Bildirim
monte 279tl.. 8300 275tl.. m8800 228tl s8000 339tl
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
SAMSUNG S8300 ULTRA TOUCH 279,99TL
tercig ederdim ben .
m8800 basa belamıs hocam dokunmatik cok nalet birseymiş alma sakin -
8300 ya da monte arasında tercih yapabilirsin
fakat pasaport kaydı altına alınmadığından bu tür telefonlar bir süre sonra gümleyebilir haberin olsun -
zaten alırken sormasi lazım hocam pasaporta mi kayitli diye. -
Bu tür satan kişiler fake imei üzerine kayıt yapıyorlar. Zaten samsung da bu işlem çok basit olduğundan dikkat ederseniz özellikle samsung modelleri yurtdışından getirip bu şekilde satıyorlar... Tabi demek ki yurtdışında bu ürünler ne kadar ucuz ki bu fiyatlara satabiliyorlar... Bizim ülkemizde maşallah en az 2 katına herşey... -
quote:
Orijinalden alıntı: SSC Aero
Bu tür satan kişiler fake imei üzerine kayıt yapıyorlar. Zaten samsung da bu işlem çok basit olduğundan dikkat ederseniz özellikle samsung modelleri yurtdışından getirip bu şekilde satıyorlar... Tabi demek ki yurtdışında bu ürünler ne kadar ucuz ki bu fiyatlara satabiliyorlar... Bizim ülkemizde maşallah en az 2 katına herşey...
o zaman fake imeile sakın girmesin alacak arkadas onun derdiyle ugrasilmaz -
monte herkesde var m880de sorun diyorsunuz zaten en çok 8300 hoşuma gidiyordu, sanırım onu alıcam ama beni korkutan çakma olabilirmi, bu telefonun çakmasını gören varmı yapılmışmıdır acaba.. -
quote:
Orijinalden alıntı: babatolia
monte herkesde var m880de sorun diyorsunuz zaten en çok 8300 hoşuma gidiyordu, sanırım onu alıcam ama beni korkutan çakma olabilirmi, bu telefonun çakmasını gören varmı yapılmışmıdır acaba..
yoktur hocam heralde görmedim hiç
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X