Rica ederim,ekran biraz hassas yapıda,yani pek sarsılmaya karşı dayanıklı olacağını sanmıyorum ama çok fazla bir çıtkırıldımlık yok.Ortadan menteşe klasik sağ sol menteşelere göre daha hassas hissettiriyor.Kucak kullanımı için pek uygun bir bilgisayar değil çünkü boştayken bile alt taraf hafiften ısınıyor,içindeki bileşenlerin çok kuvvetli olmasından dolayı.Ölü piksel konusunu takip ediyorum nasılsa 2 sene garantisi var,büyürse ya da herhangi bir olumsuzluk yaşarsam garantiye yollarım şimdilik o kadar küçük bir nokta ki,siyah ekran hariç farkedilmiyor bile.Monster'da müşteri memnuniyetinin ön planda olduğunu düşünüyorum.Ekranın mat olması çok çok güzel,kesinlikle parlamıyor ve her açıdan görebiliyorum.Bu önceki bilgisayarımda olmayan bir özellikti ve devrim yaşattı diyebilirim gerek çözünürlük gerekse 165 hz olmasıyla.Bir de bilgisayarın içindeki tüm parçalar kaliteli,anakartı bilmiyorum ama ramlerin ve ssdlerin samsung olması,wifi kartının üst düzey intel serilerinden olması,fanların kaliteli olması,kamerada IR yüz tanıma olması gibi özellikleri beni tatmin etti.230w adaptör,bilgisayarı beslemeye tam yetiyor.Telefon bağlıyken çok az pil düşmesi sorunu bunda da var fakat iade ettiğim T7 V20.4 gibi 1 saatte prize takılıykrn %15 -%20 pil düşmesi kesinlikle yok,onda 180w adaptör vardı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 22 Ağustos 2021; 17:24:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Monster Tulpar T7 alınır mı ? (2. sayfa)

-
-
@PoloClassic75 hocam dün tulpar t7 20.4 siparişi verdim indirim yakalayıp 14bintlden sizce değer mi bu fiyata ben de sizin gibi performans için alıyorum ancak yazdıklarınız biraz endişelendirdi beni
-
quote:
Orijinalden alıntı: batuhan0222@PoloClassic75 hocam dün tulpar t7 20.4 siparişi verdim indirim yakalayıp 14bintlden sizce değer mi bu fiyata ben de sizin gibi performans için alıyorum ancak yazdıklarınız biraz endişelendirdi beni
Hocam öncelikle hayırlı olsun.Performans arıyorsanız şüpheniz olmasın dibine kadar var ama birkaç sıkıntı var en azından benim denk geldiğim.Dediğim gibi 180w adaptörden midir anlamadım ancak yüksek grafikli oyunlarda resmen pilden gidiyor prize takılıyken,saatte %20 - 25 azalıyordu ben kullanırken.Pil %10 civarına geldiğinde ise adaptör besleyemediği için direkt ekran kartını kısıyor fps yarıdan fazla olacak şekilde düşüyor.Bu neden yaşanıyor anlamıyorum benim V22.2 de 230w adaptör olmasına rağmen her oyunda değil ama sistem zorlayıcı bir oyunda %10-%15 benimkinden de gidiyor,bu durum pil tamamen bitene kadar sürüyor.Monster'ın ciddi bir şarj sorunu olduğunu düşünüyorum.Benim V20.4 ü verip V22.2 ye geçmemdeki neden dediğim gibi oyunda pil azalma sorunuydu,öte yandan kasa tasarımının eski olması,ekranın FHD olması,kasa kalitesi,usb teknolojisi,windows hello destekli kamera olmaması gibi etmenler de cihazdan beni soğuttu.V22.2 de de ekranda ölü pikselle karşılaştım,umduğum kasa kalitesini bulamadım,pil sorunu önceki kadar olmasa da hala devam ediyor.Kısacası deneyimleyip görün,makinenin performansı üst düzey,soğutması çok iyiydi ben ikisininde de soğutucu koyma ihtiyacı duymadım.Bir sorun olduğunda Monster da her daim müşteri temsilcisi bulunuyor ve çok ilgililer,bu markayı seçmemdeki en önemli neden bu oldu.Öte yandan servis hizmeti vs. de iyi diyorlar,o yüzden güveniyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 23 Eylül 2021; 17:47:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de ilgililer diye böyle bir riske girdim zaten umarım bir sorunla karşılaşmam çünkü laptopu alıp istanbuldan ayrılacağım başka illerden de gönderimde bir sorun olmaz diye düşünüyorum fakat uzun sürecektir. İade konusunda neler yaşadınız bir sorun oldu mu
