Şimdi Ara

### Monster MS-16GC & MS-1757 Kullanıcıları Derneği ### (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
8
Favori
42.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.monsternotebook.com.tr/ burdan ürünlerin stok durumuna bakabilirsiniz
  • Oasceuis kullanıcısına yanıt
    Mikrofonla bende sorun yaşamıştım. Ayarlarına girip biraz kurcalarsaniz düzelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derken yeniden mavi ekran yemeye başladım. Komedi ya.
  • hdmi ile tv bağlantısında ses sorunu yaşayan ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ered

Derken yeniden mavi ekran yemeye başladım. Komedi ya.

Farklı bir işletim sistemi kurmayı denedinizmi veya bir programdan kaynaklı olabilme ihtimali nedir bu tarz sorun yaşayan sizden başka kimse olmadı henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERHAINSTEIN

hdmi ile tv bağlantısında ses sorunu yaşayan ??

Sesin tv'den cıkması gerekir çıkmıyorsa muhtemelen kablo problemlidir.
  • kablo arızalı değil
    bu bilgisayarda olmuyor sürücüleri denedim, ses ayarlarını denedim ama çıkmıyor. tv ilede bir ayar yapılması gerekmiyor. ama ÇIKMIYOR. ben bu ms 1757 yi beğenmemeye başladım.
  • ERHAINSTEIN E kullanıcısına yanıt
    Bende problem yok tv den bi ayar yapılmaması gerektiğine emin misiniz? Samsung tv kullanıyorum ayarlardan hdmi kaynağını pc yapmak gerekiyormus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 7 Nisan 2014; 10:47:14 >
  • eminim diğer bilgisayarımda sorunsuz çalışıyor
    ayrıca buna rağmen tüm ayarları kontrol ettim.
    Ekran kartı gtx 765m ses çıkışı var. eskiden bazı ekran kartlarında hdmi olmasına rağmen ses çıkışı vermiyordu falan. kontrol ettim

p170 em de sorunsuz bağlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERHAINSTEIN -- 7 Nisan 2014; 11:22:13 >
  • ERHAINSTEIN E kullanıcısına yanıt
    Ses veren hdmi artık neredeyse standart gibi ekran kartlarının olmazsa olmazı. Başka birşey vardır

• yarın 1 2 saat zaman ayırıp bakıcaz artık derdi ne.
  • 1757 için Windows 8.1 driverlarını nereden indirebilirim arkadaşlar? MSI'ın sitesinden indirmiştim ama herhangi başka bir yer var mı?
  • diabloda 100 gibi bir fps almam gerekirken 40 fps almam da çok acayip gerçekten.
  • quote:

diabloda 100 gibi bir fps almam gerekirken 40 fps almam da çok acayip gerçekten.

Güç seçeneklerini bir kontrol edin yüksek performansta olmuyabilir.
  • http://www.monsternotebook.com.tr/pages/downloads.aspx

• lazx_53 L kullanıcısına yanıt
    her şey yerli yerinde gibi duruyor. güç seçeneklerinde nvidia'yı görmem gerekiyor mu peki? sadece intel hd görünüyor. yani gelişmiş güç seçenekleri ayarlarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Purdew -- 7 Nisan 2014; 21:33:14 >
  • quote:

her şey yerli yerinde gibi duruyor. güç seçeneklerinde nvidia'yı görmem gerekiyor mu peki? sadece intel hd görünüyor. yani gelişmiş güç seçenekleri ayarlarında.

Oyuna girdiğinizde Power tuşundaki led kırmızımı yanıyor ?

Cihazı güç adaptörü takılı ve güç seçeneklerinden yüksek performans seçili haldemi kullanıyorsunuz ?

Vysnc'yi kapattınız mı oyun ayarlarında
  • tcdd4242 kullanıcısına yanıt
    söylediğiniz gibi her şey. zaten nvidia'ya geçişte bir sıkıntı görünmüyor. sadece nvidia'ya geçtiğini mi sanıyor acaba cihaz diye merak ettim.
    benim yakın zamanda bi windows 7 bulmam lazım sanırım. bir de onunla denemek istiyorum.
  • Sürücü güncel mi birde oyunun tam adı nedir

• tcdd4242 kullanıcısına yanıt
    güncel, diablo 3.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.