Şimdi Ara

Monster Tulpar T5 V8.1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Size ufak bir hilesini söyleyeyim, Benchmark ve Oyun oynamadan önce MSHyrib e gelip performansı seçtikten sonra ''Ayrık'' seçin cihazı yeniden başlatmanızı isteyecek. Ardından cihaz sadece Nvidia ekran kartı ile açılacak. Performansınız son derece artıyor. Bir kaç arkadaş daha vardı benim modelden çok fark gördüler.
  • Aynı modelden bende aldım ve 1 haftadır kullanıyorum. Oyun performansı çok iyi sıcaklık değerleri normal fakat ışık sızması olayı çok rahatsız edici. sol üst, sağ üst ve sağ yanda özellikle de geceleri çok belli oluyor. Gündüzleri belli olmuyor. servise gittim ve bunun bir sorun olmadığını ve normal olduğunu söylediler değişim yapmadılar. Panel çıkarılıp yeniden takılamaz mı diye sordum bir şeyin fark etmeyeceğini söylediler. Showroom'daki ürünlerle karşılaştırma yaptım onlarda da aynı şekilde sızma vardı. Bu ışık sızması olayı biraz canımı sıkıyor. iade yapıp msi mi alsam diye düşünüyorum ama ips panel kullanan çoğu notebookta sızmanın olacağını söylüyorlar.
  • Bende gönderecektim vazgeçtim servise. Aşırı derecede sızma var bende de. Yada daha önceden kullanmadığımız için çok abes geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen insanın gözü bir yerden sonra alışıyor artık. benim canımı sıkan şey acaba bu olay sadece benim başımamı geldi diye düşünmemdi. showroomdaki ürünlerde de sızmayı görünce biraz rahatladım. Ürünü iade etmeyi düşünmüyorum çünkü piyasada bu fiyata bu performansta bir bilgisayarı bulabileceğimi sanmıyorum. Msi gtx 1060 ekran kartlı modelleri 7000-8000'den başlıyor. Bu arada ışık sızmasına kendimce küçük bir çözüm buldum, özelliklede geceleri kontrast ayarlarıyla biraz oynuyorum. ışık sızması eskisine nazaran daha az belli oluyor. tabi ekranın parlaklığı biraz artıyor :)
  • Ben gece kullanıyorsam komple kısıyorum ekranı yoksa Çarptıracak makinayı yere :D
  • bu sızma olayı çok canımı sıktı ve benim ürünümde bu sıkıntı çok fazla. ilk başta iade etmeyi düşünmüyordum ama sanırım iade edeceğim gibi. keşke değişim yapsalar ama yapmıyorlar bu bir sorun değil diyorlar. ekranın her yerinde sızma var ve çok rahatsız ediyor. bunun neresi sorun değil anlamıyorum. yetkililer ısrarla sorun değil diyor. çok sinir bozucu şu sızmaya bakarmısınız? showroomdaki ürünlerde bile bu kadar sızma yoktu...

     Monster Tulpar T5 V8.1
     Monster Tulpar T5 V8.1




  • Oyunların hemen hemen hepsi karanlık ortamda geçiyor Resmen kafayı yiyorum bende de bu şekilde. Benim merak ettiğim gsync hiç sorun değil bu paneli tn panel ile degistirebilimiyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servise sormuştum panel değişimi olmuyor demişti bana.okul yüzünden servise gidemiyorum ama bu hafta içi son bir kez daha gidip değişim isteyeceğim. eğer olmazsa iade etmeyi düşünüyorum. performansından çok memnunum bilgisayarın ama bu sızma olayı tüm oyun keyfimi kaçırıyor. film izlerken filme odaklanamıyorum ASUS ROG Strix GL502VS modeli 6 bin fiyat etiketiyle 1-2 hafta içinde türkiyeye geliyor diyorlar. bakalım onu beklemeyi düşünüyorum...
  • Arkadaşlar siz neden bu kadar iyi niyetlisiniz anlamadım ben sorunumu düzgün şekilde anlatsam ve karşıdaki dinyelen arkadaş bana bu bir sorun dese o parlayan ekranı azına sokardım ciddi anlamda. Bence iade etmelisiniz bende monster almayı düşünüyordum ama msi ve monsterdan aşırı derecede şikayet geliyor sanırım kalite olarak asus yönelmek en iyisi 1070 bir pc almayı düşünüyorum yılın sonuna kadar bakalım neler olacak.

