Şimdi Ara

[b]Monster ND511N20S2 Bozuk geldi ve..[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gecen hafta hepsiburada.com dan siparişle aldıgım monster elime arızalı ulasmıstı.
    Hic acılmıyor ne de sarj ısıgı yanmıyordu. Hepsiburadayı aradım onnarı baglamadıgını ve satıcı firmayla muhatab olmam gerektigini solediler ve ole yaptım. Fokus hemen yollayın deiştirelim dedi. Yolladım 2 gun içinde farklı seri nolu başka bir cihaz kapımdaydı. SERVIS dedigin budur. Markalı notebooklar sole iyi markasızlar bole kotu diyorduk ya; 2 gun de yenisiyle deiştirdiler bence marka budur servis budur.

Bu arada hepsiburada.com dan alırsanız hediyesi olan çantayı ve bluetooth u vermiyor hepsiburda. Fokusa sordum biz onlara yolladık dedi, onları aradım; ürünün sitesinde belirttik bu urunde o hediyeler yok dedi. Birisi benim monster cantamı ve bluettoth adaptorumu "iç etti" ama KIM?

Performans bilgilerini merak eden varsa topik e hangi benchmarkla almamı istediini yazsın seve seve yanıtlarım.

MARKA BUDUR SERVİS BUDUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onours -- 29 Ocak 2006 0:32:29 >

• kardeş hayırlı olsun ve geçmiş olsun. işte böyle büyük firmalara güven olmuyor hiç. ben de aynı modeli almayı düşünüyorum subat ın sonunda. eğer benchmark değerlerini yazarsan sevinirim ama diğer markalar ile karşılaştırmalı olarak yazarsan sevinirim çünkü ortalama değerler nedir bilmiyorum ve direk rakamlar bana birşey ifade etmiyor. tekrar hayırlı olsun..
  • Evet teknik servis çok iyi çalışıyor ben de bir ay öncesine kadar monster aldım ve bazı oyunlarda restart problemim çıktı ve yolladım. Rami kingstoon yapın diye teklifte bulunmuştum ram kingstoon ile değiştirilmiş ve bunun yanında HDD ve DVD-RW yi de değiştirmişler ve beş gün sonra elime ulaştı. Hemen restart yapan oyunları yükledim ve çalıştı bayağı oynadım ama şimdi yine restart atıyor. Çıldırmak üzereyim sebebi pagefile dosyası olarak buldum ama sadece bende yapıyorsa bende virüs var demektir. Konfigirasyon aşağıda imzamda var. Aynı konfigrasyona sahip arkadaşlarda Farcry,FEAR,Swat4 oyunları aynı problemi yaşıyorsa lütfen yazsın. Bu arada mostwanted ve diyer oyunlar canavar gibi çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electronics -- 29 Ocak 2006 15:38:41 >
  • bence de çantanı ve bluethootunu almalısın..sonuçta fokus gönderdm diyorsa kesinlikle uğraş...Üzerine anlaşılan yatılmış ve bedava gelen bu ürünleri ayriyetten satacaklar sanırım...Biraz uğraş h...Sonuçta fokus gönderdiyse bu senin hakkın...niye onlara hediye edeceksin ki...Onlar sana hediye veriyorlarmıkine?
    Msi K9N Ati 690,Amd Brisbane X2 4200+, elixir 2x2 gb dual ddr2 800mhz, feel hurricane 550 watt, 160 gb + 80 gb sata seagate, ati x1650xt powercolor,asus cdwriter,Liteon Sata DVDRW, 19 " Datron LCD,lexmark 3350,genius slim star,5+1 microlab....

ACER GEMSTONE 5710G
  • Arkadaşlar monsterleriniz hayırlı olsun bende; ND511N20S2 modelini düşünüyorum.
    kullanan arkadaşlar +larını ve -lerini yzarlarsa sevinirim! Birde en ucuzu hepsi burda.com damı?
  • ya burada sen bunu hepsiburadan almışın sonrada fokusla bişeyler yapmışın nasıl oluyo analmadım ama bide hepsiburada.com güvenlimi acaba ben dvd-rw almayı düşünüyomda internetten daha alışveriş yapmadım kredi kartı no sunu vermeye güvenemiyom bilgilendirirseniz sevinirim
  • kredi kartını kullanmana gerek yok zaten. Kullandığın kartın ait olduğu bankaya sor sanal kredi kartı var mı? Kredi kartınla bağlantılı oluyor. Normalde sanal kredi kartında limit 1 YTL gibi sembolik bir tutar oluyor. limitinden sanal kartına harcayacağın kadar transfer yapıyorsun ve internet üzerinden alışveriş yaparken sanal kartının numarasını giriyorsun. Diğer zamanlarda sanal kartının limitini düşürerek kullanımını engellemiş oluyorsun. Bu şekilde daha güvenli oluyor. Ben çıktığından beri kullanıyorum ve de kendimi internet ortamındaki alışverişte daha rahat hissediyorum artık.
    akacak kan damarda durmaz...
  • Neden hepsiburada.com dan aldım?

