Şimdi Ara

### Monster MS-16GC & MS-1757 Kullanıcıları Derneği ### (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
8
Favori
44.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    Hayırlısı buymuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

|Gebze Teknik Üniversitesi /Elektronik Mühendisliği| Macbook Air 13'' 2017| Xiaomi Amazfit Pace| iPhone 5S 32GB | iPod Shuffle 4th | SJCAM SJ6 Legend (Sahip olduğum cihazlar hakkında sorular sorabilirsiniz.Seve seve yardımcı olurum.)
  • CagatayYL C kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan

4.Haswell Intel® Core™ i7-4700MQ || 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX765M 128-Bit DX11 || 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz || 1TB Hitachi Travelstar 7K1000 32MB 7200RPM+ Samsung 850evo 250gb SSD
    15.6" Full HD 1920x1080 LED Anti-Glare || Killer™ E2200 Killer Gaming Networking || SteelSeries Blue Backlite Chiclet Keyboard || Sound BLASTER Cinema
  • MONSTER MS-1757 17.3
    Hocam fiyat daha ne kadar aşağı gelir ?
    fiyatı fazla gibi,120 gb ssd'li olarak satış yapsanız ?

Koşulsuz iade ve ölü piksel garantisi kaç günlük ?
    bekliyorum.

<<<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMeGaPlayerI -- 14 Mart 2014; 21:19:17 >

4.Haswell Intel® Core™ i7-4700MQ || 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX765M 128-Bit DX11 || 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz || 1TB Hitachi Travelstar 7K1000 32MB 7200RPM+ Samsung 850evo 250gb SSD
    15.6" Full HD 1920x1080 LED Anti-Glare || Killer™ E2200 Killer Gaming Networking || SteelSeries Blue Backlite Chiclet Keyboard || Sound BLASTER Cinema
  • IMeGaPlayerI kullanıcısına yanıt
    Monster web sitesini biraz kurcalarsanız aradığınız bilgilere ulaşabilirsiniz ama ben size yazayım; 15 gün koşulsuz iade ve ilk 30 gün geçerli ölü piksel garantisi var. Fiyat olarak bence hiç de bile pahalı değil, zaten şu an indirimde cihaz, ben 2,799'a aldım şu anki fiyatı da stok tüketmek için bu kadar indirdiler diye biliyorum. 17.3" bir cihaz arıyorsanız daha ucuza bulamazsınız. Kesinlikle bir F/P ürünü. Aynı özelliklerdeki MSI modelinin fiyatına aşağıdan vereceğim linkten bakabilirsiniz. Tek farkı dış kasası, onun dışında işletim sistemi yüklü olmadan gelmesi bile aynı.

http://www.hizlial.com/nb-msi-ge70-2oe-265xtr-i7-4700mq-24ghz-8gb-128gb-ssd1tb-2gb-gtx765m-173-freedos/10342513

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyknight

Monster web sitesini biraz kurcalarsanız aradığınız bilgilere ulaşabilirsiniz ama ben size yazayım; 15 gün koşulsuz iade ve ilk 30 gün geçerli ölü piksel garantisi var. Fiyat olarak bence hiç de bile pahalı değil, zaten şu an indirimde cihaz, ben 2,799'a aldım şu anki fiyatı da stok tüketmek için bu kadar indirdiler diye biliyorum. 17.3" bir cihaz arıyorsanız daha ucuza bulamazsınız. Kesinlikle bir F/P ürünü. Aynı özelliklerdeki MSI modelinin fiyatına aşağıdan vereceğim linkten bakabilirsiniz. Tek farkı dış kasası, onun dışında işletim sistemi yüklü olmadan gelmesi bile aynı.

http://www.hizlial.com/nb-msi-ge70-2oe-265xtr-i7-4700mq-24ghz-8gb-128gb-ssd1tb-2gb-gtx765m-173-freedos/10342513

verdiğin linkteki cihazda 128 gb ssd de var ama yinede arada 500 liradan fazla fark oluyor (Monster'a ssd eklsen bile.)

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMusteriHizmetleri

Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

İŞTE BEKLENEN MONSTER MS-1757 17.3" KAMPANYASI !.. SON 85 ÜRÜN.. STOKLAR TÜKENİYOR !..

