Şimdi Ara

Mor Forma Mı - Yoksa Turkuaz Forma Mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • elimde mor formalı çok özel birinin fotoğrafı var, burda gösterirsem ceza alırım kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

fark edermi?oyle forma oyle adama yakısır kucugumm.
    quote:

Orijinalden alıntı: MrKhan

quote:

onların mor formasını cidny e giydirmeye ne gerek var.onların cemil ipekci nin ustunde fotolu resmi var ya.pembe slip mayo ile.koysam topic kitlencek gene en iyisi koymayım

o resmin fotoşop olduğunu da biliyor musun bay çok bilmiş ?

Formalar, takımlar için kutsaldır. Senin gibi densizlerin dil uzatmaları o kutsallıktan hiç birşey kaybettirmese de, yine de mide bulandırıcı oluyor. Hoş, mide bulandırman için de dilinden başka ekipmana da ihtiyacın yok.
    Forma güzel görünüyordur ya da görünmüyordur. Fikrini söyler geçersin. Densizliğe lüzum yok.

• quote:

quote:

quote:

onların mor formasını cidny e giydirmeye ne gerek var.onların cemil ipekci nin ustunde fotolu resmi var ya.pembe slip mayo ile.koysam topic kitlencek gene en iyisi koymayım

FB formasıda "Bebek Okan" adlı dopa baya yakışıyor

• quote:

quote:

quote:

böyle yorumda senin gibi çocuğa yakışır. hem bu forumda senden küçük biri olduğunu sanmıyorum.

@Torquoise sende buna bir şey anlatmaya çalışma, anlamaz. sen de boşuna yorulma.

• Mor formayı seçenler için tanıdığım iyi bir göz doktoru var.

Tabiki turkuaz forma.
  • mor formaya güzel diyenin aklından şüphe ediyorum doğrusu diyenlerde tamamen fanatizm duyguları içinde olanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee-Enfield

mor formaya güzel diyenin aklından şüphe ediyorum doğrusu diyenlerde tamamen fanatizm duyguları içinde olanlar

Bunu fanatizmden uzak söyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayzerspy

Sağdaki turkuaz forma
    'nın içindeki daha güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: POKEMER

quote:

Orijinalden alıntı: Lee-Enfield

mor formaya güzel diyenin aklından şüphe ediyorum doğrusu diyenlerde tamamen fanatizm duyguları içinde olanlar

Bunu fanatizmden uzak söyledim.

yok ben mor forma için söyledim onu anlatım bozukluğu oldu

• şüphesiz ki mor forma sahaya daha çok yakışıyor .

tabiki 2288
  • Bu ne yaw dalga geçmek için açılmış topic gsliler ciddi ciddi mesajlar yazmış çok seviyorlar idrar yarışını
  • Beşiktaş'lı olarak Mor forma diyorum.Fener'in arma forması muhteşem
  • satış rakamlarını koyalım......
  • Herkesin forması kendine güzeldir.Konu kapanmıştır forum silinebilir.Hadi dağılın arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyzadeM

Herkesin forması kendine güzeldir.Konu kapanmıştır forum silinebilir.Hadi dağılın arkadaşlar.

Yoo Beşiktaş'ın bu seneki formaları hiç de güzel değil Galatasaray'ın Parçalı ve Mor,Fenerbahçenin Arma forması çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_GS

İnsanda göz var nizam var.

Mor daha iyi tabikide

nizam mı izan demek istedin herhalde? gözü de boşver sende göz olsa nolur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

quote:

Orijinalden alıntı: BeyzadeM

Herkesin forması kendine güzeldir.Konu kapanmıştır forum silinebilir.Hadi dağılın arkadaşlar.

Yoo Beşiktaş'ın bu seneki formaları hiç de güzel değil Galatasaray'ın Parçalı ve Mor,Fenerbahçenin Arma forması çok güzel

Niye yav bende sizin cubuklu ve çizgili olanı beğeniyorum.

• kusura bakmayın ama mor formayı sırf gs nin olduğu için beğendiğinizi düşünüyorum. farklı olsun felan diyosunuz ama biraz güzel renk tercih edilse tamam.bi formada kullanılacak en itici renklerden gibi.
    ara sıra sokakta görüyorum kot pantolonun üstüne giyenleri felan çok itici duruyor.

mor rengi şöyle böyleler giyer felan kesinlikle demiyorum.böyle düşünsem palermonun formasını beğenmezdim.tamamen benim yorumum.

hem farklı hem güzel.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.