Şimdi Ara

Monster Tulpar T7 V7.1 17.3' Alacağım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler bu bilgisayarı alacam ->http://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html?opf=p2752

Aşağıdaki sorularımı cevaplar mısınız?

1- İşlemci veya ekran kartı 90 dereceyi geçer mi?
    2- Fanlar traktör gibi ses çıkarır mı?
    3- Yaşadığım yer Aydın ve yaz ayları 40-50 derece oluyor, bilgisayara kötü bir etkisi olur mu?
    4- GTA 5, HITMAN gibi oyunları ultrada açar mı?
    5- Işık sızması var mıdır? Varsa çok rahatsız eder mi?
    6- Ses kalitesi, mikrofonu güzel midir?
    7- Kulaklık takınca ses cızırtılı geliyor mu?
    8- Satış sonrası destekleri güzel mi?
    9- Kasa kalitesi iyi midir? Elimi koyduğum yerin boyası akar mı?
    10- Aynı fiyata bunla aynı performansı verecek notebook var mı?

Şimdiden sağolun...

Ek olarak en korktuğum şey ışık sızması problemi bu problemin bir çözümü falan yok mudur ya?

• 1.bunların fanı çok sağlam 90 ı görmez
    2.turbo fan çalışınca tabiki ses çok yapıcak
    3.tabiki oda sıcaklığının etkisi çok , çok sıcak ortam cihaza tabikide zarar verir 90da görürsün
    4.Açar
    5.ışık sızması şans
    6.sesi mikrofonu süper
    8.satış sonrası destekleri iyi fakat cihazda bir sıkıntı olduğunda iletişime geçtiğinde biraz ilgisizler
    9.kasa kalitesi iyi , yaksan kasayı aynı renkte kalır erir sadece
    10.en uygun monster

Ben asus rog öneririm bütçen varsa msi

Asus rogda ısınma problemi çekmessin fakat
    Monter ve msi biraz ısınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun cevap için peki ya ışık sızması şans dediniz diyelimki var gerçekten çok mu rahatsız eder veya göndersem düzeltirler mi?

Ek olarak malesef bütçem yok bu fiyatı aşamam. Bu arada bilgisayarı gayet titiz kullanırım ona rağmen bir sorun olur mu kronik midir?
  • Bende şuan 7.1.1 var sorularınızı cevaplayayım.
    1- soğutucu kullanmıyorum ve izmirde oturuyorum yani hava sıcak klimada yok odada ona rağmen ekran kartında maksimum 75 derece gördüm genelde 60-65 arası takılıyor öyle.
    2- en sıkıntı kısım bu cevabı evet 3 tane eşek gibi fanı var hepsi tam güç çalışınca yan odadan rahatlıkla duyulur.
    3- sanmam ısınma sorunu yok alette
    4-açıyor
    5- o birazda şansa bağlı eğer internette bissürü bununla ilgili yorum okumamış olsam incelemez ve farketmezdim, ekranın sağ üst ve sol üst köşelerinde ufak bi parlaklık var ama bu parlaklığı anca oda karanlık ve ekranda siyah bir görüntü varken farkedebiliyorsun günlük kullanımda hiç görmedim onu sıkıntı yok yani.
    6- çok anlamıyorum işlerden ama 2 hoparlör var önde biri sağda biri solda oyunlarda kulaklık takmadanda sesin hangi taraftan geldiği anlaşılabiliyor öyle dandik bi hoparlörde değil, mikrofonumu denemedim hiç
    7- onda çok ilginç bi olay var, usb kulaklık takarsan cızırtı sıfır, jak kulaklık takarsan ve pc performans modu harici bi moddaysa gene cızırtı sıfır ama performans modunda jaklı bi kulaklık takıyorsan az bi farkedilebilir cızırtı geliyor.
    8- sorduğum sorulara cevap verdiler şimdiye kadar
    9- daha 2. Haftasındayım öyle boyası akar mı falan test edemedim henüz ama kasa plastik değil aliminyum ve kaliyeliymiş hissi uyandırıyor.
    10- gtx1060 lı modeller çoğu markada 7000 in altına yok o yüzden bulamazsın bence

• Merhaba,

Cevaplarınız için teşekkürler. Ben monster T7 V9.1 almayı düşünüyorum. Aşağıda soru gibi değerlendirmelerimi cevaplarsanız sevinirim.

* T7.V9 kasa ile bana eski ve yeni v8 modellerle farkı ses (hoparlar ve ses kartı), CPU ve kasa genelinde fan gibi diğer şeyler dediler. Siz diğer kasalarla kıyaslama yaptınız mı? (çünkü biraz fiyat farkı var)

* Ekran modeline çok takılıyorum. Bir arkadaş t7 v8 de LG philips lp173wf4-spf1 Lgd0469 model monitör var dedi. Bunu sormamın sebebi internette bu monitörlerle ilgili yorumlara bakıyorum çünkü çok fazla olumsuz yorum geldi monitörlerle ilgili (rengin sarıya çalması, ışık sızması gibi ki bu sorunlara internet baktım monsterla alakalı değilmiş ama yine de almaya giderken bunları onlarla teyit etmem lazım). Bir de sanırım 75hz olması lazım monitörlerinizin.

* Bu arada verdiğiniz cevaplar bu forumdaki diğer cevaplarla paralel sadece fanın yan odadan duyulacak kadar (araba yarışları için ses efektine gerek kalmaz...) gürültü yaptığını bilmiyordum. Sanırım diğer laptop markalarında da oyun laptoplarında durum aynı mı?

• O 1 ve 2. Dediklerinizi fazla araştırmadım 6000 lira bütçem vardı bu fiyata 17.3 inç olup 10xx serisi olan bi bu vardı o yüzden öyle detayına inmedim pek :D evet 75 hz ekran.
    Msi'ın sthealth kategorisi var onlar ince ve sessiz baya ancak buna oranla fiyat artıyor, yani hem sessiz hem güçlü olsun diyince fiyat artıyor.

• Shellot doğru söylemiş para varsa kalite de var

Ekranı çok araştırmadım fakat lg ekranlar en kötü ekranlar zaten bunu yapmaları en ucuz ekran olduğu için cihazdan para kazanmak

Ama fiyat artınca işte çok kaliteli ekranlar girer işin içine
    Fakat buda şans

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Tulpar T7 v20.6.2
    2 yıl önce açıldı
    Monster Tulpar T7 V20 4.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • V7.1 kullanıcısıyım. Antalyada oturuyorum. Malum sıcaklığı bilirsin. Sıcaklığın tavan yaptığı bir zamanda ekran kartım 93 dereceyi gördü fakat pervaneler işini gayet güzel yapıyor. 85 ve altına indirdi. Bu konumda gözlemlerimi paylaştım:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=119641252&p=3&anchorToGo=120397096#120397096

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karbonbazliorganizma -- 17 Eylül 2016; 18:07:44 >
  • Edit : bilgisayar farklı modelmiş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 20 Eylül 2016; 11:51:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.