Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
235.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ramlerin modelini google da aratmıştım ama bulamamıştım burada satan. Birebir aynısı var mı acaba? Dışarıdan satın almak daha uygun olur dediğin gibi. Yine dediğin gibi upgrade için çok beklemek yanlış oluyor uyumlu donanım temini açısından.
  • Ankara şubesini aramıştım dün. Salı günü geleceğini söyledi makinanın. Fokus açıklama yapmıyor ama onların eline ulaşmıştır zaten diye tahmin ediyorum.
  • arkadaşlar bu laptop un klavyesi alttan aydinlatmali mi
  • Aydınlatma yok ama gerekte yok bence
  • Aydınlatma yok bildiğim kadarıyla ve gerçektende aydıtlatma çok gereksiz.
  • neden gereksizki ayrıca bilgisayarin etrafındada bir sürü ışık var onların yerine klavyeye aydinlatma konulsa bence daha iyi olur diye düşünüyorum
  • Ekranın ışığı neyine yetmiyor kardeş
  • kardeş amacım illa bu daha iyi diye değil sadece onun daha fonksiyonel olduğunu düşünüyorum ekran isigi yetmiyor ayrıca Apple bile maclerde bunu kullanıyor ki onlar gereksiz bir sey. yapmazlar
  • Peki kardeş ne diyeyim ben fikrimi söyledim sadece çünkü ekran ışığı bile gereksiz tuşların yerini el ezberliyor zaten zamanla.
  • Tabii zevler konusunda bişey söyleyemem ama ben de kendi fikrimi beyan etmiştim. Sonuçta bu bir oyun laptopu ve masanın üstünde durucak,normal bi netbook gibi veya biraz daha büyük 15'' civarı notebook gibi kullanmak zor olacaktır. Dolayısıyla da klavye ışığı bana gereksiz geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggnoplay

Ramlerin modelini google da aratmıştım ama bulamamıştım burada satan. Birebir aynısı var mı acaba? Dışarıdan satın almak daha uygun olur dediğin gibi. Yine dediğin gibi upgrade için çok beklemek yanlış oluyor uyumlu donanım temini açısından.

aynı ramlaeri buradan bulabilirsin ;http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_33285_SAMSUNG__4_GB_SoDIMM__DDR3-1333MHz__Notebook_Bellek.html

• quote:

Orijinalden alıntı: sirseri61

quote:

Orijinalden alıntı: ggnoplay

Ramlerin modelini google da aratmıştım ama bulamamıştım burada satan. Birebir aynısı var mı acaba? Dışarıdan satın almak daha uygun olur dediğin gibi. Yine dediğin gibi upgrade için çok beklemek yanlış oluyor uyumlu donanım temini açısından.

aynı ramlaeri buradan bulabilirsin ;http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_33285_SAMSUNG__4_GB_SoDIMM__DDR3-1333MHz__Notebook_Bellek.html

hazır bimekste indirim varken alayım diyorumhttp://www.bimeks.com.tr/urun/1075/116198/corsair-4gb-ddr3-sodimm-1333-mhz-tek-modul-204-pin-cmso4gx3m1a1333c9-.aspx
    bu uyumlu mu sorun cıkarır mı ?

• kesin konusmayayım fakat consair'in pin sayısı gecikme süreleri ve voltaj değerleri notebook içindeki samsung ile aynı herhalde bir sorun cıkarmaz.. denersen eger haberim olsun :))
  • Ram konusuna değinmişken; ilk sayfada çift kanal teknolojisinin desteklendiği belirtilmiş ve bilgisayarlarımızda 3 slot var. Hani şu toplam ram kapasitesinin 3.98 gb gözükme durumunu rami klavyenin altındaki slota takınca düzeltiliyorduk. 3.98 gb gösteren hangi slot ve ileride RAM yükseltmesi yapmak istediğimizde ikinci rami hangi slota takmamız lazım ki 8 gb lık ramler hem çift kanal çalışsın hemde 20 mb ram kaybı yaşanmasın?

@sirseri61 link için teşekkür ederim bu 1 e 1 aynı model değil mi?
  • evet aynı model bende bu aralar ram bakıyorum 2.-->4gb için.. güzel bır nokta benm ki 3,98 gösteriyor """RAM yükseltmesi yapmak istediğimizde ikinci rami hangi slota takmamız lazım ki 8 gb lık ramler hem çift kanal çalışsın hemde 20 mb ram kaybı yaşanmasın?""
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirseri61

evet aynı model bende bu aralar ram bakıyorum 2.-->4gb için.. güzel bır nokta benm ki 3,98 gösteriyor """RAM yükseltmesi yapmak istediğimizde ikinci rami hangi slota takmamız lazım ki 8 gb lık ramler hem çift kanal çalışsın hemde 20 mb ram kaybı yaşanmasın?""

siz ram derdindesiniz biz bır an once gelsın dıye :)
  • @sirseri61 20 mb takılınacak bir nokta değil gibi aslında ama verimsizlik söz konusu oluyor sonuçta bir kayıp yaşanıyor bu açıdan değerlendirmiştim.

@sezermsk nasıl olsa bir iki güne gelir hacım şimdi sonrasını düşünmek lazım :)

Benim merak ettiğim diğer bir şey dip ses olayı. Şu an yazdığım bilgisayarıma kulaklık bağlayıp windowstan tüm sesleri kapattığım zaman çıtırtılar, değişik sesler duyuyorum. Arkadaşımın yeni aldığı laptopunda bu olay yoktu. (Sanırım son 2-3 yılın masaüstü dizüstü farketmeksizin anakartlarına gömülü ses kartlarında bu sorun çözülmüş) Bakalım Monster'larımızda da böyle mi

Aklıma gelmişken mehipek arkadaşımıza bu konuya katkılarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bir sürü test sonucu göndermişti buraya yanlış hatırlamıyorsam.

• Arkadaslar suan telfondan giriyorum.önceki mesajlara bakamadim. herhangi bir aciklama geldimi acaba ?
  • arkadaşlar benim bilgisayar sanırım bi sorun var:(daha öncede burda sölemiştim ancak uzun süredir bir sorun yoktu.bilgisayaru şarj dan çıkartınca pille kullanırken herhangi bir video falan açtığımda ekranda bir sürü ölü piksel gibi noktalar beliriyor var daha sonra ekran kararıyor ve sağ altta görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diye bir ileti çıkıyor ardında mavi ekran geliyor sanırım ekran kartıyla ilgili bir sorunla ilgili mavi ekrandan sonra bilgisayar kendini resetliyo:(varmı bi yorumu olan bilgisayarı servise yollayacağım ama izmirde öğrenciyim izmirde servise verme şansım varmı bu ürünü:(vayy başıma gelenler yaa:(ne hevesle almıştım:(
  • dert edicek bişey yok yarın aksama kadar aras kargo ile ücretsiz olarak servise yollarsın salı günü akşamı en gec müdahale ederler sıkıntılarını ayrıntılı bir sekilde yazmanı ve ayrıyetten de satış temsilcilerinden biriyle irtibata gecerek durumu ve sıkıntını bildirirsen yogunluktan atlanılmadan tüm sorunlarının hızlıca çözüldüğünü görürsün.
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.