Şimdi Ara

MONSTER NOTEBOOK ŞÜPHE DUYANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
10.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta Abra a7 v6.2 aldım.Bir çok arkadaş alma tarzında yorum attı MSI önerdiler her neyse inadına " MONSTER " aldım.Kesinlikle tavsiye ederim muhteşem bir notebook,SSD almadım buna rağmen uçuyor.Tek eksik siparişte sırt çantası istedim yanlış gödermişler,hemen aras kargo ile alıcı ödemeli gönderin değiştirelim dediler.Kısacası gönül rahatlığıyla alın W10 kurdum driverları kendisi yükledi hiçbir zahmeti yok.Benim gibi oyun oynamaya düşkünseniz 17 inc alın söylendiği kadar ağır değil taşınmasıda çok kolay yani 13 14 yaşında değilseniz pek zorlanmazsınız.Fan sesi geliyor doğrudur ama rahatsız etmiyor,8 saat kullanımda hiçbir şekilde ısınma hissetmedim.Sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S.a illa internetten mi almak gerekiyo yoksa satış noktaları filan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kerimyzc

S.a illa internetten mi almak gerekiyo yoksa satış noktaları filan varmı

Kadıköy'de basit bir internet kafe dönmesi yerden alabilirsiniz. Yarın öbür gün Viktor bilgisayar mağdurları gibi yazarsınız söyliyim.
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Güvenilir bir marka değil mi?

• quote:

Ülkesel diyelim , gelişme imkanı yok yani sadece toplama marka clevonun ürünlerini satıyor bir dükkanları var,

Victorda aynı şekil clevo topla sat markası idi ürünleri monsterla aynı haliyle (biri kadıköyde diğeri okmeydanı) battı gitti ne garanti nede başka bişeyi kaldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bana kalırsa kurumsal olmayan, arkasında uluslararası garantisi olmayan firmadan cihaz alınmaz ama seçim sizin. Forumda ucuz ürüne laf söylerseniz 500 kişinin blok listesine girersiniz aman diyim.
  • Geçen sene birine alırdım 1 ay sonra açıldıktan 10 dk süre boyunca ekranda titreme oluyordu gönderdik servise geldi nese fln aynı arıza 1 hafta sonra tekrar aldirdigim adama mahçup oldum soğudum bide yeni modellere bakıyorum laptop alacağım i7 6. Nesiller msi dan daha pahali ya geliyor 6 bin tl 7bin tl Lik pc de 8gb ram fln şaşırdı bunlar fiyatlar uçuk şimdi diyeceksiniz ne alaka var ama aynı fiyatta bakıyorum msi 4+1 ses sistemi koymuş steel series klavye fln monster de yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • xVeXoRx kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeşim yorumun için teşekkürler,şuan bunu Monster A7 V6.2'den yazıyorum.Ben alalı bir hafta oldu hiçbir sorunla karşılaşmadım benim için harika bir notebook,dediğin gibi MSI markasının ek özellikleri var ama bir yerden alıp diğer yerden kesmişler.Ben kendi kullanım amacımı doğru seçtiğime inanıyorum,Monster almamın nedeni son çıkan oyunları yüksek ayarlarda oynamaktı bunu değerlendirip GTX 960M ekran kartlı modelini aldım(bütçenin sınırlarını zorladım anca bu oldu).Aynı ekran kartlı MSI ne kadardan başlıyor?En az 500 TL fark vardır.Sözün özü kalite pahalıdır arkadaşım benim param buna yetti,Allah'a şükür bir sorunla karşılaşmadım.Karşılaşırsam da yardımcı olacaklarından adım gibi eminim,adamlara almadan kaç tane soru sorduğumu unuttum ama onlar cevaplamaktan sıkılmadı bile hepsine nazik bir şekilde cevap verdiler.Bunu hangi marka,kuruluş yapıyor?Sese değinecek olursak,ben ondan da memnunum oyun,dizi vb. şeyler için mükemmel olmasa bile yeterli.MONSTER FAN'ı değilim bunu belirteyim ama kaliteli bir marka olduğunu her fırsatta savunurum.Hep iyi yanını saydın eksiği yok mu yahu dersen,bir haftalık kullanımda fan sesi duyuluyor hele ki oyuna girdiğinde çift fan devreye giriyor(bir süre sonra duruyor) patlayacak hissi uyandırıyor