MONSTER® Q47MS-17572 17.3" >>> TIKLA ( Kampanya stoklarımızda bulunan ürün adetleri ile sınırlıdır. Stok bittiğinde kampanyamız sona erecektir. )

4.Nesil Haswell Intel® Core™ i7-4700MQ, 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz, 750GB 7200RPM, 17.3" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran, 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX765M 128-Bit DX11, IŞIKLI Klavye, TURBO FAN Özelliği, DVD-RW, 3 Adet Disk Desteği (2x mSATA RAID 0/1 Ops. + 1x HDD & SSD) Linux, 2 YIL GARANTİ, ÜCRETSİZ HIZLI KARGO, HEMEN TESLİM !..

OLMAZ DEMEYİN !.. MONSTER MS-16GC 15.6" KAMPANYASI !.. KDV Dahil 2.499 TL oldu. Bitiriyoruz !..
    MONSTER® Q47MS-16GC3 15.6" >>> TIKLA ( Kampanya stoklarımızda bulunan ürün adetleri ile sınırlıdır. Stok bittiğinde kampanyamız sona erecektir. )

4.Nesil Haswell Intel® Core™ i7-4700MQ, 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz, 750GB 7200RPM, 15.6" Full HD 1920x1080 Mat LED Ekran, 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX765M 128-Bit DX11, IŞIKLI Klavye, TURBO FAN Özelliği, DVD-RW, 3 Adet Disk Desteği (2x mSATA RAID 0/1 Ops. + 1x HDD & SSD) Linux, 2 YIL GARANTİ, ÜCRETSİZ HIZLI KARGO, HEMEN TESLİM !..

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

Stok bitti mi de 16GC ye 100 lira daha geçirdiniz? Sozunuze guvenilirmiş(!) gercekten de. Tesekkur ederim alisveris yapmadan guvenilmezliginizi gosterdiginiz icin.

4.Haswell Intel® Core™ i7-4700MQ || 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX765M 128-Bit DX11 || 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz || 750GB Western Digital Scorpio Black 7200RPM
    17.3" Full HD 1920x1080 LED Anti-Glare || Killer™ E2200 Killer Gaming Networking || SteelSeries Blue Backlite Chiclet Keyboard || Sound BLASTER Cinema

• Punckey merhaba,

Hayır stok tükenmedi sadece MONSTER® Q47MS-16GC3 15.6" modelimizdeki 2.499 TL kampanyası sona erdi !.. Facebook sayfamızda yaklaşık 5 saat önce bunun duyurusu yapılmıştı. Dilersen imzamızdaki Facebook sayfamızı ziyaret edebilir ve en güncel kampanya duyurularını anında yakalayabilirsin. Ama bu kampanyamızı kaçırdım diye üzülme her an yeni bir kampanya olabilir. Takipte kalmanı tavsiye ediyoruz.

Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterMusteriHizmetleri -- 15 Mart 2014; 0:46:22 >
    Tüm mesajlarınıza aynı İŞ GÜNÜ içerisinde yanıt verilmeye çalışılmaktadır.
    MONSTER Müşteri Destek Hattı : 444 26 04 - Çalışma saatlerimiz : Hafta içi ve Cumartesi 09:00-18:00
  • MonsterMusteriHizmetleri kullanıcısına yanıt
    Ben de bugün alım yapmak için aramıştım sizi ama kapatmak üzereyiz dediğiniz için otobüsten inip geri döndüm. Sadece ben de değil burada bir çok kişiyi ikna ettik cihazı almaları için 2499 kampanyasını görünce. Lütfen bir dahaki sefere kampanyaların ne zaman biteceğini de yazın insanlar kendilerini ona göre ayarlasın.

Orijinalden alıntı: MonsterMusteriHizmetleri

Punckey merhaba,

Hayır stok tükenmedi sadece MONSTER® Q47MS-16GC3 15.6" modelimizdeki 2.499 TL kampanyası sona erdi !.. Facebook sayfamızda yaklaşık 5 saat önce bunun duyurusu yapılmıştı. Dilersen imzamızdaki Facebook sayfamızı ziyaret edebilir ve en güncel kampanya duyurularını anında yakalayabilirsin. Ama bu kampanyamızı kaçırdım diye üzülme her an yeni bir kampanya olabilir. Takipte kalmanı tavsiye ediyoruz.

Saygılarımızla,

( Kampanya stoklarımızda bulunan ürün adetleri ile sınırlıdır. Stok bittiğinde kampanyamız sona erecektir. ) dediginiz zaman insanlar kampanyanin "stoklar bitene kadar" devam edecegini stok bittiginde kampanyanin sona erecegini dusunurler. Buna gore merkezinizi arayip stok var mi diye sorarlar. Siz bu insanlara oglen stok durumumuz saglam onumuzdeki hafta cumaya kadar stokta bir sikinti yasamayiz deyip ayni gunun aksamina kampanyayi bitirirseniz guvenilirliginizi kaybedersiniz.

