Şimdi Ara

MONSTER® Q61MS-17622 17.3 - 2006 Lira deger mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

25 gun once canavarin siparisini verdim,eylul teslim 2006 liraya aldim gercekten bu fiyata bu ozelliklerde bulacagimi sanmiyorum fakat halen bazen soru isaretleri var forumlarda bu bilgisayar ile ilgili.Iyi mi ettim kotu mu bilmiyorum fakat eylul ayinda yurt disindan donecegim icin zaman kaybim olmus olmayacak fakat sistem olarak yorumlarinizi bekliyorum.

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf898989 -- 20 Mayıs 2012; 19:24:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yani 2006 tl ye böyle bir pc heleki dizüstü bir de. yani bence her türlü yaşanacak sorun göz önüne alınıp bu donanımlar için monster alınır ki bende alacağım zamanı gelince. zaten forumda yaşanan her türlü sorunla monster yetkilileriyle birebir görüşülüp çözümlere ulaşıldığı yazılıyor. adamlar malı veripte kaçmıyorlar ki. iyi yaptın.
  • Monster'ın parça kalitesi ve markası sorgulansa dahi, tanıyınca sonuna kadar güvenirsin merak etme. Herhangi bir sorun çıkamz biraz geç teslim edebilirler, onu da telafi edebilmek için hediye falan veriyorlar.
  • Değer
  • Değer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.