Şimdi Ara

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta) (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.425
Cevap
8
Favori
80.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de benzer hata var neredeyse attığım son 10 flashda tam olarak done ben türkçe kullanıyorum TAMAM yazıp tamamlanmıyor CMT sıfırlanıyor yazısından sonra bir kaç satır yazı geliyor ve HATA İŞLEM İPTAL EDİLDİ diye hata veriyor Local ve Test modlarına geçmiyor ama açtığımda CFW yüklenmiş oluyor. Kaldırıp yeniden kurmayı denemedim Hard formatıda attıkdan sonra tıkır tıkır kullannıyorum bir sorun teşkil edermi hocam?

Orijinalden alıntı: atacan06

@sülümandönmez

Sanırım Herkes bu şekilde Flashlıyor..Aynı sorun bendede var..Sorunu yaşadığımdan beri her flashtan sonra sorun tekrar yineliyor..Sonuç hep Local modda kalıyor..Orjinal yazılım Yükledikden sonra hangi cfw yi yüklediysem hata aynen devam ...Orjinal yazılım yükleyim yine aynı..
    --Sadece bir 2 soru soracağım..
    --Jafın bulunduğu program files/commin files/nokia/datapackage/rm356 bilgisayarınızda bu yol içinde rm356 dosyasının içi dolumu_? Bende orjinal yazılım var bu yolda ; bundan olabilirmi_? Silsek düzelirmi (Denemedim)

--Telefonum servisten yeni geldiğinde hiç ekranımda Local mod yazmazdı..Sadece beyaz ekranda kalırdı..Local Mod yazısı ekranda belirmezdi...Sorunu Yaşayanlar servise yolladımı hiç telefonunu_?

Neyden hata aldığın belli değil çoğu kişiniz böyle. ben sadece ilk yüklememde hata almıştım. Sonra kaç defa tekrar tekrar flash attım ama hiç hata ile karşılaşmadım.
    1. Benim bilgisayarda söylediğin klasör bile yok . Bide o klasörün içini boşalt öyle dene belki çözülür.
    2. Hayır ben telefonumu hiç servise vermedim. Aldığımdan beri Allah a şükür bi sıkıntı yaşamadım zaten daha bi yıl olmadı bile .

• quote:

Orijinalden alıntı: canhavli38

bende de benzer hata var neredeyse attığım son 10 flashda tam olarak done ben türkçe kullanıyorum TAMAM yazıp tamamlanmıyor CMT sıfırlanıyor yazısından sonra bir kaç satır yazı geliyor ve HATA İŞLEM İPTAL EDİLDİ diye hata veriyor Local ve Test modlarına geçmiyor ama açtığımda CFW yüklenmiş oluyor. Kaldırıp yeniden kurmayı denemedim Hard formatıda attıkdan sonra tıkır tıkır kullannıyorum bir sorun teşkil edermi hocam?

yok kardes sorun olmuyor rahat rahat kullanabılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacan06

@sülümandönmez

Sanırım Herkes bu şekilde Flashlıyor..Aynı sorun bendede var..Sorunu yaşadığımdan beri her flashtan sonra sorun tekrar yineliyor..Sonuç hep Local modda kalıyor..Orjinal yazılım Yükledikden sonra hangi cfw yi yüklediysem hata aynen devam ...Orjinal yazılım yükleyim yine aynı..
    --Sadece bir 2 soru soracağım..
    --Jafın bulunduğu program files/commin files/nokia/datapackage/rm356 bilgisayarınızda bu yol içinde rm356 dosyasının içi dolumu_? Bende orjinal yazılım var bu yolda ; bundan olabilirmi_? Silsek düzelirmi (Denemedim)

--Telefonum servisten yeni geldiğinde hiç ekranımda Local mod yazmazdı..Sadece beyaz ekranda kalırdı..Local Mod yazısı ekranda belirmezdi...Sorunu Yaşayanlar servise yolladımı hiç telefonunu_?

ben servise yolladım v52den direk bu yazılımı attım. Siyah telefonum. Bu sorunu yaşıyorum

• kurdum bende şimdi, açılış gifi biraz kasıyor gibi normalde böyle mi

jaf emülatör v12 açılır
    bb5 e geçilip crt 308 tiki kaldırıldıktan sonra telefon sağ alttan OFFLINE moduna alınır
    mcu ppm ape variant seçildikten sonra manual flash,dead usb, factory set,normal mode seçilir
    flaşa başlanır bittikten sonra sağ alttan NORMAL moda alınır ve sorunsuz bir flaş gerçekleşmiş olur.

