Şimdi Ara

MONSTER Tyrannosaurus laptoplarından kullanıcı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu laptoplar ucuz ve ozellıkler gculu kullanıcı varmı guvenlırı mı ?

• Hernekadar kendi laptopumda bir adet ölü pixel bulunmasına rağmen dizüstü adına, üzerinde bulundurabilecek herşeyi barındırıyor Monster. Tek kelimeyle hayran kaldım ve çıkar çıkmaz Fokusdan aldım.

Ancak böyle güzel bir ürünün, backgroundu da kendine yakışır bir kalitede olmalıydı diye düşünüyorum. En azından Monster'ın şiddetle bir web sitesine ihtiyacı var kanaatimce. Bu ürünü kullanan son kullanıcı laptop üzerindeki hardwarelerin driverlarını tek bir siteden bulabilmeli örneğin. Bir chipset bir ekran kartı driverı için girmediğim site kalmadı.

1499 Dolara Türkiye üzerinde henüz 2GB Ram li Lap top daha henüz görmedim. Monster 3 dergiden en iyi performans sunan laptop seçildi. 2 GHZ İşlemci, Nvidia 6600 Go 128 Ekran Kartı.

Laptop'da CS Source Oynanırmıymış?
    Cevap : Oynanırmış. Hem de Wireless'la.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fandan -- 3 Şubat 2006 16:40:35 >

• Sn. Fandan;

Zaten çalışmamız bitmişti. Gecikme için özür dileriz. Pzt. yada en geç Salı gününden itibaren tüm sürücü ve güncel bios update' leriwww.fokusshop.com web sitemizde bulabileceksiniz. Ayrıca MONSTER Notebook' lar ile ilgili yeni bir site çalışması planlanıyor. Tüm beklentilerinizi karşılayacak bir web sitesini Mart - Nisan aylarında aktif hale getirmiş olacağımızı zannediyorum.

Dediğim gibi gecikmeler için özür dileriz. Sizin öneri ve eleştrilerinizle en iyisini en hızlı biçimde yapmaya çalışıyoruz.

Saygılarımla,

İlhan YILMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: Fandan

Hernekadar kendi laptopumda bir adet ölü pixel bulunmasına rağmen dizüstü adına, üzerinde bulundurabilecek herşeyi barındırıyor Monster. Tek kelimeyle hayran kaldım ve çıkar çıkmaz Fokusdan aldım.

Ancak böyle güzel bir ürünün, backgroundu da kendine yakışır bir kalitede olmalıydı diye düşünüyorum. En azından Monster'ın şiddetle bir web sitesine ihtiyacı var kanaatimce. Bu ürünü kullanan son kullanıcı laptop üzerindeki hardwarelerin driverlarını tek bir siteden bulabilmeli örneğin. Bir chipset bir ekran kartı driverı için girmediğim site kalmadı.

1499 Dolara Türkiye üzerinde henüz 2GB Ram li Lap top daha henüz görmedim. Monster 3 dergiden en iyi performans sunan laptop seçildi. 2 GHZ İşlemci, Nvidia 6600 Go 128 Ekran Kartı.

• aslında kasası biraz daha kaliteli ele avuca gelir sağlamlık hissi verse bencede iyi alet nasılsa her marka aynı parçalardan kullanıyor
  • Ya şunu bir aratsanız benim monsterda "TOSHIBA MK8025GAS" modelinde HDD var. Ben bu notebooku alırken 5400rpm diye aldım ama bu model 4200rpm!!!!!!!!! Ya biri beni aydınlatsın allahaşkına başka monster kullanıcılarında da mı bu model var yoksa sadece bende mi var. Ya ölçtüm 24.3MB/s veri akışı var bazen 23.5MB/s oluyor. Çok baktım ama her forum sitesinde bu model 4200rpm diye geçiyor. Ne iştir anlamadım ama ikinciye gönderecez herhelde teknik servise...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMDX -- 4 Şubat 2006 11:02:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhan@fokusshop.com

Sn. Fandan;

Zaten çalışmamız bitmişti. Gecikme için özür dileriz. Pzt. yada en geç Salı gününden itibaren tüm sürücü ve güncel bios update' leriwww.fokusshop.com web sitemizde bulabileceksiniz. Ayrıca MONSTER Notebook' lar ile ilgili yeni bir site çalışması planlanıyor. Tüm beklentilerinizi karşılayacak bir web sitesini Mart - Nisan aylarında aktif hale getirmiş olacağımızı zannediyorum.

Dediğim gibi gecikmeler için özür dileriz. Sizin öneri ve eleştrilerinizle en iyisini en hızlı biçimde yapmaya çalışıyoruz.

Saygılarımla,

İlhan YILMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: Fandan

Hernekadar kendi laptopumda bir adet ölü pixel bulunmasına rağmen dizüstü adına, üzerinde bulundurabilecek herşeyi barındırıyor Monster. Tek kelimeyle hayran kaldım ve çıkar çıkmaz Fokusdan aldım.

Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim İlhan Bey.

Söylediğiniz şeyler çok sevindirici. Tahmin ediyorum ki; ilgili update ve bios güncellemeleri sayesinde Monster gerçek performansını Benchamrklarda daha iyi gösterecek.

Tekrar Teşekkür ederim. Kolay Gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer güvenilir bir marka mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.