Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
80.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • openstar hocam linklerde bi sorun var galiba yüklenmiyor sonuna kadar geliyor işlem zamanı aşıldı diyor iptal ediyor.

Orijinalden alıntı: muratpolatecz

openstar hocam linklerde bi sorun var galiba yüklenmiyor sonuna kadar geliyor işlem zamanı aşıldı diyor iptal ediyor.

alttakini deniyorum inşallah onda sorun yoktur.
  • hocam yükledim bildirimleri göremedim bi de ev ekranına birsey ekleyecek zaman çıkan secenekleri kaydırınca ekranda bi değişiklik oluyor arkadaki duvar kağıdı öne çıkar gibi birsey kastettiğim yinede çok güzel olmuş teşekkür ederim :) ( bildirimler benden kaynaklanıyormuş hallettim :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aalpeer -- 16 Aralık 2011; 2:19:43 >

quote:

openstar hocam linklerde bi sorun var galiba yüklenmiyor sonuna kadar geliyor işlem zamanı aşıldı diyor iptal ediyor.

alttakini deniyorum inşallah onda sorun yoktur.

yükledim vede flashladım yedekleri yükklüyorum birazdan bakıp yorumlarımı yazarım tekrar emeğine sağlık.

Neyse 100 mb kotası doldu 15 kb ile indiriyor simdi, indirip kurduktan sonra görüslerimi yazmam. Herkes yükleyip görsün.
    + Umarım n8 font'u yükledigimde sorun cıkarmaz 1.4teki gibi.
    Eline saglık.
  • Valla Levent hocam mükemmelsin, şarjı biraz daha iyi hale getirdim demişsin yeni versiyonda. Benim 1.4 versiyon var, bugün 5. gün ancak şarjım bitti bitecek. kendi kendine kapanmasını bekliyorum. batarya zayıf diyip duruyor, kapansın şarj edip yeni versiyonu kurucam. artık şarj olayı biraz daha iyi olduysa 6 günü zorlarmıyım acaba diye düşünüyor insan :))
    şu an için çok güzel gidiyor.gözlemlerimi sonra yazarım.

boot ekranını çok beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_mero -- 16 Aralık 2011; 11:20:39 >
  • işte şimdi süper olmuş abicim. özellikle takıntılaım vardı onlarda gitmiş ço ksevindim. "surat ikonları sade orjinal olmuş (öncekiler bariz saçmaydı) ve özellikle profil adı genel olmuş o beni rahatlattı)
  • Hay boyle sansın ıcıne :) dun gece oturdum oturdum pc yı kapattım arkamdan yayınlamıs openstar hoca :d sımdı ısteyım ındırdım yuklemek ıstıyorum ben bunu :D:D:D:D aksam olmaz :D

Orijinalden alıntı: ovozsan

Hay boyle sansın ıcıne :) dun gece oturdum oturdum pc yı kapattım arkamdan yayınlamıs openstar hoca :d sımdı ısteyım ındırdım yuklemek ıstıyorum ben bunu :D:D:D:D aksam olmaz :D

akşama yüklersin, acelesi yok canım..

Orijinalden alıntı: erdemguven

işte şimdi süper olmuş abicim. özellikle takıntılaım vardı onlarda gitmiş ço ksevindim. "surat ikonları sade orjinal olmuş (öncekiler bariz saçmaydı) ve özellikle profil adı genel olmuş o beni rahatlattı)

AA. Evet bunları yazmamışım yapılanlar arasına..Daha sadeceleşti böylece..

Orijinalden alıntı: dj_mero

bu öteki versiyondan da farklı olmuş. şu an kurcalıyorum. testler sürüyor...

Valla bencede farklı oldu, ancak..
    pil ve performans konusunda çok daha iyi diyebilirim. özellikle şebeke modunu sadece gps olarak ayarlayanların pili daha çok gidecektir.
    Ancak bu versiyonda ram konusunda biraz taviz verdik sanırım, pil ve performans iyi olsun diye..

Orijinalden alıntı: orkun85

yeni versiyonu kurdum.teşekkürler.
    şu an için çok güzel gidiyor.gözlemlerimi sonra yazarım.

boot ekranını çok beğendim.

Açılış animasyonundan bahsediyorsun sanırım.. Evet bence de çok güzel oldu.. tşkler..

Orijinalden alıntı: erdemguven

dosyaları indirdim birazdan kurucam eline sağlık

tşkler.. saol..

Orijinalden alıntı: dj_mero

Valla Levent hocam mükemmelsin, şarjı biraz daha iyi hale getirdim demişsin yeni versiyonda. Benim 1.4 versiyon var, bugün 5. gün ancak şarjım bitti bitecek. kendi kendine kapanmasını bekliyorum. batarya zayıf diyip duruyor, kapansın şarj edip yeni versiyonu kurucam. artık şarj olayı biraz daha iyi olduysa 6 günü zorlarmıyım acaba diye düşünüyor insan :))

sende 6 gün gider o halde..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.