4.Haswell Intel® Core™ i7-4700MQ || 2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX765M 128-Bit DX11 || 8GB (1x8GB) DDR3L 1600MHz || 750GB Western Digital Scorpio Black 7200RPM
    17.3" Full HD 1920x1080 LED Anti-Glare || Killer™ E2200 Killer Gaming Networking || SteelSeries Blue Backlite Chiclet Keyboard || Sound BLASTER Cinema

• Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

MONSTER® Q47MS-16GC3 15.6" modelinde 2.499 TL kampanyası 21 Mart 'a kadar devam ediyor !..

Sizlerden gelen talep ve önerileri de dikkate alarak kampanyayı gelecek hafta Cuma gününe kadar ( 21 Mart 2014 ) veya stoklarımız bitinceye kadar devam ettirme kararı aldık. Öneri, eleştiri ve yorumlarınız için teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterMusteriHizmetleri -- 15 Mart 2014; 17:53:24 >
    MONSTER Müşteri Destek Hattı : 444 26 04 - Çalışma saatlerimiz : Hafta içi ve Cumartesi 09:00-18:00
  • Monster MS-16GC2 ,fan sesi biraz yüksek değilmi sizce,aynı zamanda Blur ve Craysis2 gibi oyunlarda ısınma var,klavyenin sol tarafı ısınıyo,aynı olay bu bilgisayarı alan diğer arkadaşlarda da mevcut mu?

@MonsterMusteriHizmetleri
    orjinal windows 8.1 kurulu bilgisayarımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CagatayYL -- 16 Mart 2014; 4:17:42 >

|Gebze Teknik Üniversitesi /Elektronik Mühendisliği| Macbook Air 13'' 2017| Xiaomi Amazfit Pace| iPhone 5S 32GB | iPod Shuffle 4th | SJCAM SJ6 Legend (Sahip olduğum cihazlar hakkında sorular sorabilirsiniz.Seve seve yardımcı olurum.)
  • CagatayYL C kullanıcısına yanıt
    Turbo fanı aç oyunlarda

Ayrıca ısınmaması imkansız olurdu zaten ısınmayan laptop neredeyse yok

Önemli olan ısınan yerlerin cihaza zarar vermemesi vede eli yakacak kadar hissettirmemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcdd4242 -- 16 Mart 2014; 14:24:45 >

• Ssd hediyesi var diye monster alicaktim ki kampanya bitmis. Acaba tekrardan yapilma şansı var mıdır

• yine ben yine bir sorun:) arkadaşlar wi-fi bağlanmıyor cihaz.eskişehirde iken telefonumun wi-fi sine evdeki ağa falan katılırken sorun yaşamadık hiç.istanbula geldim masaüstünün kablosunu taktım o şekilde masada kullandım 3-4 gün civarı sonra tvye takalım film izleyelim dedik salona geçtik hop wi-fi girmiyor :) kablolu ile sorunsuz bağlanıyor telefonun wi-fi si ile sorunsuz bağlanıyor ama evin ağına giremedim bir türlü şifre yanlış diyor hep. telefonlarımız ev ağına bağlı ev arkadaşımın bilgisayarı bağlı ama benim monster naz yapıyor şifre yanlış diyor:) şifreleme teknikleri ile ilgili bi sorun mu var acaba

Yarın sabah imzamızdaki iletişim bilgilerimizden bizi mutlaka aramanı ve yaşadığın sorun ile ilgili teknik destek almanı rica ediyoruz. MONSTER uzmanları mutlaka yaşadığın bu sorunu çözmende sana yardımcı olacaklardır.

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: Danielzz12

Ssd hediyesi var diye monster alicaktim ki kampanya bitmis. Acaba tekrardan yapilma şansı var mıdır
    Chapsiz Merhaba,

Kısa bir süre için geçerli SSD kampanyamız sona erdi. Ancak devam eden diğer kampanyalarımıza göz atabilirsin. MONSTER 'da her an yeni bir kampanya olabilir. Özellikle sosyal medya tarafında imzamızdaki Facebook ve Twitter sayfalarımızı mutlaka takip etmeni tavsiye ediyoruz.

Saygılarımızla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterMusteriHizmetleri -- 17 Mart 2014; 0:34:49 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.