Şimdi Ara

MONSTER® MS-16F11 & MS-16F12 SERİSİ (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.694
Cevap
6
Favori
234.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kopele1984

arkadaşlar benim bilgisayar sanırım bi sorun var:(daha öncede burda sölemiştim ancak uzun süredir bir sorun yoktu.bilgisayaru şarj dan çıkartınca pille kullanırken herhangi bir video falan açtığımda ekranda bir sürü ölü piksel gibi noktalar beliriyor var daha sonra ekran kararıyor ve sağ altta görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diye bir ileti çıkıyor ardında mavi ekran geliyor sanırım ekran kartıyla ilgili bir sorunla ilgili mavi ekrandan sonra bilgisayar kendini resetliyo:(varmı bi yorumu olan bilgisayarı servise yollayacağım ama izmirde öğrenciyim izmirde servise verme şansım varmı bu ürünü:(vayy başıma gelenler yaa:(ne hevesle almıştım:(

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bir süredir ben de takip ediyordum bu modeli, bu akşamüstü siparişimi verdim; en yakın zamanda elime ulaşmasını bekliyorum. 4GB ram ile sipariş verdim, fakat sonradan servis aracılığıyla İzmir'de kısa sürede taktırabilir miyim ekstra bir 4GB daha, yoksa istanbul'a göndermek mi gerekecektir?
    Herkes oldukça sabırsız; gelişme olursa paylaşmanızı umuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzkuscu

Arkadaşlar bir süredir ben de takip ediyordum bu modeli, bu akşamüstü siparişimi verdim; en yakın zamanda elime ulaşmasını bekliyorum. 4GB ram ile sipariş verdim, fakat sonradan servis aracılığıyla İzmir'de kısa sürede taktırabilir miyim ekstra bir 4GB daha, yoksa istanbul'a göndermek mi gerekecektir?
    Herkes oldukça sabırsız; gelişme olursa paylaşmanızı umuyorum.

Alıntıları Göster
    @oguzkuscu Servis aracılığıyla İzmir'de RAM taktırabilirsin tabiki bu garantiyi bozmuyor.

@TRibLy* Burada açıklanan bir gelişme yok ne yazıkki

• quote:

Orijinalden alıntı: ggnoplay

@oguzkuscu Servis aracılığıyla İzmir'de RAM taktırabilirsin tabiki bu garantiyi bozmuyor.

@TRibLy* Burada açıklanan bir gelişme yok ne yazıkki

Oh, içim rahatladı. Teşekkürler.
  • eyw kardeşim verdiğin cvp için.ama ben bu ürünü kargoya güvenip nası yollim istanbula haşat ederler cihazı valla:)izmir servisi olsa oraya veririm ama fokusun sitesinde bişey göremedim.yarın arayıp ayrıntlıl bilgi alırım artık.
    quote:

Orijinalden alıntı: zyzapin

dert edicek bişey yok yarın aksama kadar aras kargo ile ücretsiz olarak servise yollarsın salı günü akşamı en gec müdahale ederler sıkıntılarını ayrıntılı bir sekilde yazmanı ve ayrıyetten de satış temsilcilerinden biriyle irtibata gecerek durumu ve sıkıntını bildirirsen yogunluktan atlanılmadan tüm sorunlarının hızlıca çözüldüğünü görürsün.
  • quote:

eyw kardeşim verdiğin cvp için.ama ben bu ürünü kargoya güvenip nası yollim istanbula haşat ederler cihazı valla:)izmir servisi olsa oraya veririm ama fokusun sitesinde bişey göremedim.yarın arayıp ayrıntlıl bilgi alırım artık.
    quote:

dert edicek bişey yok yarın aksama kadar aras kargo ile ücretsiz olarak servise yollarsın salı günü akşamı en gec müdahale ederler sıkıntılarını ayrıntılı bir sekilde yazmanı ve ayrıyetten de satış temsilcilerinden biriyle irtibata gecerek durumu ve sıkıntını bildirirsen yogunluktan atlanılmadan tüm sorunlarının hızlıca çözüldüğünü görürsün.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu ürünü taşımak için labtop çantası mı yoksa sırt çantası mı iyi gider?

