Şimdi Ara

Monster Notebook Tepki Vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar. Dün gece sorunsuz şekilde kapattığım abra a5 v7.1 notebook bugün sabah power tuşuna bastığımda açılmadı. Şarj takılı iken şarj göatergesi kırmızı yanıyor power tuşuna bastığımda beyaz oluyor 1 saniye sonra kırmızıya dönüyor tepki vermiyor. Fanlar vs. çalışmıyor. Usb vantilatörüm var usb girişine takılıyken bilgisayarı başlattığımda o da 1-2 saniye dönüyor daha sonra duruyor. Garanti süresi bitmiş durumda. İçini ilk defa bugün açtım. Bir yer dikkatimi çekti.Fotoğrafını ekliyorum. Monster Notebook Tepki VermiyorSorun ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum.







  • hasarlı cipi takmışlar sana bu zamana kadar çalışması mucize
  • Monster teknik servisine verdim. Anakart arızalı dediler. Değişim gerekiyormuş. 3600₺ fiyat verdiler. Onarım yapılamıyormuş bla bla.. İnternette bir çok yerde okudum(ekşi, forumlar, şikayetvar) Monster cihazların garanti süresi geçtikten sonra aynı modellerde bozulduğu tesadüflerini. Kısacası bir daha monster alacağımı zannetmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ikeskin7

    Monster teknik servisine verdim. Anakart arızalı dediler. Değişim gerekiyormuş. 3600₺ fiyat verdiler. Onarım yapılamıyormuş bla bla.. İnternette bir çok yerde okudum(ekşi, forumlar, şikayetvar) Monster cihazların garanti süresi geçtikten sonra aynı modellerde bozulduğu tesadüflerini. Kısacası bir daha monster alacağımı zannetmiyorum.
    Mecidiyekoyde ben hp nin çipini değiştirmiştim. İsterseniz bir araştırın.
  • baser kullanıcısına yanıt
    Dün maltepede dediğiniz gibi çip değiştirebilen bir servise verdim.Servisteki eleman adaptör yan sanayi dedi ama kadıköydeki monster mağazasından almıştım dedim.Kafamı karıştırdı biraz.Chicony marka adaptör.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.