Şimdi Ara

Montum Mağazalarda Alarm Çaldırıyor,Aldığım Yer Çözdü gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen sene almıştım ve şimdiye kadar mağazalarda alarm çaldırmıyordu ama son 2 haftadır bir alışveriş yeri var ve mağazalara girip çıkarken alarm çalıyor bugün çantamı aradılar ondan kaynaklı olmadığını anladılar
    sonrada montum geçerken çaldı ve montu kurcaladılar,montu aldığım zaman dıştaki takılı olan alarmı çıkardılar ama içinde başkamı var diye baktılar çok uğraştılar bulamadılar
    ilginç bir durum,dedilerki 5 ay pasif kalır sonra devreye girer dediler,nasıl iştir anlamadım
    dedilerki cihaz hassasiyeti arttırıldı falan dediler,bu arada başka mağazalardanda alarm sesleri ara ara geliyordu başka kişilerede oluyor sanırım

üf nasıl iştir ya birde resil olma olayı var ne yapcam bunu yaşayan varmı,şimdi aldığım mağazaya gidip durumu anlatıcam ne garip olay bu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmannn94 -- 1 Mart 2011; 19:14:57 >

• rezillik durdurup çantaya falan bakmaları
  • mont yün karışımı olduğu için sürtünme ile elektrik topluyor olabilir ondan olurmu uzman birisi yokmu
    montun içinden alet çıksada bari ne olduğu belli olsa,sorun nerde belli olmadımı artık alarm çalar durur insan madur oluyor gelde millete laf anlat bugün 2 kişi sordu zaten birde suçlu gibi bakıyolar
  • bı arkadar güvenlıkcıydı ona sordum
    dedıkı montta elektrık yapmıstır dıyor
    zaten mont yün kaban ve araba koltugunda kıpırdanma oldukca yün ve sürtünmeden dolayı elektrık yapıyordu
    arabadan ınıp bınerken durmadan elektrık carpıyordu demekkı alarm kapılarınıda etkılıyor
    zaten 3 kere gecırdıler alarm caldı 4 cüye calmadı

başına gelen yokmu
  • üstünde bi yerde etiket kalmıştır astarda felan olabiliyo bazen normaldir o etiketi bul çıkar at
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogi

üstünde bi yerde etiket kalmıştır astarda felan olabiliyo bazen normaldir o etiketi bul çıkar at

baktılar ceplerınede ellerını soktular uzman bırısı var ona verdıler ama bulamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogi

üstünde bi yerde etiket kalmıştır astarda felan olabiliyo bazen normaldir o etiketi bul çıkar at

sorun çözülse iyi olur aldığım yere götürcem bulsunlar bir şekilde insanın psikolojisi bozuluyor mağazaya girsem ne yaparım demeye başlıyorsun ve mağazadan içeri giresim gelmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gizli alarm oluyor onlara bak
  • bencede götür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem1907 -- 1 Mart 2011; 16:46:45 >
  • Benimde polo dan aldığım bir Gömlekde aynı sorun vardı bilen vardır belki polonun alarmları çok küçük ve oldukça fazla koyuyorlar yapıştırılan birsey en son deli oldum baya aradım içindeki pamuk oranını falan yazan biryer olur ya onun arasına sokmuşlar çıkardım kurtuldum :|
  • Markası felan nedir resmini merak ettim şimdi
  • alalı 1 sene olmuş
    aldığım yere gittim böyle bir sorun var dedim,onlar aynı ürünü sattıkları için neresinde olduklarını biliyorlar
    hemen buldular,durum şöyle
    resimde kıyafetin alt kısmında tam astara ütü yapmışlar o yüzden astar kısmı üzerini kapamış,yapışkanlı ve küçük 2 cm uzunluğunda ve dikdörtgene benziyor,normalde bugüne kadar alarm vermedi ama yünden dolayı sürtünmeden dolayı elektriklenme yapıp,alarm çubuğu elektrikle bezlenip aktif hale geliyor vede alarm çalıyor taki elektriği bitene kadar aktif oluyor daha sonra elektriği bitince aktif olmuyor ve alarm çalmıyor,o yüzden alışveriş yerlerine girince ilk yarım saat içinde aktif oluyor,ayrıca sürtünmeye bağlı elektrik yükleniyor o yüzden ne zaman alarm çalcağı belli olmuyordu

Montum Mağazalarda Alarm Çaldırıyor,Aldığım Yer Çözdü gelin

• ufak bir barkod var aldığın mağazada onu geçici bir süreliğine pasif yapıp dükkandan ötmeden çıkabiliryorsun ama daha sonra tekrar cananıyor ufak bişey bul onu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.