Şimdi Ara

Moon (2009)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Moon (2009)

Duncan Jones ‘un çektiği Moon (Ay) filmi 2009 ‘da gösterime girmeden, filmden kareler internete sızdı. Kevin Spacey ve Sam Rockwell ‘ın başrollerini üstlendiği filmin konusu ise 3 yıldır aydaki üstte çalışan Sam Rockwell ‘in dönüşüne 2 hafta kala yaşadığı olağandışı olayları konu oluyor.

quote:

During a recent interview with Sam Rockwell, learned that Kevin Spacey will be playing the voice of a robot in the upcoming thriller Moon. The movie is being directed by David Bowie's son Duncan Jones.

In the film, Rockwell plays a miner suffering from space madness, as he has been sent to a moon base alone to mine a precious ore. Just a few weeks away from his release, Rockwell's character learns that he is about to be replaced by his own clone and must come face to face with this doppelganger.

Rockwell didn't give any further information about the robot that Spacey would be playing. He simply stated, ""We've got Kevin Spacey who's going to play the voice of the robot. Which is great. But it's just me, and there are a couple of supporting roles of people who do transmissions onto the space station.That's a pretty weird movie. That's a lot of Sam. It's a lot of Sam for me to watch. There's no Anjelica Huston, Kelly Macdonald and Brad Henke [his cast members from Choke] in that movie, but we do have Kevin, thank god."

The film will be released sometime next year.

Kaynak:Divxplanet

Moon (2009)
     Moon (2009)
     Moon (2009)
     Moon (2009)

Moon (2009)
     Moon (2009)
     Moon (2009)
     Moon (2009)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 13 Nisan 2009; 22:24:23 >

• Fragman ve yeni afiş yayınlandı.

Moon (2009)

Hatta bilmeyen arkadaşlar için araya bir dip not gireyim Kevin Spacey hakkında,

Bildiğiniz gibi Spacey ''SEVEN'' filminde oynamıştı,yapımcılar rolü ilk teklif ettiğinde Spacey tek bir şartla filmde oynamayı kabul etmiş,filmin başında ismi yazmayacak,filmin başına dikkat ederseniz gerçektende öyle.

O sene sabaha karşı oscar ları izlemiştim(1995),açıklaması ise şöyleydi,eğer filmin başında ismim yazsaydı katilin kim olduğu ortaya çıkacaktı.

Bizim sinemamızda kimin ismi üste yazılacak tartışmaları sürerken,gavurların bu tarz aşmış davranışları sizcede takdire şayan değilmi?
    Top 250: #236
    iyice merak ettim şimdi
    Spooks (2002-2011) | BBC
    11 yıl önce açıldı
    Prison Break (2005-2009 / 2017)
    20 yıl önce açıldı
    Halloween (2007)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu filmi çok merak ettim görünce
    IMDB girişi de iyi.
    Soundtracklerini dinleme fırsatı buldum ve çok beğendim. (Clint Mansell yapmış)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 15 Ağustos 2009; 20:04:58 >
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • Afiş garip

/!\___DİKKAT GÖMEBİLİRİM___/!\

İmzam El Yapımıdır Çalmayınız.
    eski nick:nicer
  • quote:

Orijinalden alıntı: NisoseR

Afiş garip

Ama güzel

http://www.iksv.org/filmekimi_2009/Filmekimi_2009.asp?day=1&fid=14&sid=2

Orijinalden alıntı: .TaneR.

OnuR;
    sayende gösterime çıkacak pek çok filmeden haberdar oluyoruz.
    sağolasın.

Rica ederim.
  • Gidemediğim için üzüleceğim bir film daha

Gitarım:Ibanez RG09LTD Limited Edition White
    Nutkumun tutulmasını sağlayan adam Kobe Bryant ~ 24 MVP
    Delios
    Ailedail
    Nemesis
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.