Bir de 12 taksit ile alacağımdan mail order yöntemiyle sipariş vermek durumundayım. Mail Order'da konfigürasyon özelleştirmelerini nasıl yapıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 28 Şubat 2011; 0:19:26 >

• quote:

eyw kardeşim verdiğin cvp için.ama ben bu ürünü kargoya güvenip nası yollim istanbula haşat ederler cihazı valla:)izmir servisi olsa oraya veririm ama fokusun sitesinde bişey göremedim.yarın arayıp ayrıntlıl bilgi alırım artık.
    quote:

orjinal kutusu ile yolladığında hiçbirşey olmaz yinede kargoya teslim ederken ürünü açıp kırık olmadığını kanıtlayıp kargolarsın ve teslim alırken de kargocuların önünde kutuyu acıp kontrol ettikten sonra teslim alırsan sorun olmaz ben enaz 4-5 defa kargoyla yolladım bu zamana kadar ve en ufak bir sıkıntıda yaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Arkadaşlar bu ürünü taşımak için labtop çantası mı yoksa sırt çantası mı iyi gider?

Bir de 12 taksit ile alacağımdan mail order yöntemiyle sipariş vermek durumundayım. Mail Order'da konfigürasyon özelleştirmelerini nasıl yapıyoruz?

iki çantayıda kullanmış biri olarak ve yeni modelin kasasının biraz daha geniş olması ve büyük bir adaptörünün olduğunu göz önüne aldığımda kesinlikle SIRT ÇANTASI derim
  • quote:

quote:

iki çantayıda kullanmış biri olarak ve yeni modelin kasasının biraz daha geniş olması ve büyük bir adaptörünün olduğunu göz önüne aldığımda kesinlikle SIRT ÇANTASI derim

Alıntıları Göster
    Cevabın için teşekkür ederim.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    mailorderdan alırken monster sitesinden konfigrasyonunu belirleyip rezerve et ve ara focus bilgisayarı, mail order için
    ben el çantasını kullanıyorum ve ağırlığını hissediyorum fakat el cantası deri bişi hos yanı heryerde bulamazsın .. sırt cantasını heryerden bulup alabilirsin gerisi sana kalmıs :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirseri61 -- 28 Şubat 2011; 1:06:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sirseri61

mailorderdan alırken monster sitesinden konfigrasyonunu belirleyip rezerve et ve ara focus bilgisayarı, mail order için
    ben el çantasını kullanıyorum ve ağırlığını hissediyorum fakat el cantası deri bişi hos yanı heryerde bulamazsın .. sırt cantasını heryerden bulup alabilirsin gerisi sana kalmıs :)

Alıntıları Göster
    Eyvallah dostum

• quote:

Eyvallah dostum

Alıntıları Göster
    artık kesinleşmesi gerekmiyormu teslim tarihi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

artık kesinleşmesi gerekmiyormu teslim tarihi

Alıntıları Göster
    Subat ayının sonu ve gelip gelmediğine dair bir bilgi artık lütfen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRibLy*

Subat ayının sonu ve gelip gelmediğine dair bir bilgi artık lütfen ?

Alıntıları Göster
    kendi sitelerinden msj attım var yarından itibaren sipariş önceliğine göre dağıtıma başlanıormuş gözünüz aydın
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Laptopu eline ulaşan yok değil mi aramızda? Ankada şubesi bugün İstanbul'dan ürünlerin çıkarılamadığını söyledi. Yarın kargolanır Çarşamba günü bize ulaşır dediler Ankara için.