1.4 e kendi bazı modlarımı ekledim (3x4 menü, tuş kilidi titreşimi,N8 font,vb)
    şuan herşey iyi gidiyor, 1.3 te pil 40 saate kadar düşmüştü bunda nasıl olacak göreceğiz
    beğenmediğim tek şey alarmlarda ve zil seslerinde MP3'lerin çıkmaması oldu.
    Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB
  • Sayın openstar, hala v52.101 Moonlight v1.1 kullanıyorum, açıkçası gayet memnunum, bunu çok kez söyledim, sanırım v1.1 bütün versiyonlar arasında en sorunsuz olanı (?), v1.4 e geçmeyi düşünüyorum, fakat size sormak istedim bazı sorunlardan bahsediliyor, sizce gecmelimiyim yoksa v2.0 veya v1.5 ile daha iyi bir CFW cıkaracak mısınız, tesekkürler.

Orijinalden alıntı: sercrazy

Sayın openstar, hala v52.101 Moonlight v1.1 kullanıyorum, açıkçası gayet memnunum, bunu çok kez söyledim, sanırım v1.1 bütün versiyonlar arasında en sorunsuz olanı (?), v1.4 e geçmeyi düşünüyorum, fakat size sormak istedim bazı sorunlardan bahsediliyor, sizce gecmelimiyim yoksa v2.0 veya v1.5 ile daha iyi bir CFW cıkaracak mısınız, tesekkürler.

önceki sayfalardan da anlayacağın gibi, 1 yada 2 istek dışında cfw de hiç sorun yok.
    oldukça iyi bir sürüm elde ettim. belirtilen durumlarda isteye göre değişebilir durumlar.
    yinede sen bilirsin ama, bence v1.1 den çok daha iyi durumda, şuanda..

Orijinalden alıntı: alicoooo

quote:

Orijinalden alıntı: openstar

NOKİA 5800 İÇİN
    3x4 menü Düzeni yatayda 2x6
    (Yazı boyutu büyük yapılınca 4x4 olur yatayda 2x3)

MoonLight PEV3 (c6v41&5800v60) & (n97miniV30&5800v60) (Beta)

Upload yapan orkun'a tşkler..

Hocam yazılımını halla kullanmaktayım omega v4.6 ultimate kalmışım :) kac aydır kullanıyorum bilinmez hala taş gibi :) sağlam sistemdi.şimdide bazı yenilikler gördüm belle ev ekranları menüde belle bar felan cok hosuma gitti bu en son yazılımda galiba sadece ev ekranında belle navi bar var.ben hala v51'deyim şu alıntı yaptığım dosya v60 ve v41'mi oluyor. ve ben direk yüklesem suan indirdiğimi herhangi bir sorun yaşarmıyım.v51'den v60 gecerken sorun yasayan arkadaslar mevcut galiba.ne yapmamı önerirsin yani.?

orkadaşım omega yazılımı RamboFT kardeşim. Benim değil. Benim orion ve cicor vardı daha önce..
    Ayrıca v51 üzerine RamboFT de bende çalışmadım. BU konuda da bir yanılman var..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

şu ana kadar yüklediğim hiç bir cfw de local mode da kalma hatası yaşamadım moonlight 1.4 te olduğu söylenmesine bile. benim flaş metodum şöyle:

jaf emülatör v12 açılır
    bb5 e geçilip crt 308 tiki kaldırıldıktan sonra telefon sağ alttan OFFLINE moduna alınır
    mcu ppm ape variant seçildikten sonra manual flash,dead usb, factory set,normal mode seçilir
    flaşa başlanır bittikten sonra sağ alttan NORMAL moda alınır ve sorunsuz bir flaş gerçekleşmiş olur.

şuan herşey iyi gidiyor, 1.3 te pil 40 saate kadar düşmüştü bunda nasıl olacak göreceğiz

o söylediğinde sorun değil. Sen hafıza kartına zil seslerim diye bi klasör oluştur alarm ve zil sesi yapmak istediğin müzikleri bunun içine at o zaman okuyor aynı sorunu bende yaşamıştım cevabı önceki yorumlarda var.

