Şimdi Ara

### Monster MS-16GC & MS-1757 Kullanıcıları Derneği ### (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
8
Favori
42.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    64bit kursaydınız 64 bit görünürdü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdmi ses sorunu çözülmüştür. karakaya_o arkadaşımızın önerisiyle sürücüleri tamamen kaldırıp yeniden 8.1 driver larını kurduktan sonra hdmi ile tv ye ses atabildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERHAINSTEIN

hdmi ses sorunu çözülmüştür. karakaya_o arkadaşımızın önerisiyle sürücüleri tamamen kaldırıp yeniden 8.1 driver larını kurduktan sonra hdmi ile tv ye ses atabildim.

İntel hd graphics ve nvidia driverlari kaldırıp baştan kurmak yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

quote:

Orijinalden alıntı: ERHAINSTEIN

hdmi ses sorunu çözülmüştür. karakaya_o arkadaşımızın önerisiyle sürücüleri tamamen kaldırıp yeniden 8.1 driver larını kurduktan sonra hdmi ile tv ye ses atabildim.

İntel hd graphics ve nvidia driverlari kaldırıp baştan kurmak yeterli

ha ewt ekran kartlarının driver ları olduğunu yazmayı unutmuşum
  • quote:

Fn+f3

hocam onu biliyoruz onda sıkıntı yok bir süre önce onu yapınca kapanmıyordu sonra kapandı şimdi de açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcdd4242

hayır tam olarak açıklayamadım herhalde Bilgisayarımdan 64 bit görünüyor orada sıkıntı yok sıkıntı arama çubuğuna dxdiag yazdığımda çıkan panelde görünen 32 bit olayı 128 bit olduğunu nereden nasıl görebilirim onuda söyleseniz yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefer33

quote:

hayır tam olarak açıklayamadım herhalde Bilgisayarımdan 64 bit görünüyor orada sıkıntı yok sıkıntı arama çubuğuna dxdiag yazdığımda çıkan panelde görünen 32 bit olayı 128 bit olduğunu nereden nasıl görebilirim onuda söyleseniz yeterli

Siz neyi görmek istiyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trequartista78

quote:

Fn+f3

hocam onu biliyoruz onda sıkıntı yok bir süre önce onu yapınca kapanmıyordu sonra kapandı şimdi de açılmıyor

Bu işlemi yaparken cihazda mouse takılımı ?

Driveriniz doğrumu ?
  • quote:

quote:

quote:

Fn+f3

Driveriniz doğrumu ?

Elantech in ayarlarinda mouse takılırken touchpadi kapat diye bi ayar var onun tikini kaldirinca bağımsız çalışıyor

• Oyunlarda bu kırmızı ışığın süreklimi yanması gerekiyor? oyuna girerken 1 kez kırmızı yanıyor ve devamında sürekli mavi yanıyor, varsayılan grafik kartını Nvidia yaptım. birde yüksek performanstamı kullanmam gerek güç seçenğini ? Aion online oynuyorum bu arada Fps 36-37 düşük ayarlarda.
  • amorty_15 A kullanıcısına yanıt
    sürekli kırmızı yanması demek nvidia ekran kartını kullanıyor demek. sizde nvidia'ya geçiş problemi oluyor sanırım. driverları tekrar kontrol edip en güncellerini indirin. ki zaten geforce experience her şeyi gösteriyor kendi. eğer otomatik geçmiyorsa nvidia denetim masasından oyunun exe dosyasını gösterip nvidia'yı seçebilirsiniz. o fps zaten nvidia'yı kullanmadığını gösteriyor.
  • Gönderilen Ekran kartı driver ını kurmadan direk nvidia'nın sitesinden indirip onu kurdum. Kurarken bana önce bir İntelR driver ı kurmanız gerekiyor dedi Driver Dvd sinden bulup kurdum sonra İndirdiğim Driver ı kurdum Nvidia Experiance de oyunlar Optimize halde Gözüküyor. Cihaz geleli 2 gün oldu daha kırmızı sabit ışık yandığını görmedim Driverları kaldırıp tekrar kurayım bakalım ne olacak.

Notebook ile gelen driver ı kurunca düzeldi şuan oyunda sabit kırmızı yanıyor High Ayarlarda Fps 52 En fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amorty_15 -- 11 Nisan 2014; 18:02:00 >
  • amorty_15 A kullanıcısına yanıt
    eğer tam olarak güncel olduğunu düşünmüyorsanız intelin sitesinden de intel'in güncelleştirmelerini indirebilirsiniz. vertical sync kapalı mı? aion online'ı tam olarak bilmiyorum 52 fps sizce almanız gereken performans mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ered

eğer tam olarak güncel olduğunu düşünmüyorsanız intelin sitesinden de intel'in güncelleştirmelerini indirebilirsiniz. vertical sync kapalı mı? aion online'ı tam olarak bilmiyorum 52 fps sizce almanız gereken performans mı?

vDikey senkronizasyon (vertical sync) Açıkmış Kapadım bakalım bi deniyim.

Evet şu an daha iyi 62 ye kadar yüksedi Teşekkürler yardımların için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amorty_15 -- 11 Nisan 2014; 18:52:47 >
  • quote:

quote:

quote:

Fn+f3

Driveriniz doğrumu ?

driverda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum cddekini kurdum evet mouse takılı halde yapıyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Fn+f3

Driveriniz doğrumu ?

Elantech in ayarlarinda mouse takılırken touchpadi kapat diye bi ayar var onun tikini kaldirinca bağımsız çalışıyor

başka bi driver yüklemeye çalışınca çalışmadı şu an kapanmıyor tekrar o ayarlara nerden gidiyoruz bi de kamera bağımsız çalışmıyor mu onu da açamadım normal halinde programda denemedim belki orda da açılmıyordur gerçi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fn+f3

Driveriniz doğrumu ?

driverda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum cddekini kurdum evet mouse takılı halde yapıyorum

Mouse takılıyken çalısmaz elantech ayarlarında öyle ayarlı

• tcdd4242 kullanıcısına yanıt
    mouse takılıyken çalışıyor kapanmıyor sorun şimdi bu bi ara açılmıyordu
  • quote:

mouse takılıyken çalışıyor kapanmıyor sorun şimdi bu bi ara açılmıyordu

Elantech toucpad ayarlarına girip varsayılana döndürün
  • Sol alt kısımda belli belirsiz ölü piksel çıktı iyimi :/ bu durumu yaşyan varmı ne yapmalıyım bi sorun çıkarırmı ?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.