• Valla su son gunlerde hicden sabrım kalmadı. Gelsin artik su laptop. Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik ama iste sabir dayanmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realblade

Valla su son gunlerde hicden sabrım kalmadı. Gelsin artik su laptop. Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik ama iste sabir dayanmiyor.
    Bugun aradılar beni ve çarşamba veya perşembe gelip teslim almamı rica ettiler... Tabii ücretini peşin verenler,kapora verenler ve rezervasyon yapanlar şeklinde sıralamayla teslimat yapacak firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killthemall

Bugun aradılar beni ve çarşamba veya perşembe gelip teslim almamı rica ettiler... Tabii ücretini peşin verenler,kapora verenler ve rezervasyon yapanlar şeklinde sıralamayla teslimat yapacak firma.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben bi konuda bilgi istiyorum. seagate aynı marka ve model disklerden bi tane daha alıp raid 0 yapsam nasıl olur? yapan arkadaşlar varsa okuma yazma değerleri hakkında bi bilgilendirme yapabilirmi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realblade

Valla su son gunlerde hicden sabrım kalmadı. Gelsin artik su laptop. Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik ama iste sabir dayanmiyor.
    ARKADAŞLAR LAPTOPLAR GELDİ BUGÜNDEN İTİBARET KURULUMLAR BAŞLANMIŞ ÇOK YAKINDA TESLİMLERİDE YAPILMAYA BAŞLANIR BEN YARIN ALMAYA GİDECEĞİM :) BENİM DURUM BİRAZ FARKLI O YÜZDEN GİDİYORUM AMA DİĞER ARKADAŞLARA ÇOK YAKINDA KARGOYA VERİRLER EMİNİM.

fakat bir sorun var A-date SSD alan arkadaşlar Bu ssd lerde sorun çıkmış ve kullanılmayacakmış. Donanımsal bir uyuşmazlık oluyormuş. yapılan açıklama bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_55 -- 28 Şubat 2011; 22:11:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_55

ARKADAŞLAR LAPTOPLAR GELDİ BUGÜNDEN İTİBARET KURULUMLAR BAŞLANMIŞ ÇOK YAKINDA TESLİMLERİDE YAPILMAYA BAŞLANIR BEN YARIN ALMAYA GİDECEĞİM :) BENİM DURUM BİRAZ FARKLI O YÜZDEN GİDİYORUM AMA DİĞER ARKADAŞLARA ÇOK YAKINDA KARGOYA VERİRLER EMİNİM.

fakat bir sorun var A-date SSD alan arkadaşlar Bu ssd lerde sorun çıkmış ve kullanılmayacakmış. Donanımsal bir uyuşmazlık oluyormuş. yapılan açıklama bu şekilde.

Alıntıları Göster
    Birde burası firmanın resmi olarak takip ettiği bir yer değil diyebiliriz sanırım. Sağlıklı bilgiyi firmayı arayarak alın ama çokta meşgul etmeyelim teslimatları aksatmayalım Şaka bir yana ben güncel tutacağım artık konuyu. Bugün kargolama başlayacaktı arkadaşlar ancak küçük bir sorun çıktığı için yarından (Salı gününden) itibaren kargolamaya başlayacaklarmış. Normalde bugün yarın elimizde olacaktı ancak son durumda Salı Çarşamba günleri temin edilebilecek. Tabi aldığım bilgiye göre böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ggnoplay

Birde burası firmanın resmi olarak takip ettiği bir yer değil diyebiliriz sanırım. Sağlıklı bilgiyi firmayı arayarak alın ama çokta meşgul etmeyelim teslimatları aksatmayalım Şaka bir yana ben güncel tutacağım artık konuyu. Bugün kargolama başlayacaktı arkadaşlar ancak küçük bir sorun çıktığı için yarından (Salı gününden) itibaren kargolamaya başlayacaklarmış. Normalde bugün yarın elimizde olacaktı ancak son durumda Salı Çarşamba günleri temin edilebilecek. Tabi aldığım bilgiye göre böyle.

Alıntıları Göster
    benim soru gene arada kaynayacak. biri cevap yazsın lütfennnnnnnnnnnnnn.
    ssd mi almalı yoksa çok daha ucuza raid yapmak dahamı mantıklı ????

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.