• clock ve mediabar programları açılışta otomatik çalışmıyor bende ayarlarından yaptım ama aynı. birde ana ekranda profil widgetinde tercihn üstünde tarih varmı? o da yok bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 3 Aralık 2011; 18:36:12 >

quote:

quote:

quote:

NOKİA 5800 İÇİN

Hocam yazılımını halla kullanmaktayım omega v4.6 ultimate kalmışım :) kac aydır kullanıyorum bilinmez hala taş gibi :) sağlam sistemdi.şimdide bazı yenilikler gördüm belle ev ekranları menüde belle bar felan cok hosuma gitti bu en son yazılımda galiba sadece ev ekranında belle navi bar var.ben hala v51'deyim şu alıntı yaptığım dosya v60 ve v41'mi oluyor. ve ben direk yüklesem suan indirdiğimi herhangi bir sorun yaşarmıyım.v51'den v60 gecerken sorun yasayan arkadaslar mevcut galiba.ne yapmamı önerirsin yani.?

orkadaşım omega yazılımı RamboFT kardeşim. Benim değil. Benim orion ve cicor vardı daha önce..

ceppusula'dan indirmiştim ve sizin olması gerekiyordu..daha doğrusu bana bunun olduğunu bi arkadasımdan öğrendim ve bende sizin olduğunuzu hatırladım oda öyle diyince sizin sandım.neyse kusura bakmayın ama cicor'da kullanmıstım.zaten ceppusula'dan tanısırsınız "albatross" nickim. Herneyse sorularıma kısa bi cevap yazarsan hocam tesekkür ederim

Siteye artık uğramıyorsun..

RamboFT ceppu... da dapaylaşmıştı evet..
    Neyse, o da iyi işler çıkarırı.
    gördüğün c6v41& 5800v60 portu üzerine yapılıdır.
    direk olarak v51 üzerine kurabilirsin.
    v60'a geçişte sorun yok aslında..
    bazılarında cfw yükleme sırasında, en sonra tek "done" diyip kalıyor.
    v60la alakalı bir durum, ancak herkezde olmuyor.
    ancak bir sorun çıkarmıyor bu durum..
    rahatca kurabilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: sülümandönmez

quote:

şu ana kadar yüklediğim hiç bir cfw de local mode da kalma hatası yaşamadım moonlight 1.4 te olduğu söylenmesine bile. benim flaş metodum şöyle:

jaf emülatör v12 açılır

o söylediğinde sorun değil. Sen hafıza kartına zil seslerim diye bi klasör oluştur alarm ve zil sesi yapmak istediğin müzikleri bunun içine at o zaman okuyor aynı sorunu bende yaşamıştım cevabı önceki yorumlarda var.

zil sesleri ve alarm sesi okumayla alakalı sıkıntıyı hallettim. şuan kullanıyorum. isteyenlere fix verebilirim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sülümandönmez

quote:

jaf emülatör v12 açılır

zil sesleri ve alarm sesi okumayla alakalı sıkıntıyı hallettim. şuan kullanıyorum. isteyenlere fix verebilirim..

hocam c2z kullanılarak fixleyeceksek paylaşın gerçekten bir daha flaş atmak istemiyorum
    Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

clock ve mediabar programları açılışta otomatik çalışmıyor bende ayarlarından yaptım ama aynı. birde ana ekranda profil widgetinde tercihn üstünde tarih varmı? o da yok bende

Evet uygulamalardan kaynaklı otomatik başlatmama..
    Ayrıca clock uygulamasını, çalıştırca bazen tarih çıkmıyor.
    yeniden başlatınca gelir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi openstar -- 3 Aralık 2011; 18:48:30 >

Orijinalden alıntı: karikaturizma

quote:

Orijinalden alıntı: Battalgazi1905

quote:

quote:

quote:

quote:

evet hocam. hatta ben moonlight 1.2 ve 1.3'ü de yüklemedim. moonlight 1.1 v52'nin üstüne moonlight 1.4'ü kurdum.

bu sorun yabancı forumlarda da dillendirilmiş, sanırım çözen yok henüz.. Her cfw de olabiliyor..
    v60 portundan da kaynaklanabilir.. yani bir uyumsuzluk olabilir..
    senin telefonun ne renk?

sorun da pek sayılmaz hocam. sonuçta pilini çıkarıp yeniden taktığımızda cfw normal bi şekilde çalışıyo. telefonum kırmızı renk.

Acaba kırmızılarda mı oluyors- sadece.. bende mavi var..

yazılım aynı yazılım hocam. telefonlar da aynı. bi renkten dolayı olacağını sanmıyorum. bende bi mesajlar sorunu vardı hocam. o yüzden 4 defa fln flaş attım. 4 defada 2 defa normal yüklendi. 2 defa da local mode hatası verdi. yani bu hata bazen oluyo bazen olmuyo. benim şu anda bu yazılımda tek sorunum mesajların geri yüklemeyle geri gelmeyişi. günlük sohbet mesajları olsa sorun değil de, taslaklarda ve klasörlerimde önemli mesajlarım vardı.