Dediğinde haklısın ama biraz araştırınca Monster markasının öyle birkaç yılda kapanmayacağını anlarsın.Victor notebook alan arkadaşlar mağdur oldular sanırım,notebook benim ilgi alanım değildi o zamanlar takip edemedim neden kapandığını.Monster'a gelecek olursak adamların alıcısı çok,yenilikçiler ve insanların ne istediklerini biliyorlar(kanımca).Güvenilir mi? Orası sizin görüşünüze bağlı ama kalite pahalıdır ve teknolojik aletler biraz da şans işi.Adamlar da sorun olursa anında değişim diyor daha ne arıyoruz ki?
    aynen öyle gecen sene monsterler aynı donanım msi lerden 400-500 tl daha ucuz olurdu simdi aynı fiyat heralde kendilerine cok güveniyorlar.
  • SuperPunch kullanıcısına yanıt
    Dostum kusura bakma ama siz daha bitmediniz mi? Abi ne bekliyordun cidden dolar almış başını gidiyor adamlar toplama notebook yapıyor ne bekliyorsun? Kar yerine zarar mı? Cidden biraz geniş düşünün yahu.
  • Geniş düşünmek lazım doğru diyorsun monster ilk girdiğinde bize sunduğu şey ucuza oyun bilgisayarı almak ancak suab geldiği durum sanki piyasadaki markalarla aynı düzeyde bir marka olduğunu sanmasi(fiyat konusunda) diyeceksinki ne farkı var aynı kalite Hatta daha iyisini bile yapıyor ancak güzel kardeşim söz konusu firmanin altyapı desteği çok kısıtlı sadece 3 5 yerde bulunan mağazası suan için bi sıkıntı yaşanmamış olabilir ancak yakın zamanda kullanıcıların artmasından dolayi sorunlar elbet artacak 2 sene önceki müşteriye bakışları ile şuanki arasında dağlar kadar fark olduğunu bilmem biliyor musun. 5 6 bin liraya alınan laptop da para farkı çok az veya monster daha pahali olabiliyor ben bir kullanıcı olarak neden monsteri seceyim sunduğu şey hicbirsey örnek vermek gerekirse 6000 civarı bi laptop alacağım monster al monster al diyip duruyorlar bi kişi çıkıpta msi ge72 6qf 052xtr (32gb)modelinden daha iyi daha ucuz bi model sunamadi buyur kardeşim sen el at eğer bulursan bak burdan söz veriyorum dediğini alacağım dediğim model 6200 tl
    Biz Türklerin en kötü huyu fanboy olmak okadar abartı cak kalite veya hizmet sunmuyor monster keşke sunsa

Yorumun için teşekkür ederim yazına sondan cevap vereceğim,yukarıdaki yorumumu okusaydın fanboy olmadığımı anlardın,ben sizlere monster alın demiyorum konu başlığı bile açık monster'dan şüphe duyanlar için açtım konuyu.Sen demişsin ki notebook bul bana canım kardeşim şuan kullandığım monster modelinin aynı özellikleri ile barındıran MSI ne kadar biliyor musun? Monstera pahalı diyen zihniyet ona niye karışmıyor? Klavyesi vaaaar(!) Aman varsa var ses sistemi vaaaar(!) Şaka gibi! Kendiniz istiyorsanız parasını vereceksiniz tabiki,bundan öte mantık mı olur ya.Bana deselerdi klavye altında ışık ister misiniz hayır derdim fiyattan düşmelerini isterdim,yani istiyorsanız bazı şeyleri parasını vereceksiniz.Bizler monster savunucusu falan değiliz daha 1 ay öncesine kadar tanıdım monster şirketini adamların sunduğu fırsatı kim sunuyor diyorum size?6 bin TL civarı notebook demişsin her ürünü birebir iyi demiyorum ki sizlere böyle bir mantık olamaz zaten.Adamlar toplama notebook yapıyor kasaları üst modellerde MSI ile aynı kendileri diyorlar zaten herkeste biliyor bunu.Dediğin MSI modeli güzel ancak Monster'da aynı tarz var adamlar RAM'den alıp Ekran kartına vermişler sitesine girersen görürsün.Tıpa tıp MSI ile aynısını yapmaları saçmalık olur zaten,farklılıkları olacak ki sermayede ihtiyacı kapatsınlar.Ürün fiyatları belli ki kızdırmış bazılarını,ee kardeşim dolar artıyor bağıra bağıra söylüyor herkes indirim beklemeyin daha da artacak bunlar neyin derdinde?Adamlar toplama yapıyor diyoruz dolar artınca RAM fiyatıda Ekran kartıda her şey artmaz mı?Eskideki fiyatları nasıldı bilemem o yüzden yorum yapmıyorum o konu hakkında ama fiyat artışına bu kadar bağlanmak ne bileyim... Sözün özü ihtiyacınıza göre ürün bakın,benim gözüm yükseklerde değildi paramda bu kadardı Allah'a şükür iyisinden aldım bir tane,daha iyisini almak isteseydim BENDE MSI ALIRDIM ama MONSTER gibi ilgili satıcı bulacağımı hiç zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Champ01

