Selamlar,2006'dan beri HP markası kullanan biri olarak,2015 model Pavilion 15 imle artık yollarımı ayırma vakti geldi.Oynayamadığım neredeyse hiç oyun yoktu,hala da memnunum ancak artık daha performanslı bir modele geçmek istiyorum.Oyun da oynuyorum işte yapıyorum,bu yüzden aklıma ilk kasa toplamakta geldi ama taşınabilirliği gözardı edemedim,benim için önemli.Aradığım bilgisayarda kendime şöyle bazı kriterler koydum; -Ekran kartı min. RTX 3060 Max P olacak. -Ekran 17.3 inç istiyorum,min 144hz ve full hd olmalı. -İşlemci Intel olacaksa 11. nesil olacak. -Kasa çok çıtkırıldım olmayacak. -Isınma problemi olmayacak. Bunlar gibi kriterler belirledim kendime,sık bilgisayar değiştirmiyorum çünkü en az 5-6 sene kullanırım.Monster'ın gerek reklamları,gerek yorumları gerekse satış sonrasının iyi olduğunu duydum ve günlerdir araştırıyorum.Tulpar T7 V22.2 modelinde aradığım her şeyi buldum.Bu model hakkında ne düşünüyorsunuz,genel olarak Monster iyi midir ? MSI'da baktım lakin bileşenleri denk olan bir bilgisayarıyla aralarında resmen 3-4k fiyat oynuyor en az.Oyunları yüksek grafikte oynamayı seviyorum.Öte yandan T7'deki RTX 3060'ın Max P yani 115w olması beni iyice cezbediyor.RAM konusunda bir kaygım yok yetecektir diye düşünüyorum,yetmezse ileride yükseltme yapılabilen bir parça sonuçta.Bu bilgisayar alınır mı sizce bu fiyata ? |
Monster Tulpar T7: Alınır mı?
Monster Tulpar serisi, güçlü donanımları ve uygun fiyatlarıyla öne çıkan oyun dizüstü bilgisayarlarıdır. Monster Tulpar T7, bu serinin en yeni modellerinden biridir. Bu içerikte, Monster Tulpar T7'nin alınmaya değer olup olmadığına dair detaylı bir inceleme sunacağız.
Teknik Özellikler:
Monster Tulpar T7, 17,3 inçlik IPS ekran, Intel Core i7-12700H işlemci, NVIDIA GeForce RTX 3060 ekran kartı, 16GB RAM ve 512GB SSD depolama alanına sahiptir.
Performans:
Monster Tulpar T7, oyunlar için mükemmel bir performans sunar. Intel Core i7-12700H işlemci, çoklu görev ve zorlu oyunları sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmeni sağlar. NVIDIA GeForce RTX 3060 ekran kartı ise en yeni oyunların yüksek çözünürlüklerde ve yüksek kare hızlarında oynanmasına imkan tanır.
Ekran:
17,3 inçlik IPS ekran, oyun deneyiminizi iyileştirecek canlı renkler ve geniş görüş açıları sunar. Ekranın 144Hz yenileme hızı ise akıcı ve kesintisiz bir oyun deneyimi sağlar.
Tasarım:
Monster Tulpar T7, agresif hatları ve RGB aydınlatmasıyla dikkat çekici bir tasarıma sahiptir. Dizüstü bilgisayarın sağlam yapısı, uzun süreli kullanıma dayanmasını sağlar.
Pil Ömrü:
Monster Tulpar T7'nin pil ömrü, oyun dizüstü bilgisayarları için tipiktir. Ağır oyun kullanımlarında yaklaşık 3-4 saatlik bir pil ömrü bekleyebilirsin.
Sonuç:
Monster Tulpar T7, oyuncular için güçlü bir seçenektir. Yüksek performansı, canlı ekranı ve uygun fiyatı ile öne çıkar. Eğer bütçen dahilinde güçlü bir oyun dizüstü bilgisayarı arıyorsan, Monster Tulpar T7'yi kesinlikle değerlendirmelisin.