-
quote:
Orijinalden alıntı: batuhan0222Ben de ilgililer diye böyle bir riske girdim zaten umarım bir sorunla karşılaşmam çünkü laptopu alıp istanbuldan ayrılacağım başka illerden de gönderimde bir sorun olmaz diye düşünüyorum fakat uzun sürecektir. İade konusunda neler yaşadınız bir sorun oldu mu
Ben de ürünü İzmirden almıştım,kargoyla gönderebiliyorsunuz ancak çok iyi koruma altına almak lazım,ben o riske girmek istemediğim için mağazaya kendim götürmüştüm.İade konusunda hiçbir problem yaşamadım,üst modelle ücreti mukabilinde değişim talep ediyorum dedim 2-3 gün içerisinde hazırlandı V22.2 yi almaya gitmiştim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben trendyoldan aldım iadede falan bi sorun sözkonusu olur mu sonuçta yine monster notebook satıcısından aldım
-
Bende bunu düşünüyorum. Alırken herşeyi test ettirirseniz (ölü pixel testi, fps testi, ekran ışık sızması, internete bağlanma ve modem testi, v.b) mağazada oturup 1 saat de kullanıp teslim alırsanız, sorun çıkmaz sanırım. Dün msi gf serisi bakıyordum, sinerji bilgisayardan, almaya karar verdim, dün 17800 küsür olan fiyar sabah 21175 gibi bir fiyata çıkmış. akşamdan sabaha bu kadar zam akıl almaz. Ayrıca 10750 işlemcili 3060 max q ekran kartlı, ekranı ips değil, ve ntsc %45 renk gamı vardı.
Tulpar v22 ondan daha uygun fiyata, 2k ekran, yüksek hz, rgb %100, 3060 max p, 11800 işlemci gibi çok daha yüksek özelliklerle.
Sorun yaşayanda çok var tabi monster da. Ama teknoloji her markada biraz şans işi. Msi da hiç sorun olmuyo dersek yanılırız. Msi da yüksek kalite serilerden almazssanız, gf serisi en düşük seviye zaten. Özelliğine göre de çok pahalı.
Dediğim gibi herşeyini deneyerek, bizzat mağazadan teslim alırsanız, sorun çıkmaz diye düşünüyorum...
www.monsternotebook.com.tr
Tulpar T7 V22.2.1 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebookhttps://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v22-2-1/
-
Hocam oyunlarda kaç dereceleri görüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şuanda Tulpar T7 V25.1.2 kullanıcısıyım,bu konuyu açtıktan sonra V22.2 olan cihaz 3 kere değişti,4. ye bu bilgisayarı talep ettim aldım.Kesinlikle V22.2 önermiyorum,cihazda başıma gelmedik hata kalmadı.Detaya girmeden sadece iyi yönlerini söyleyecek olursam,cihaz 80 dereceleri pek geçmiyordu ve serin çalışıyordu,ekranı gerçekten hoştu ancak onda da ölü piksel ve ışık sızması sorunlarıyla karşılaştım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam onuda alabilirim siz hangisini önerirsiniz soğutma açısındna hangisi daha iyi qhd ve daha ucuz diye v22. 2 de karar kılmıştım
80 derecemi cidden maks öyleyse çok iyi monster panellerde klasik sorunlar oluyor birqz şansa bağlı
Nasıl hocam, memnun musunuz V25.1.2'den ?
-
Gayet memnunum hocam,cihaz zaten MSI olduğu için direkt kalitesini belli ediyor her yönüyle.Benim beğenmediğim yönü ekranı ve kasasının taşınabilirlikten uzak olması oldu,ekran konusunda da ben QHD den geçtiğim için memnun kalmadım yoksa FHD standartlarını tamamen karşılıyor.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X