fokus bu alete 12 taksit yapıyordu vade farkı da alıyordu ama hepsiburada.com 18-24 filan yapo die ordan aldım. Pişman oldum. Cantanın ve bluettoth u kurtarabilmek için elimden geleni yapıcam ama adamlar kardeşin sen napıcan fokusun bize ne yolladıgını biz ürünün sitesinde vermioruz ole hediyeler derse yapılacak bişey yok. Bence 12 taksit e tamam diyorsanız gidin fokus dan görerek alın hiç ugraşmayın sanal sitelerle. sonuc ta laptop alıyosunuz coca cola diil :) Sona benim gibi forum forum kasarsınız böle :D

Orjinalden alıntı: rolanddes

kardeş hayırlı olsun ve geçmiş olsun. işte böyle büyük firmalara güven olmuyor hiç. ben de aynı modeli almayı düşünüyorum subat ın sonunda. eğer benchmark değerlerini yazarsan sevinirim ama diğer markalar ile karşılaştırmalı olarak yazarsan sevinirim çünkü ortalama değerler nedir bilmiyorum ve direk rakamlar bana birşey ifade etmiyor. tekrar hayırlı olsun..

bu ayki (ocak) PCNet de baya bi karşılaştırma yapılmış yannız derginin her yerinde sayfa sayfa monster reklamı var ve test de de birinci seçilmiş, danışıklı dövüş mü dersiniz. Yine de cihaz sorunsuz calıstıgı surece 10 numara laptop. cok memnunum calıstıramadıım ve adam gibi grafik alamadıgım oyun yok cok sukur.

Yinede benchmark istiosanız hangi prgla almamı istediinizi yazın.

p.s. Baska makinalarla nası karsılastiriim 10 tane notebook um yok bi bu var işte :D

• quote:

Orjinalden alıntı: onours

Selam

Gecen hafta hepsiburada.com dan siparişle aldıgım monster elime arızalı ulasmıstı.
    Hic acılmıyor ne de sarj ısıgı yanmıyordu. Hepsiburadayı aradım onnarı baglamadıgını ve satıcı firmayla muhatab olmam gerektigini solediler ve ole yaptım. Fokus hemen yollayın deiştirelim dedi. Yolladım 2 gun içinde farklı seri nolu başka bir cihaz kapımdaydı. SERVIS dedigin budur. Markalı notebooklar sole iyi markasızlar bole kotu diyorduk ya; 2 gun de yenisiyle deiştirdiler bence marka budur servis budur.

Bu arada hepsiburada.com dan alırsanız hediyesi olan çantayı ve bluetooth u vermiyor hepsiburda. Fokusa sordum biz onlara yolladık dedi, onları aradım; ürünün sitesinde belirttik bu urunde o hediyeler yok dedi. Birisi benim monster cantamı ve bluettoth adaptorumu "iç etti" ama KIM?

Performans bilgilerini merak eden varsa topik e hangi benchmarkla almamı istediini yazsın seve seve yanıtlarım.

MARKA BUDUR SERVİS BUDUR

HEPSİBURDA benimde Creative mp3 player 4GB'ın bel taşıma çantasını vermemişti. Hemde paketi açıp almışkar içinden şrfszler..........

• ONOURS! Tekrar hayırlı olsun güle güle kullan!!

Nasıl alet? +lar -ler neler? diğer bildik markalarla kıyaslama şansın oldumu?

Özellikle ekranını merak ediyorum. ...brite dedikleri ekranlardanmı? parlak? yansıma sorunu varmı?

Son olarak fiyatı beni şüphelendiriyo. Aynı konfigürasyonlar, tanınmış markalarda 2000$+kdv nin altında yok. hatta TOSHIBA QOSMIO F20-138 diye bi model var monstere çok yakın konfigte vee 3000$+kdv!!!
    Bu fahiş fiyat farkı sadece ve sadece TOSHIBA adını oraya yazabilmek içinmi yoksa iç yapılar tamamen farklımı? Bildiğim kadarıyla bir tek işlemcide faklılık olamıyo (intel marka yani) peki diğer parçalarda durum nedir? hdd, DVD-RW, pil vs...??? birde tabiki en can alıcı noktalatdan biride servisi galiba? mesela ben ankardayım, burda direkt tamir varmı yoksa başka ile mi gönderecekler?

allaturcha : tsk ederim kardesim

geri kalan ve monster hakkında bilgi isteyen herkes için can alıcı acıklama :

CIHAZ TURKIYEYE GELINCE MONSTER ISMINI ALIYOR (üzerinde monster yazan hersey etiketten ibaret)
    ASIL ISMI QUANTA KN1
    biraz google ladıktan sonra cok detaylı review lar buldun sizde deneyin