    Bu arada siz para iadesi isterseniz bunlar anlayacak satamayacaklarını ve böyle panel değişimi yaparlar tüm modellerinde o yüzden para iadesi almanızı tavsiye ederim hem boşa sinir olmasınız hemde paranızla rezil olmanız.
  • arkadaşlar ben yarın monster 1070 17.3 inç modelini almayı düşünüyorum. alternatif oalrak bir şeyler önerebilirmisiniz bana
  • msi dada bu sorun varmış dediğiniz gibi hatta daha da ileride, şöyleki ekran ile çerçeve nin buluştuğu kısımlarda boşluk var ve buradan bildiğin ışık saçılıyor. ancak durum ekrana biraz yukarıdan bakınca geçerli. 6000₺ lik bilgisayarda nasıl bunlar oluyor anlamıyorum.. bakalım belki asus veya hp 1000 serisi ile gelir de onlardan alırız.. fakat yine aynı paneli kullanacaklarsa
    ancak hp omen 8999₺ ile giriş fiyatı düşünürsek biraz bütçeyi aşıyor. asusun daha çok model üretmesini bekliyoruz bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BraveHobbit

    aynen insanın gözü bir yerden sonra alışıyor artık. benim canımı sıkan şey acaba bu olay sadece benim başımamı geldi diye düşünmemdi. showroomdaki ürünlerde de sızmayı görünce biraz rahatladım. Ürünü iade etmeyi düşünmüyorum çünkü piyasada bu fiyata bu performansta bir bilgisayarı bulabileceğimi sanmıyorum. Msi gtx 1060 ekran kartlı modelleri 7000-8000'den başlıyor. Bu arada ışık sızmasına kendimce küçük bir çözüm buldum, özelliklede geceleri kontrast ayarlarıyla biraz oynuyorum. ışık sızması eskisine nazaran daha az belli oluyor. tabi ekranın parlaklığı biraz artıyor :)

    msi ge62vr düşündünüzmü hiç? oda 1060 kullanıyor
  • Batw0 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bende de T7 v7 modeli var kulaklık cızırtısı konusunda yardımcı olabilirim en azından bende işe yaradı önce windows beep diye bir bar var onu sıfırla kapat sonra kulaklık çıkışını ışıklı olandan değil en sondaki jack tan al kulaklığını oraya tak hat çıkışı yap yani ve orayı kullan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Nvidia'nın yeni driverlarını kurmamanızı öneririm. T5 v8.1 de MSHybrid ve Ayrık Geçişlerinde sorun veriyor. Ayrığa geçtiğinizde Sanki nvidia sürücüsü hiç kurulmamış gibi gösteriyor. Daha birçok sorun söz konusu Nvidia kontrol panel gelmiyor. 370'li sürümlerde kalmanızı öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batw0

    Arkadaşlar Nvidia'nın yeni driverlarını kurmamanızı öneririm. T5 v8.1 de MSHybrid ve Ayrık Geçişlerinde sorun veriyor. Ayrığa geçtiğinizde Sanki nvidia sürücüsü hiç kurulmamış gibi gösteriyor. Daha birçok sorun söz konusu Nvidia kontrol panel gelmiyor. 370'li sürümlerde kalmanızı öneririm.

    Bu yaz laptop almayı düşünüyorumda bu laptopta witcher 3,batman arkham knight,mgs v gibi oyunlarda sorun çıkartırmı? Işık sızması bu oyunlarda fazla rahatsız edermi malum özellikle batman sırf katanlıkta geçiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyeless E kullanıcısına yanıt
    Eğer mağazaya gidip görme şansınız varsa inceleyin, yoksa kesinlikle internet üzerinden sipariş vermeyin derim. TN panelli bir cihaza bakın Dell Inspiron 7567 (4.279 TL) veya Monster Abra A5 V12.1 Mat Led Ekran i5 Versiyon (3.299 TL)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.