3.2005 21:39:52)
quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

olsalar nolucak dinlemicekmisin?

Heretic => MOR VE ÖTESİ ATEİST Mİ? (6.3.2005 21:40:51)
quote:

Orjinalden alıntı: WssN

Mor ve ötesi Hepsi mi ateistmi$.. Walla solisti(harundu sanırım) için gay falan diyolardı .. Ne kadar dedikodu çıktı haklarında zaten sewmem kendilerini..

Rekuroy => MOR VE ÖTESİ ATEİST Mİ? (6.3.2005 21:53:08)
ateistmi hristiyanmı bizi ilgilendirmez ama bence deyiller adamların yüzünde nur var mubarek hele harunun bembeyaz

fine_life => MOR VE ÖTESİ ATEİST Mİ? (6.3.2005 21:57:53)
Arkadaşlar siz sevdiğiniz bir müziği dinlerken şarkıcının inanışına göre kararmı değiştiriyonuz?Ateist diye bir insanı sevmemezlik diye bir şey varmıdır?Ben MOR VE ÖTESİ'nin 1numaralı hayranlarından biriyim.Harun abiyle Antalyada otelde 1 hafta gibi aynı ortamda bulunduk.Kişilik karakter olarak bir çok kişiden daha üstün biri.Ayrıca ateist değiller.Ama ben Ateistim.Ve mor ve ötesi benim dinlediğim tek grup.

antiochos => MOR VE ÖTESİ ATEİST Mİ? (6.3.2005 21:58:13)
quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

olsalar nolucak dinlemicekmisin?

yok öyle demek istemedim, yani onlar için daha hayırlı olur değillerse diye düşünüyorum ...

carpe diem => MOR VE ÖTESİ ATEİST Mİ? (6.3.2005 22:13:21)
cambaz sarkısı habertürke yazılmıs "ne habersin ne türksün " haber türkün ABD yanlısı yayınlar yaptığını düsündükleri için bir eleştiri olduğunu duydum.
ayrıca müziğin dini ulusu olmadığına da katılıyorum hosumuza giden her türlü müziği dinlemiyor muyuz?şekilcilik yapmaya gerek yok!

ok34137 => MOR VE ÖTESİ ATEİST Mİ? (6.3.2005 22:43:15)
quote:

Orjinalden alıntı: fine_life

Arkadaşlar siz sevdiğiniz bir müziği dinlerken şarkıcının inanışına göre kararmı değiştiriyonuz?Ateist diye bir insanı sevmemezlik diye bir şey varmıdır?

Şimdi ne alaka nerden nereyi bağlıyosun...İnsanlar meraklı varlıklardır sadece meraktan... Örneğin Teoman ateist olsa benim umurumda bile olmaz yine deli gibi dinlerim Teoman'ı. MVö 'ni sewen yine sever,nefret eden kinini devam ettirir.

Kısaca : Laf olsun diye konu$ma..

Sayfa: [1]