Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
79.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki arkadaşlar sinemalar yada talking cati ovi mağazadan yükleyince çalıştımı doğru yüklendimi diye açmaya çalıştuğım zaman telefon kapanıp açılıyor birde video izlediğim zaman ortalama 10 dk sonra telefon yine kapanıp açılıyor deneyen varmı teşekkürler

Orijinalden alıntı: lsengul

peki arkadaşlar sinemalar yada talking cati ovi mağazadan yükleyince çalıştımı doğru yüklendimi diye açmaya çalıştuğım zaman telefon kapanıp açılıyor birde video izlediğim zaman ortalama 10 dk sonra telefon yine kapanıp açılıyor deneyen varmı teşekkürler

Ben ovi mağazadan hiç talking cat i falan indirmedim. Sadece openstarın verdiği videonun linkteki programı indirdim oda düzgün bir şekilde çalıştı. İnternette video meselesine gelince ben bunu hiç denemedim. Dolayısıyla bir fikrim yok.
  • müzik çalarda yeni müzik listesi yapmayı deneyen var mi? Bende genel sistem hatası diye bi yazı geliyor yeni oluşturmaya çalışınca

Orijinalden alıntı: Realizeyes

müzik çalarda yeni müzik listesi yapmayı deneyen var mi? Bende genel sistem hatası diye bi yazı geliyor yeni oluşturmaya çalışınca

bende böyle bir sorun yok. hard format attın mı?
    Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realizeyes

müzik çalarda yeni müzik listesi yapmayı deneyen var mi? Bende genel sistem hatası diye bi yazı geliyor yeni oluşturmaya çalışınca

HF at düzelir olmadı tekrar flashla
  • quote:

Orijinalden alıntı: openstar

quote:

Orijinalden alıntı: orkun85

quote:

Orijinalden alıntı: openstar

Arkadaşlar 4-5 değişiklik yaptım. zil sesi seçmekte dahil.
    şimdi fix dosyasınımı istersiniz, yoksa yeni ufak düzeltmeli sürümü mü?

hocam fix varsa biz rofs a ekleyelim

mp3'lerin zil sesi ve alarm sesi olarak seçilebilmesi için MoonLight v1.4'e uygun Fix dosyası aşağıdadır. Rofs içine atmanız gerekir.
    Bu fix, muzik dosyalarının okunma yerini değiştirir. Bu fixden sonra müzikler, E:/Sounds/Music klasöründen okunacaktır..
    Rar şifresi: openstar

http://www.multiupload.com/QJKESTJNO7

Hocam bunu c2z yle yapamıyomuyuz :S
    ben dediğiniz gibi E de Zil seslerim diye klasör açtım içine zil sesimi attım ama listede çıkmıyor yine. kaç kere denedim olmadı .

• openstar eline, sabrına sağlık, Allah razı olsun. Sorunsuz çalışıyor, dokunmatik hızı çok hoşuma gitti, menü efektleri de güzel sayılır (bir zoom hareketi var onun dışında hepsi güzel) açılış kapanış hızıda arttı gibi, kapanırken ses geliyor buda çok hoş. Yalnız "değişiklik yapmayın hakkımı helal etmem" yazmışsın da ben senden helallik isteyeceğim çünkü tuş kilidini değiştireceğim, ben sürüklemeli olanı çok seviyorum birde belle menü barla uğraşacağım biraz

Orijinalden alıntı: muhittinkerelti

ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ
    RAR ŞİFRESİNİ GİRİYORUM YANLIŞ ŞİFRE DİYOR ?? MoonLight v1.4 By Openstar 4x4.rar şifresi bu değilmi QP3FNIZMI4

openstar şifre...Söylediğin şifreyi nerden çıkrttın
  • Merhaba bi sorum olcak belki biraz acemice olcak ben bu cfw yi yükledim çok hoşuma gitti ve 5530ada yüklemek istiyorum bu cfw 5530a uygunmu değilse önerceğiniz bi cfw varmı ?
  • Bugün haritalara girdim ve girdikten sonra hemen 2 saniye içinde haritalar birdenbire kapanıyor. Daha önce böyle bir sorun yoktu, dün akşam yazı tipini değiştirdim sadece. Son sürümü sorunsuz kullanırken birdenbire bu sorun çıktı. @Openstar hocam düzeltmenin bir yolu yok mudur :(
  • benim bir sorum var yazılım çok güzel elinize sağlık ben sadece önceki sürümdeki sürüklemeli tuş kilidi olmasını istiyorum nasıl yapabilirim acaba yardım edermisiniz bu tuş kilidinde cebimde açılmış ve hatsıza geçmiş telefon
  • Arkadaşlar bende de şöyle bir sorun var Haritalar kısmındaki Giriş bölümüne giremiyorum yani girmiyor öyle kalıyor.Ama moonlight için demiyorum bunu bütün cfw lerde böyle bir sorunum var.Bu sorunu benden başka yaşayan varmı acaba ? Ofw yüklediğimde böyle bir sorunla karşılaşmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR.YILMAZ -- 4 Aralık 2011; 18:02:15 >

Orijinalden alıntı: -b0Ni

hocam c den birşeyler siliyorduk yer kazanmak için ara sayfalarda vardıda bulamadım neydi onlar

bilen varmı bu dosyaları
  • bugün baya büyük bir sorunla karşılaştım. Müzikçalarda durduk yere genel sistem hatası alıyorum ve birdaha çalmıyor taki reset atana kadar setwizard hiç açılmıyor aynı haritalar gibi direk menüye atıyor ara sıra reset atmazsam bazı büyük programlarda da yine menüye atma olayını yaşıyorum ya yeniden yüklüycem yada 1.5 bekliycem telefondandan şüphelenmeye başladım ama 1 senedir sürekli CFW kullandım Jaf tamı hata yapıyorum diycem ama zannetmiyorum belki şimdiye kadar 100 defa flahladım telefonu.

quote:

hocam c den birşeyler siliyorduk yer kazanmak için ara sayfalarda vardıda bulamadım neydi onlar

bilen varmı bu dosyaları

Levent hocamın blog sayfasında yazıyordu bunlar oraya bakabilirdin
    C/Private/101f875a/ orda 3 klasör olcak 3 ünün de içini boşalt.

• quote:

quote:

bilen varmı bu dosyaları

c:/private/101f875a/import/*

c:/private/101f875a/startup/*

c:/private/101f875a/Tasks/*

içindeki dosyaları silerseniz extradan 5-10 mb ram kazancı ve performan artışı elde ediyorsunuz...
    Flashtan sonra sisteminize çeşitli uygulamalar yükledikten ve telefonun en son haline getirdikten sonra..

c:/private/101f875a/import/*

c:/private/101f875a/startup/*

c:/private/101f875a/Tasks/*

konumuna gelen yeni dosyaları silmenizi yada kesip ,bir yere mesela hafıza kartına yedek almanızı öneririm...
    Beğenmezseniz yeniden eski yerlerine alabilirsiniz..
    Sisteme bir zararı yok ram ve performans artışı sağlayacaktır...
    Bunun için rom pacher içindeki yamaları aktif edin ve file browser kullanarak bu işlemleri yapabilirsiniz.
    işlemden sonra telefonu yeniden başlatın..

• quote:

Orijinalden alıntı: lutfu1996

quote:

quote:

bilen varmı bu dosyaları

Levent hocamın blog sayfasında yazıyordu bunlar oraya bakabilirdin
    C/Private/101f875a/ orda 3 klasör olcak 3 ünün de içini boşalt.

O dosya ilginçtir boş bende? İlla dolu olucak diye bi kaide var mı?

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.