Şimdi Ara

Monster notebook ekran kartı yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6232&urn=444972&lang=tr-TR#.Uokd2Hgay0c

Arkadaşlar cihazın ekran kartı nasıldır parasını hakediyormu birde bu monsternotebook un sitesine güveniliyormu yardımcı olun lütfen şimdiden herkese teşekkür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz daha iyi ekran kartlarına yönelmelisiniz uzun üre rahat oyun keyfi için sitede ise sorun yok güvenilirdir
  • Baya düşük seviye bir kart. İşlemciye rame yüklenmişler ekran kartını öksüz bırakmışlar.

http://www.videocardbenchmark.net/gpu.php?gpu=GeForce+GT+750M&id=2492
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Biraz daha iyi ekran kartlarına yönelmelisiniz uzun üre rahat oyun keyfi için sitede ise sorun yok güvenilirdir

Hocam 200 tl fark ile ddr5 gtx760m lisi var o yeterlimidir

• Kesinlikle daha iyi bir tercih olacaktır. GTX 760M GT750M den % 65 - 70 arası daha hızlıdır özellikle de Full HD de Kaldı ki OC yapılacak olursa fark % 100 lere kadar çıkabilir verdiğiniz farka kesinlikle değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 17 Kasım 2013; 23:42:20 >
  • bende almıştım ocak ayın gtx 670mx ekran kartlı bi modeli hiç sorun çıkmadı
  • bencede alıyorsanız ekran kartı sizi biraz idare etsin . sandıgım kadarıyla maddi acıdan 2500-3000 arası bir bütceniz var.o zaman gtx 765m tercih edilmelidir.3500-4000 arası bir bütceniz varsa gtx 770m tercih edilmelidr.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kesinlikle daha iyi bir tercih olacaktır. GTX 760M GT750M den % 65 - 70 arası daha hızlıdır özellikle de Full HD de Kaldı ki OC yapılacak olursa fark % 100 lere kadar çıkabilir verdiğiniz farka kesinlikle değer

Cevap için teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Clockwerk.Goblin

bencede alıyorsanız ekran kartı sizi biraz idare etsin . sandıgım kadarıyla maddi acıdan 2500-3000 arası bir bütceniz var.o zaman gtx 765m tercih edilmelidir.3500-4000 arası bir bütceniz varsa gtx 770m tercih edilmelidr.

2500 tl civarı bütçe ayırdım bu iş için ama 3000 leride geçmeyi düşünmüyorum hocam o kadar oyun delisi değilim çünkü :)

• Nova bilgisayar veya pcdepo nun güvenilirliği nedir msi ge serisi laptoplarda başarılı baya onlarada bakıyorum

• İki firmada güvenilirdir , MSI laptopları çoğu kişiye öneriyorum zaten
  • quote:

İki firmada güvenilirdir , MSI laptopları çoğu kişiye öneriyorum zaten

Eyv sağolasın yorumların için

• Rica ederim bu arada MSI ın GTX 765M li modelleri gayet güzeldir klayesi ise muazzam
  • eğer düşünürsen 2. el bi msi gt60 alabilirsin seni rahat 3 sne götürür oyun delisi olamdığına göre
  • monster alacaksanız ekran kartı değişebilen modellere bakın derim. işlemcileri zaten iyi olduğu için 3-4 sene sonra ekran kartını aynı güç çeken bi modelle değiştirirseniz süper olur.
  • bkz. technopat sitesindeki oğlan msı gt serisi 460m ekran kartını 670m ile değiştirdi...
  • (msı gt serisinin kasasını ve anakartını monster da kullanıyor)
  • 2500+ fiyatlar için
    http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y510p-59-380590-sli-notebook-cift-ekran-karti--urun10901.html
    en iyi seçim bu olacaktır diye düşünüyorum ekran kartı gtx765m'lerden daha iyi deniliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayy23

2500+ fiyatlar için
    http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-y510p-59-380590-sli-notebook-cift-ekran-karti--urun10901.html
    en iyi seçim bu olacaktır diye düşünüyorum ekran kartı gtx765m'lerden daha iyi deniliyor.

hocam laptopta SLI ne kadar güvenilir tartışılır (şu koca kasalı laptoplar dışında) çünkü tek kart bile ısınıyorken sliyi düşünün ayrıca çok kalın bir laptopta değil bence bu alınmamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: tns1

monster alacaksanız ekran kartı değişebilen modellere bakın derim. işlemcileri zaten iyi olduğu için 3-4 sene sonra ekran kartını aynı güç çeken bi modelle değiştirirseniz süper olur.

Ekran kartının değişip değişmediğini nerden anlayacam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.