Dediğinde haklısın ama biraz araştırınca Monster markasının öyle birkaç yılda kapanmayacağını anlarsın.Victor notebook alan arkadaşlar mağdur oldular sanırım,notebook benim ilgi alanım değildi o zamanlar takip edemedim neden kapandığını.Monster'a gelecek olursak adamların alıcısı çok,yenilikçiler ve insanların ne istediklerini biliyorlar(kanımca).Güvenilir mi? Orası sizin görüşünüze bağlı ama kalite pahalıdır ve teknolojik aletler biraz da şans işi.Adamlar da sorun olursa anında değişim diyor daha ne arıyoruz ki?

Victor gaming machine battı. Çünkü Monster'dan çok daha sonra piyasaya çıktı. Victor görünürde daha üstün ürünler yapmasına rağmen insanlar ucuz ürünlerde eski firmayı seçtiler. Bu nedenle battı. Bu konuda insanların firma battıktan sonra neler yaşadığını görebilirsiniz. Herkes efil efil yedek parça, firmware gibi destek arıyor. Ne malum bir gün Monster'ın aynı duruma düşmeyeceği?

Bakıyorum ki her mesajınızda Monster'ın sahibi, çalışanı gibi mesaj atıyorsunuz. 4-5 ay öncesine kadar fiyatları makuldü kabul. Ama şu an MSI ile aynı fiyat neredeyse.

Bu alta attığım ürün ile MSI GT72S arasında 1 liralık fark var sadece.

MONSTER NOTEBOOK ŞÜPHE DUYANLAR

Aslında saçmalık şuradan başlıyor. Monster'ın başlangıç laptopları var. Konfigüre ettiğiniz zaman verdiğiniz fiyat hakkını vermeye başlıyor. E peki konfigüre ederken o binlerce liralık laptopumuzu kimlere emanet ediyoruz? İnternet kafe bozması herhangi bir profesyonellikleri olmayan bir firmaya. E o zaman bende kasayı şuradan, ekran kartını buradan, ramleri ssdleri de oradan alayım, evde 5 tane laptop yapayım ama ekran kartlarından ramlerden birer fazla alayım ki sizin dediğiniz gibi birileri de benim hakkımda ''Adamlar da sorun olursa anında değişim diyor daha ne arıyoruz ki?'' desinler. Onları da ucuza ucuza millete satayım 5 tane laptopu sattığımdan sonra aldığım kar ile 10 tane daha yapayım büyüsün bu iş. Bu iş böyle yürümez işte. İlk başlarda ucuz olarak millete satıldı. Şu an yaptıkları ekran panellerinde bile sürekli hata çıkıyor. Açılan konuları da görmedim demeyin.

Şimdi bakıyorum mouse falan üretmişler sanıyorum ve bilgisayarları da 10.000 bandına çıkarmışlar. Eminim ki bir süre sonra da ilk başlarda ucuz olarak Core M işlemcili FreeDos notebooklar çıkararak gözü Apple'a dikecekler. Ama Sony'nin bile piyasadan çekildiği ortamda sonlarını hep birlikte izleyeceğiz kusura bakmayın yine de.

Ben yine de haklarında hayırlısı diyorum ama bu kadar da güvenmeyin şu firmaya lütfen. Bir gün sorun olduğunda telefonlara çıkmazlar. Devamında;

''MONSTER CANAVAR MADURLARI'' ..