Neden ucuz oldugu konusunda sadece fikir yurutebilirim;
    * Gorunus acısından cok da modayı takibeden bi kasası yok
    * Pahalı markalarda 8-10 tane hardware button var bunda 3 tane var (iexplorer, email ve wifi)
    * Pahalı markalar hammadde olarak pahalı malzeme tercih eder bu acaba ne tercih etmiş kim bilir
    * Marka oömaya calısıyor o yuzden bu kadar iyi aleti bu paraya satıyor diye tahmin ediorum
  • quanta firması taiwan kökenli bir şirket olup hp,dell,toshiba gibi birçok markalı notebook firmalarında tedarikçisi...Anlıcanız üzerlerinde farklı markalar basılı birçok notebook u bu firma üretiyor ve sonra herkes kendi firmasının markasını ekliyorlar....Firmalar sadece tasarım ve kullanılacak malzemeleri belirliyor...zaten internetten araştıracak arkadaşlar gerçeği göreceklerdir..
    Msi K9N Ati 690,Amd Brisbane X2 4200+, elixir 2x2 gb dual ddr2 800mhz, feel hurricane 550 watt, 160 gb + 80 gb sata seagate, ati x1650xt powercolor,asus cdwriter,Liteon Sata DVDRW, 19 " Datron LCD,lexmark 3350,genius slim star,5+1 microlab....

ACER GEMSTONE 5710G
  • onours, gercekten cok iyi performansa sahip bi laptopun var.. çoğu yerde centrinolar arasında fiyat/performans bakımından en iyisi Packard Bell S8501 yazmışımdır -marka kalitesini de düşünerekten- ama bu olayı duyduktan sonra 1500$ + kdv gibi bi fiyata yani S8501'in 100$ fazlasına bu laptop bir harika.. tekrar hayırlı olsun . . . .

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||
  • quote:

Orjinalden alıntı: onours

Neden ucuz oldugu konusunda sadece fikir yurutebilirim;
    * Gorunus acısından cok da modayı takibeden bi kasası yok
    * Pahalı markalarda 8-10 tane hardware button var bunda 3 tane var (iexplorer, email ve wifi)
    * Pahalı markalar hammadde olarak pahalı malzeme tercih eder bu acaba ne tercih etmiş kim bilir
    * Marka olmaya calısıyor o yuzden bu kadar iyi aleti bu paraya satıyor diye tahmin ediorum

doğrudur.. bende marka olmaya calısması yonunden ucuz olduunu dusunuyorum . . .

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||
  • 2-3 ay daha beklesek performansta ve malzeme kalitesinde bir artış yaşanır mı sizce?

En geç Pazartesi - Salı gününden itibaren web sitemizde ve cuma gününe kadar stoklarımızda yeni modellerimiz olacak. 256 MB GeFORCE 6 6600 Harici ekran kartlı ve 15.4" WSXGA 1680x1050 ekran çözünürlüğü olan, dahili bluetooth' lu modellerimiz yine çok uygun fiyatlarla satışa sunulacak.

Bu modelimizde forum üyeleri tarafından yapılan eleştirilerin çoğuna çözüm bulunduğunu göreceğinizi düşünüyoruz.

Saygılarımızla,

İlhan YILMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: Pred4toR

2-3 ay daha beklesek performansta ve malzeme kalitesinde bir artış yaşanır mı sizce?

Foruma yanıtlamam için bırakmış olduğunuz mesajlara iş yoğunluğum nedeni ile anında yanıt veremeyebiliyorum. Ortalama 1 - 3 gün içinde tüm mesajları okuyarak mutlaka yanıtlamaya çalışıyorum. Cevap yazmakta gecikirsem lütfen info, baris, kadir, yada ozgur@monsternotebook.com.tr adresine bir mail atın yada aynı adreslerden MSN' den arkadaşlarımız ile görüşün.

• bu monster bılgısayarların konfigurasyonları gerckten cok guzel müşteriye olan ilgileri de gerçekten çok hoş ama benim söylemek istediğim şey şu internetten sayfasında dolaşırken dikkatimi çekti uygulanan döviz kurları niye bu kadar yüksek doların 1.320 civarında oldugu bugunlerde dolar kuru 1.350 den satış yapmak ne kadar mantıklı ayrıca kımse cebinden 2-3 milyar parayı peşin cıkarıp veremiyor (istisnalar hariç ) ve uygulanan vade farkları ıle yapılan satışlar hiç hoş değil kaba bi hesapla 1499usd lik monster normal fiyatı 2334 ytl iken 12 taksit ile alınınca 2578 ytl oluyo arada 250 ytl ye yakın bir fark var bu cihazın fiyatı kısacası 1499usd degılde 1655 desek daha dogru olucak sanırım
    müşterileri ile yakından ilgilenen bu firmaya yakışmadı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.