Şimdi Ara

Moon (2009) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Az önce izledim fena değildi yanlız Sam Bell yani Sam Rockwell den Yeşil Yol filminde ki karekterinden ötürü nefret ediyordum hala da ediyorum gerçi gerçekten iğrençti gerçi ondan nefret ediyor oluşum iyi bir oyuncu olduğunu göstergesi bunu da unutmamak lazım bu arada 41 yaşında olmasına rağmen yaşını göstermiyor

Oyuncu kadrusunda Kevin Spacey var ama kendisi yok ben mi göremiyorum dedim ama GERTY'i seslendiriyormuş meğerse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastenc -- 27 Aralık 2009; 22:43:30 >

''Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim.''
    (El Gazali)
  • Çok deli filmdi açıkçası.. Başlarda aklını o kadar çok soru kaplıyor ki.. brain pussimization geçirdim resmen ^^ Sonlara doğru ise o kadar değişik duygulara kapılıp kapılıp hayallere daldım ki bazı sahneleri geri almak zorunda kaldım.. Arka plandaki piyano beni klonların trajedisiyle beraber aldı götürdü resmen.. Çok iyi harbiden..

Ayrıca programladığımız makina bile insandan daha etik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 15 Ocak 2010; 3:27:26 >

rahat 8/10 verilir bu filme.

Ayrıca insanlar programlanmaz bunu unutmayın

Orijinalden alıntı: XR9

Filmi bu akşam izledim, biraz durağan geçiyor ama hiç sıkılmadan izledim diyebilirim. 7/10

Bu Gerty denen robottan başlarda baya kıllandım ama sonradan anladım ki harbi delikanlı robotmuş

filmin sonuna kadar şüpeyle baktım Gerty e ama harbiden delikanlıymış

• Haftasonu ilk işim bu filmi izlemek olacak, arkadaşlarım çok övdü.

Steady as she goes..
  • çok benzeri bi filmi izledim diye hatırlıyorum ama bu muydu bilmiyorum

Birilerinin menfaatine ters düşmediğin için seviliyorsan, Bırak nefret etsinler!!!!

Hareket etmezsen, zincirlerini farkedemezsin
  • Ben bunada yorum yapmamışım. Hatırlatma iyi oldu.

Film cidden çok sessiz sakindi. Hatta aldığım DVD'nin seslerinde problem olduğunu sanmıştım. Burdaki yorumları okuyunca olmadığını anlamış oldum.

Genel olarak hoşuma gitmişti ama sessizlik bazen sıkıcı oluyordu.
  • Yok aslında filmin bütününü koruyan sahnelerdi onlar. Filmdek yalnızlık duygusunun seyirciye verilmesi amacıyla yapıldğını düşünüyorum ben. Filmdeki tek luzümsüz yön, biraz daha farklı bir dil üslubu kullanabilirlermiş. Sonuçta Sam Rockwell ne kadar rolde devleşsede bazen konuşma üslubu rahatsız etti beni.

Not:Baya bir düzeltme. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 30 Eylül 2010; 23:33:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

Yok aslında filmin bütününü koruyan sahnelerdi onlar. Filmdek yalnızlık duygusunun seyirciye verilmesi amacıyla yapıldğını düşünüyorum ben. Filmdeki tek lumsz yön biraz daha farklı bir dl üslubu kullanabilirlermiş. SOnuçta Sam Rockwell ne kadar aksada bazen konuşma ülubu rahatsız etti beni.

Moon (2009)

Facebook'daki gibi beğen tuşu olsaydı tıklardım valla.

Evet bunu düşünememişim. Güzel analiz.

• filmi izleyeli bayagı olmustu başlığı görünce yorumlara da baktım begenmedim diyen cıkmamıs. bu da zaten filmin kalitesini ortaya koyuyor. bende izlediğimde begenmiştim.

Orijinalden alıntı: Macabre

Sessiz sakin film, kafa dinlemek için iyi.

Bunu yazmak için girmiştim.

Cold Fusion Energy, Inc.
  • İzlerken insanı çeşitli düşüncelere sevk eden;hikaye ve oyunculuklar açısından oldukça başarılı bir yapımdır.İzlememin üstünden yaklaşık dört yıl geçmesine rağmen aklımda kalan yapımlardan.

• Tek kişi oynuyor
    ve durağan bir film sıkmıyorsa olmuştur .Çıktığı sene izlemiştim ve arkadaşlarım bana film öner dediklerinde ilk önerdiğim filmler arasında.

"Give all your shit away and start living."
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.