Şimdi Ara

MONSTER ŞARJ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba daha yeni monster abra a5 v6.2 modelini aldım. Ancak şöyle bir sorunum var oyun oynarken laptop fişe takılı ise performans düşüyor yani oyunda kasmalar yasıyorum. Laptopu fişten çıkarınca oyunda hiçbir sorun kalmıyor çok akıcı bir şekilde oynuyorum ama fişe takınca kasılmalar başlıyor. Normalde fişten çıkarınca performansın düşmesi lazım. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Daha yeni laptop 3 gün kullanmadım bile garantiye yollamak istemiyorum hemen

• Tigrerra kullanıcısına yanıt
    Pilden güç ayarlarıyla alakalı yerlere bak donanımsal olamaz güç tasarruf modunda olduğu zaman bende de oyunda kasmalar oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwerty_tr Q kullanıcısına yanıt
    güç ayarlarına baktım dengeli modunda suan.

Cs go oynuyorum mesela fişte takılı iken her şey full ayarlarda iken 110 üzeri fps alıyorum sonra birşey oluyor 20 30 fps lerde geziyor. fişi çıkarınca oyun yeniden akıcı oluyor.
    bence bi format at bilgisayara en kesin çözüm bu olur o şekilde de olmazsa iade edersin veya bilgi alırsın müşteri hizmetlerinden aklıma başka bir şey gelmiyor.Hotkey diye bi program var onu kurduysan ordan da bak güç tasarrufu olduğu zaman o da düşük performans sağlyor.
  • qwerty_tr Q kullanıcısına yanıt
    Tamam sağolun yeniden bir format aatacağım. Bire şunu fark ettım işlemcim çok ısınıyor oyunda 80 dereceyi gördü. sanırım o yuzden ama pilde neden ısınmıyor bukadar anlayamadım.
    işlemci 105 dereceye kadar çalışabiliyor 80derece hiç bir şey bu işlemci için o yüzden o sıcaklık problem yapmaz başka bir şey olmalı.Format atmadan önce cinebench r15le art artda işlemci testi yapıp sıcaklık değerlerini real temple ölçer misin.Hatta ss at buraya ona göre format atarsın
  • YÜksek performansda ayarla sağ alttaki ayarlardan fişe takılı değilken oyun oynama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Şarj Problemi
    8 yıl önce açıldı
    Laptop, Şarj/Güç sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O ayarlari denedim bir sey değişmiyor. Zaten benim sorunum fiste iken performansin dusmesi pilden kullanırken cok akici oyun

Çok ilginç bu durum oyun normalde prize takılı iken kasma yapmaz normal halde kasmıyorsa prize takılı iken hiç hiç kasmaması gerekir benim tahminim donanımsal bi arızadır servise yolla derim en kısa sürede
  • Bi temiz format aticagim bakalim yine olursa yollarim daha 15 gun olmadi alali

• Evet yardımlarınız için teşekkür ediyorum bugun format attım ve düzeldi her şey. Daha önce Windows 10 pro insider prewiew sürümü kullanıyordum. Şimdi Windows 10 home lisanslı kurulum yaptım ve her sorun çözüldü.
    Fiş takılı iken oyun oynadım kasma yok ısınma öncekine inanılmaz şekilde az. Windows daha akıcı. Sorun işletim sistemi imiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.