Hocam demek istediğinizi anladım. Nokia suite programı mesajlarınızın yedeğini sadece telefondan bilgisayara kaydeder. Bilgisayardan geri telefona taşımaz. Mesela düşünün birike birike 3000 mesajınız oldu. Gönderilen kutusunda. Ancak telefon maksimum 999 mesaj saklaabileceği için ( gönderilen kutusunda diye ısrarla söylüyorum ) geri yükleme işi yarım yapılacak ve telefon sizin hangi mesajlarınız değerli değersiz diye bir ayırım yapamayacaktı. Hem de Zamanla fazla biriken mesajlar, 3000 4000 falan olduktan sonra telefonunuzda ister istemez yavaşlamalara neden olacaktır. Yani bu bir sorun değil, programın çalışma prensibidir. Orjinal yazılımlarda da durum böyledir. ( Şu an orjinal yazılım kullanıyorum )

bugüne kadar her flaş atacağım zaman nokia suite'de yedekliyordum. flaş attıktan sonra geri yüklemeyle geri yükleniyordu mesajlar. telefonda da toplam 300 mesaj fln var yani. 2000-3000 tane yok. normalde hep geri yükleniyodu işte. ilk defa bu sürümde başıma geldi bu olay..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sercrazy

Sayın openstar, hala v52.101 Moonlight v1.1 kullanıyorum, açıkçası gayet memnunum, bunu çok kez söyledim, sanırım v1.1 bütün versiyonlar arasında en sorunsuz olanı (?), v1.4 e geçmeyi düşünüyorum, fakat size sormak istedim bazı sorunlardan bahsediliyor, sizce gecmelimiyim yoksa v2.0 veya v1.5 ile daha iyi bir CFW cıkaracak mısınız, tesekkürler.

önceki sayfalardan da anlayacağın gibi, 1 yada 2 istek dışında cfw de hiç sorun yok.
    oldukça iyi bir sürüm elde ettim. belirtilen durumlarda isteye göre değişebilir durumlar.
    yinede sen bilirsin ama, bence v1.1 den çok daha iyi durumda, şuanda..

tesekkür ederim cevabınız için, kusura bakmayın sınavlarımdan dolayı 2 haftadır pek takip edemedim burayı, söylemek istedigim sey yakın zamanda yeni bir versiyon cıkaracak mısınız, yakınsa tekrar flash atmayayım diye söylüyorum, cıkmayacaksa zil sesi mp3 sorunu nedir bilmiyorum fakat flash atmadan önce fix i verirseniz memnun olurum, iyi çalışmalar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

NOKİA 5800 İÇİN

ceppusula'dan indirmiştim ve sizin olması gerekiyordu..daha doğrusu bana bunun olduğunu bi arkadasımdan öğrendim ve bende sizin olduğunuzu hatırladım oda öyle diyince sizin sandım.neyse kusura bakmayın ama cicor'da kullanmıstım.zaten ceppusula'dan tanısırsınız "albatross" nickim. Herneyse sorularıma kısa bi cevap yazarsan hocam tesekkür ederim

Siteye artık uğramıyorsun..

RamboFT ceppu... da dapaylaşmıştı evet..
    Neyse, o da iyi işler çıkarırı.
    gördüğün c6v41& 5800v60 portu üzerine yapılıdır.
    direk olarak v51 üzerine kurabilirsin.
    v60'a geçişte sorun yok aslında..
    bazılarında cfw yükleme sırasında, en sonra tek "done" diyip kalıyor.
    v60la alakalı bir durum, ancak herkezde olmuyor.
    ancak bir sorun çıkarmıyor bu durum..
    rahatca kurabilirsin..

Sorma çok kötü işlere kalkıştım :) Bir bilgisayar mühendisliğidir tutturdum gidiyorum bakalım sonu nereye varıcak :) ODTÜ'yü istiyorum ve biraz kasmam gerekiyor.sizde bilirsiniz saten :)

Anladım fakat indirdiğim dosya 75 mb büyüklüğünde tek dosya önceden sanki 4 dosya üzerinden yapılıyordu herhangi bir değişiklik varmı hocam.? kusura bakmayın arastırmayı isterdim ama pek zamanım olmuyor acıkcası bu sekilde hazır cevap bekliyorum sizden kusura bakmayın. Eğer yine 4 dosya ile ise diğer dosyaları nerden bulabilirim navifirm'den mi.?

ilk sayfadaki linklerden biri core+uda linki..
    orda da 2 dosya var.. indir ve 3 dosya ile flash at, yada istersen 1 sorun için çıkaracağım fix'i bekle..

• hocam c den birşeyler siliyorduk yer kazanmak için ara sayfalarda vardıda bulamadım neydi onlar
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.