Şimdi Ara

Monster Tulpar T7 V20.5 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar


    Ben Kahramanmaraş Elbistan'da yaşıyorum. Hp Omen 15 i7 10750 işlemci rtx 2070 max-q ekran kartlı 16 gb ram laptopum vardı malesef işyerim yıkıldı ve laptopum enkaz altında kaldı.

    Yeni bir laptop almam lazımdı bende daha önce Monster laptoplarla alakalı yorumları görüp ya iyi ya da kötü çıkacak yarı yarıya şansım var diyip Tulpar T7 V20.5 modelini sipariş ettim.


    Özellikleri;


    • Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin
    • Nvidia RTX3060 Max-Performance 6GB GDDR6 192-Bit
    • 17,3" FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat LED Ekran
    • 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
    • 512GB SAMSUNG PM9B1 M.2 SSD PCIe 4.0 x4
    • FreeDos (İşletim sistemi bulunmamaktadır)
    • 2 Adet Disk Desteği (2x M.2 SSD)



    En çok ölü piksel ve parça kalitesinden korkuyorum. Bazı video ve forumlarda Monster laptoplarda 1-3 yıl arasında anakart yanması ile alakalı yorumlar gördüm. Bu model laptop kullanan arkadaşlardan ricam deneyimlerini paylaşabilir mi?

    Isınma ve oyun performansı hakkında da bilgi almak istiyorum. Oyun olarak sadece valorant ve knight online oynuyorum. Valorant'ta Omen bilgisayarımda 250-300 arası fps alıyordum ve 75 dereceyi geçmiyordu(ben thermal grizly conductonaut sıvı macun kullandım öncesinde 90 dereceleri geçiyordu). En çok valorant hakkında yorum bekliyorum arkadaşlar çok ısınıyor mu ve kaç fps alıyorsunuz?

    Olur da Monster da sıkıntı yaşatırsa 15 gün içerisinde iade edeceğim, bütçem maximum 30k önerebileceğiniz bir laptop varsa tekrar söylüyorum sadece valorant oynuyorum 250 üzeri fps vermesi ve 75 dereceyi geçmemesi lazım yazarsanız çok sevinirim.








  • Gecmis olsun hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cihaz güzel milletin demesine bakmayın. Benim 3 monster deneyimim oldu sorun yaşadığımda oldu bu konuda servis yardımcı oluyor ama internete bakarsan kullanmayan eline almayan adam bile bu kasa kötü şu kasa böyle vs yorum yapıyor. Bende t7 v20.3 var millet internette sallıyor alınmaz abra kasa vs. Cihaz fiyat performans ürünü 130watt rtx3060 laptop bu fiyata nerde varda almadık  

    Diyeceğim şu sen millete bakma kasa plastiktir ama öyle eline aldın kırılacak bir şey değil gayet sağlam bir kasası var . Ben ana kart yanan görmedim ama yanmaz diye bir şey yok kul yapısı bir hp nin anakartı yanma ihtimali ne ise monster de aynıdır. Sıcaklık konusu ise senin de söylediğin gibi bu iş kullandığın donanıma bağlı . Bak valorantta 300 fps alıyorum demişsin buda donanımın tüm gücünü kullanması anlamına geliyor haliyle kullandığı enerjiye bağlı sıcaklık ortaya çıkıyor. Ama ekran yenileme hızına göre fps ayarlaması yaparsan donanımda yorulmamış olur bilgisayarda ısınmamış olur. 144 hz ekranda 500 fps alıp ego tatmin etmenin bir anlamı yok boşa elektrik harcamış oluyoruz :D


    Sıvı metal macun kullanırsan hp ile aynı sıcaklık değerlerini alabilirsin. Kullandığımız kasalar aynı ben 1 haftadır kullanıyorum pupg oynuyorum genelde şimdilik tek gözüme çarpan eksisi güç giriş yerinin işlemci fan havalandırma yerine denk gelmesi. Bir tasarım hatası olsa gerek oyun oynadığımızda ısı direk kabloya vuruyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 29 Mart 2023; 8:29:13 >




  • Aldınız mı hocam ben de kararsızım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aldım 1 hafta oldu, sürücüleri yükledim ancak ses stüdyodan geliyormuş gibi kalitesiz ve kötü. eski laptopum olan casper excaliburun dolby audio ile sesi çok daha kaliteli. monster da sound blaster var yükleyince de birşey olmuyor. 17 inç casper üretim yok diye monster aldım performansı iyi oyunlarda akıyor ama ses çok kötü. müşteri temsilcisini telefonla aradım talimatlarını yaptım gene aynı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.