Cevapladığın için teşekkürler.Tekrar tekrar söylüyorum ben Monster çalışanı,fanboyu veya ilgili danışmanı değilim.Bu konuyu benim gibi Monster almayı kafaya koymuş arkadaşlar için açtım.İnsanlar eski konulara bakıp aa mavi ekran aa şu demesinler diye açtım,yeni güncellemelerde öyle bir şeyin olmadığını herkes bilsin artık diyorum.(Yeni alınacak ürünler BİOS güncel oluyor onun hakkında konuşuyorum.) Herkeste sorun çıktı diye bende de mi çıkacak? Ben memnun olduğumu belirttim suç mu yani? Şirket hakkında söylediklerine katılıyorum,ben gelişeceklerine inandığım için her şeyin farkında olarak aldım.Monster'ı MSI gibi bir marka ile karşılaştırmak gülünç değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loriel -- 2 Şubat 2016; 14:44:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loriel

Cevapladığın için teşekkürler.Tekrar tekrar söylüyorum ben Monster çalışanı,fanboyu veya ilgili danışmanı değilim.Bu konuyu benim gibi Monster almayı kafaya koymuş arkadaşlar için açtım.İnsanlar eski konulara bakıp aa mavi ekran aa şu demesinler diye açtım,yeni güncellemelerde öyle bir şeyin olmadığını herkes bilsin artık diyorum.(Yeni alınacak ürünler BİOS güncel oluyor onun hakkında konuşuyorum.) Herkeste sorun çıktı diye bende de mi çıkacak? Ben memnun olduğumu belirttim suç mu yani? Şirket hakkında söylediklerine katılıyorum,ben gelişeceklerine inandığım için her şeyin farkında olarak aldım.Monster'ı MSI gibi bir marka ile karşılaştırmak gülünç değil mi?

Peki Monster'ı MSI ile karşılaştırmak gülünç ise ne ile karşılaştırıp Monster alınmalı sizce?

Paran varsa MSI yoksa Monster. Monster markasında şüphe duyuyorsan ASUS gibi bir marka duruyor ona yönelmeli. Ben bir karşılaştırma yaparak almadım,bütçem o kadardı dedim buna en fazla özellikli ne alınabilir ona göre seçim yaptım. Notebook'u alıp dağlara çıkmayacağım masanın üstünde duracak pek sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Kendi kullanım amacıma uygun aldım.
  • Monster batmaz demek gayet saçma bi ibare beyler çünkü ;

Gold şirketler grubu idi komple teknoloji şirketi bilmem kaç mağazası mevcuttu batmadan 1 ay kadar önce üründe almıştım birden çoğumuzun haberi olmadan battı.

Bir zamanların en popülerki bir günde monsterdan 2-3 kat fazla notebook satışı yapan pcdepo battı ,

Monster kolay batacak bir firma değil demek SAÇMA bir ibare şu an bile firma borca batmış olabilir hangisi dışarı lanse ediliyor...

Gelişim görecelidir üretici olmayan bir firmadan zaten efsanevi şeyler beklemiyoruz yapacakları yeni nesil ekran kartları işlemcileri mimari teknolojilerini modellere yansıtmak belki Ankaraya İzmire mağaza açarlar ama yurtdışına fln çıkmaz.

Edit : Yani o kadar güvenmemek lazım yarın dükkan fln kalmaz bilgisayarlar arızalanınca herkes buraya yığılır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 2 Şubat 2016; 15:06:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkür ediyorum,söylediklerine sonuna kadar katılıyorum ben farkında olarak aldım yukarıda da belirttiğim gibi.Alacak arkadaşlar senin yorumunu dikkate alıp tekrar düşünmeleri gerekli.
  • Monster alarak doğru olanı yapmışsın. Monster'da 960m li bir bilgisayarı aldığın fiyata msi en az bin tl fazla ödemen gerekir gereksiz yere. Monster gerçekten kaliteli bilgisayarlar üretiyor ve yerli bir üretici. Ev arkadaşım da bir abra a5 e sahip. 2 defa çeşitli nedenlerden dolayı servise göndermek zorunda kaldık. Fakat inanılmaz memnun kaldık antalyadan kargo ile istanbula göndermemize rağmen gönderdiğimiz günden itibaren 4 gün içinde yapıp yolladılar. Harika bir servisleri var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.