Şimdi Ara

Monster Notebook Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, bir hafta içinde Monster Notebook almak istiyorum fakat iki seçenek arasında kaldım. Bu iki seçeneğin artılarını eksilerini aralarında farkları söylerseniz sevinirim. Birinin 3 fana sahip olmasına rağmen soğutma konusunda ikisinin de birbirine çok yakın değerlerde olduğunu duydum. Performans olarak da aynı olacaklarını düşünüyorum. Aynı GPU'ya sahipler fakat birisi i7 4720HQ 2.6GHz diğeri ise i7 4710MQ 2.5GHz işlemciye sahip. Bu iki işlemcinin benchmark test sonuçlarında 200 puan bir fark var. Bu fark oyunlarda veya ilerleyen yıllarda hissedilir mi ? Aradaki 200 TL'lik farkı ödeyerek 4720HQ almaya değer mi ? Yardımcı olursanız sevinirim.

4720HQ olan model:
    http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=472735&kat=6453&lang=tr-TR#.VUjyFY7tmko

4710MQ olan model:
    http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=471855&kat=6453&lang=tr-TR#.VUjyN47tmko

Bir de arkadaşlar MSI, Asus gibi markalar önerecekseniz bu fiyatlarda GTX 970M GPU 'ya sahip bir Notebook almak istiyorum. Eğer bu standartlarda önerileriniz olursa açığım.

• Yardim edebilecek yok mu arkadaslar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sn. Queloon;

Performanslı notebook modelleri konusunda DH forum sayfalarında bir araştırma yaptığınızı gördük. MONSTER olarak 10 yılı aşkın bir süredir sadece performans ve oyun notebook modelleri üzerine odaklı biçimde çalışıyoruz. Modellerimizi fırsatınız olursa mutlaka incelemenizi ve hakkımızda, özellikle satış sonrası hizmet uygulamalarımız konusunda mutlaka kısa bir araştırma yapmanızı öneriyoruz.

İncelemiş olduğunuz modelleri kıyasladığımızda;

Tulpar T7 V2.6.1 modeli 3.9 Kg ağırlığa sahip olup işlemcisi, ekran kartı değişebilmektedir ve optik okuyucusu mevcuttur,ilerleyen dönemde ihtiyacınız doğrultusunda özelikle ekran kartını değiştirebilirsiniz. 32 gb ram ve 3 adet msata ssd yuvasına sahiptir oyuncu kasası tasarımına sahiptir.

Tulpar T7 V3.1 modeli ise 3.2 Kg ağırlığa sahip olup işlemcisi, ekran kartı değişmemektedir ve optik okuyucusu mevcut değildir 32 gb ram ve2 adet m2 ssd yuvasına sahiptir, alüminyum klasik tasarıma sahiptir.

İşlemci performansları açısından 100Mhz lik fark kullanım esnasında fark yaratmamaktadır.

Ayrıca seçtiğiniz hangi Monster modeli olursa olsun 15 gün koşulsuz ürün iade garantisi ile ürünü istediğiniz gibi evinizin rahatlığında ve konforunda saatlerce test edebilir, sabahlara kadar Monster 'ınızda oyun oynayabilir ve şayet memnun kalmazsanız anında iade ederek ödeme yaptığınız biçimde paranızı anında geri alabilirsiniz.

Sorularınız varsa foruma veya bize yazın lütfen, size memnuniyetle yardımcı olmaya çalışalım.

Ayrıca size ulaşabileceğimiz bir iletişim numarasını bizimle paylaşmanız durumunda biz de sizi arayabiliriz. Arkadaşlarımız memnuniyetle tam da satın almak istediğiniz Monster notebook modelini oluşturmada size memnuniyetle yardımcı olacaklardır.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• Queloon kullanıcısına yanıt
    V2.6 kullanıyorum yani iki model arasında kalın olan kasa. Memnunum ama ince kasada bazı eksikler olmasa kalın kasa almazdım. Evin içinde odadan odaya taşırken düşürmekten korkuyorum gerçekten çok ağır ve biraz dengesiz bi kasa yapısı var eğimli bir yük dağılımı var. Bunlar benim için önemsiz yine de. Ince kasada hoparlörler kalına göre çok zayıf. Dvd okuyucu belki eskisi kadar değil ama hala önemli ihtiyaç olabiliyor. Ama bu da tercih sebebi değildir. Işlemciler arası farkı oyunlarda hatta işlemciyi çok zorlayan bir uygulamada bile anlamak pek mümkün değil. Belki en uç noktalarda işlemci kullanan bir programda( render vs) işin ustası olanlar anlayabilir. Fakat oyun oynarken anlaşılmaz. Ama bu işlemciler bu GPU ya göre zayıf kalıyor onu söylüyüm. Daha güçlü işlemciler gerekiyor bu cihazlara

• Tesekkur ederim ilginiz icin beni de dusunduren kasaninin egimli bir yapiya sahip olmasi agir olmasi sorun degil benim icin genelde evde kullanicam v3.1 modelin ince olmasi cok ilgimi cekti karar vermek cok zor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop tavsiye
    5 ay önce açıldı
    Gaming laptop tavsiye
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.