Şimdi Ara

MONSTER OVERCLOCK YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

MOSNTER ABRA A5 V1 ALMAK İSTİYORUM VE AZDA OLSA OVC YAPILIRMI MERAK EDİYORUM
    ÖZELLİKLER
    Notebook Serisi ABRA A5
    İşlemci Mimarisi 4.Nesil Haswell
    İşlemci Serisi Intel® Core™ i7
    İşlemci Kod Adı Intel® Core™ i7-4710MQ 4-Cores; 6MB L3; 2.50GHz > 3.50GHz; 47W; 22nm
    Chipset Intel® HM87 Express Chipset
    VGA Belleği 2GB
    VGA Bellek Veri Yolu 128-Bit
    VGA 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX860M 128-Bit DX11.2
    Çözünürlük 1920 x 1080
    Ekran Boyutu 15.6" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran
    Sabit Disk Türü SATA
    Sabit Disk Kapasitesi 1TB
    Bellek 8GB (1x8GB) DDR3L 1.35V 1600MHz SODIMM

öyle aşırı derecede bir ovc olmasına gerek yok ama yinede çok zarar vermeden ovc yapılırmı bu notebook'a

ovc den çok fazla anlamam ama işlemci ekrean ana kart yada ram hangisine ovc yapılabilir

• merhaba öncelikle ben monster notebook tulpar T7 v.2.3.1 kullanıyorum özelliklerine sitesinden bak. bende düşünüyordum overclock yapmayı ama sonra oyuna girdikten sonra görev yöneticisine indiğimde oyun açıkken gördüğüm şey beni şaşırttı 2.50 ghzde :D sabit çalışmasını beklerken 3.4ghz kendiliğinden çıkmış ki ben overclock yapmayı bırak daha biosa bile girmedim. sadece turbo fanı açtım. ve oyunlardan en aşağı 40 50 fps alıyorum crysis 3 te bile 30 35 fps aldım ki en yüksek ayarlarda yüksek modda oynarken. büyük olasılık gta 5 çıktığında da kasmadan oynayabileceğim yüksek modda bir bilgisayar. monster bilgisayarın varsa fazla kurcalaman gereken bir olay olmaz. bence al derim. eğer sormak istediğin birşey varsa monster hakkında sana herşeyi anlatabilirim

• restah R kullanıcısına yanıt
    tulpar ile abra arasında çok fiyat farkı var ama ya. çok güzel fps ler söylüyorsun ama bilmiyorum sence çok farklımıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    RYZEN 7 5800x ,120 mm Sıvı Soğutma , 32 GB DDR4 3200 MHZ RAM Mhz,GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti , Corsair iCUE 4000X RGB, 1 TB Samsung 980 Pro , 13 TB HDD , FSP AURUM PRO 80PLUS GOLD 1200W , A4 tech bloody v70 , Dell Alienware AW768 Pro RGB Kablolu Mekanik Klavye , Logitech Z906 , Samsung UHD 28” Monitor (U28D590D) + Aryond A27 V1.2 240 Hz Curved Oyuncu Monitörü
  • Dizüstü bilgisayarlara o.c. yapmak mantıklı değil. Neden ise ısınması. Soğutması bildiğim kadarı ile tek fanla sağlanıyor. Yani GPU ve CPU için tek fan. Hiç kurcalama.

Orijinalden alıntı: cozyy

tulpar ile abra arasında çok fiyat farkı var ama ya. çok güzel fps ler söylüyorsun ama bilmiyorum sence çok farklımıdır

yok o kadar farklı değildir, tabiki de grafik işlemcisi olarak farklı olacaklar. farklı derken çalışma değerleri farklı olucaktır ama onları zaten sen gözle fark edemezsin. fps olarak değişmiyor. sonuç olarak alacağın şey 860 olucak galiba onlarında zaten hemen hemen 870e yakın değerler veriyor ekran kartında, ve yukardaki arkadaşın yorumunda da dediği gibi turbo fanla açtığında overclock olmuş olacak rahatça oyun oynarsın. zaten adı üstünde gaming natebook. ayriyetten monster'In garantisi var aldıktan sonra istediğin oynu yükledikten sonra eğer bilgisayar açmazsa ve ya çalıştırsa bile istediğin performansı alamazsan 15 gün içerisinde geri verebilirsin ve paranıda geri veriyorlar. monster, permonster!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    3 yıl önce açıldı
    4690k Overclock Yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.