Şimdi Ara

Monster Notebook HDD ekleme rezaleti !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım birkaç ay önce monster kadıköy şubesinden notebook aldı. Gayet sorunusz bir şekilde kullanıyor. Fakat sadece SSD li versiyonun aldığı için 256 gb depolama yetmemeye başladı. 1 Kasım 2018 tarihinde Monsterdan Hard disk için teklif istedik. Bize mail yoluyla geri gönüş yaptılar. Monster Notebook HDD ekleme rezaleti !

Arkadaşım 577 liralık hard diski taktırmayı istiyordu. 1 Kasım 2018 tarihinde dolar kuru 5.52 idi. Yani dolar karşılığı olarak 104.52 Dolar.Birkaç gün önce mağazasına gittik taktırmak için bize yine 577 lira fiyat verdiler. Gittiğimiz gün dolar kuru 5,28 civarındaydı, 5,3 alalım. 554 lira eder. işin 24 lirasında değilim fakat onların müşteriyi umursamadan böyle küçük hesaplara dalması insansı sinirlendiriyor. Oradaki görevliye kurun düşmesine rağmen neden fiyatın düşmedğini sorduğumda ise bana "Fiyat orada sabitlendi bey efendi dedi".

Elin Amerikan şirketi Apple bile kur düşünce her ürününde 1000 liraya yakın indirimi beklemeden yapmışken yerli üretim diye geçinen firmaların bunu yapması ekonomiye köstekten başka bişey değildir.

Kısacası Monsterdan bilgisayar almanınızı önermem.

• Firmayı savunmuyorum yanlış anlaşılmasın ama 500 liraya kendiniz 2 tb harddisk alıp takabilirsiniz. Harici satılanlardan alısanız daha uygun oluyor. Tek dikkat etmeniz gereken kartı sökülebilir olanlardan olmalı.

Monster firması ürünün açılmasına bakmıyor yeterki zarar görmesin. Doğal olarak hem 2 tb hemde çok daha uygun ürün almış olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldığımda kur yüksekti ve ben aldıktan 1-2 hafta sonra toplu şekilde kur farkını yansıtıp yeni fiyatlar yaptılar, olayı anlattım fazla para verdim dedim adamlar bana fazla parayı iade ettiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monster alıyorsanız, zaten ilave donanımları kendiniz garanti kapsamı dışında kalmadan ekliyorsunuz. Mağazalardan yada internet'ten en uygununu alıp kendiniz takmadıysanız Monster'a bir şey demenize de gerek yok.

Ben bilgisayarımı aldığımda 120GB m2 ssd ile almıştım. Daha sonra aynı SSD'den Amerika'dan alıp 2.ci slota taktım. Daha sonra 1 adet 750GB HDD Türkiye'den ve 1 adet Yimne Amerika'dan 2tb SSHD ilave yaptım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Laptop için uygun SSD?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.