Şimdi Ara

|| MONSTER® || MS-16F11 (HD5870) || MS-16F12 (GTX 460M) || KULLANICILARI DERNEĞİ || (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.094
Cevap
7
Favori
60.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobile gore 176. Sayfanin sonlarinda bilde de 60. Sayfa civaridir mehipek eklersen faydali olur konuyu canli tutalim arkadaslar :D
  • arkadaşlar cpu oc si için. iki seçenek var.birincisi çarpanı değiştirmek.bunun için throttlestop die bi program yardımıyla çarpan değerini arttırmak ki bu mümkün değil şu an.dğeride fsb değerini değiştirmek.bunun için ram lerin kaliteli ve oc ye yatkın olması lazım. samsung ramler bu konuda iyi. kingston un 1600 lük ramlerini bu yüzden ram alacaklara tavsiye etmiştim.fsb değiştirmek içinde setfsb programını kullanmak gerek.ancak registered version olması şart.

işlemci oc si - ekran kartı oc si -- ekran kartı bios mod bu konularda ayrıntılı incelemelerimi işlemcileri değiştirdikten sonra detaylı olarak yazıcam burda.herkese saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdorado

CPU değişim talebi bulunanlara geri dönüş yapıldı mı? Dönüş yapılan var mı?

Bana aşağıdaki gibi cevap yazmışlar.
    quote:

Bu konuda 0 216 449 49 30 numaralı telefon numaramızdan müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Ben yarın arayacağım olmadı. Ben ayrıca info@monsternotebook.com.tr adresine e-posta da atmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heymen96

Mobile gore 176. Sayfanin sonlarinda bilde de 60. Sayfa civaridir mehipek eklersen faydali olur konuyu canli tutalim arkadaslar :D

Gerekirse oradan da eklenir ama @TheRecruit'inde dediği gibi yeni işlemciler geldiğinde kendisi bu konuyu baştan anlatır inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehipek

quote:

Mobile gore 176. Sayfanin sonlarinda bilde de 60. Sayfa civaridir mehipek eklersen faydali olur konuyu canli tutalim arkadaslar :D

Gerekirse oradan da eklenir ama @TheRecruit'inde dediği gibi yeni işlemciler geldiğinde kendisi bu konuyu baştan anlatır inşallah.

tamam öyle de yapılabilir ancak oradakıler gpu ıcın overclock anlatımı o yuzden soyledım bu arada es den oem e gecmeliyiz di mi yani okudugum mesajlara gore oyle de gecmek ıstemeyen arkadas var mı ve sebebi nedir bi fikir alalım ama sanırım herkes gecer mantıklı olan o
  • ben iletişime geçtim
    tüm bu modelleri alanlara geri dönüş yapılacakmıs değişim için
    gerekli işlemci taleplerine göre işlemciler gelince gönderecek bi nevi sipariş gibi olacak tekrar sanırım
  • @heymen96 bir önceki sayfada @TheRecruit'in yazdıklarını okursan anlayacaksın. Çarpan kilidi açık değil ES işlemcilerin ve OC'de ise OEM ya da QS dediğimiz işlemcilerin ulaştığı düzeye ulaşamadığı @TheRecruit'in yaptığı testler ile tecrübe edilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 30 Kasım 2011; 22:29:52 >
  • Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

İşlemci değişimi ile ilgili taleplerinizi aldık. Tedarik sürecinin sonuçlanmasını takiben sizlere bilgi verilecek ve değişim işlemi yapılacaktır. Değişim işlemi sırasında @mehipek arkadaşımızın talep ettiği gibi ürünün bakımı ücretsiz olarak yapılacak ve termal macunları yenilenecektir arkadaşlar.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

• quote:

@heymen96 bir önceki sayfada @TheRecruit'in yazdıklarını okursan anlayacaksın. Çarpan kilidi açık değil ES işlemcilerin ve OC'de ise OEM ya da QS dediğimiz işlemcilerin ulaştığı düzeye ulaşamadığı @TheRecruit'in yaptığı testler ile tecrübe edilmiştir.

Kusura bakmayin o yazilari simdi gordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan@fokusshop.com

Sn. Forum Üyeleri ve Değerli Arkadaşlar;

İşlemci değişimi ile ilgili taleplerinizi aldık. Tedarik sürecinin sonuçlanmasını takiben sizlere bilgi verilecek ve değişim işlemi yapılacaktır. Değişim işlemi sırasında @mehipek arkadaşımızın talep ettiği gibi ürünün bakımı ücretsiz olarak yapılacak ve termal macunları yenilenecektir arkadaşlar.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

sevindirici gelişmeler hazır göndermişken Ram de yükseltmek istiyorum. ayrıca daha neler yapılabilir veya yapılmalıdır diye düşünüyorum, bu konuda düşünce ve tavsiyede bulunacak değerli arkadaşlarada şimdiden teşekkür ederim.

• Ben monstera herhangi bir talepte bulunmadim daha sizce hemen bulunimmi yoksa siz aricak misiniz bi de 10 araliktan sonra 2 hafta bilgisayarli olmaliyim ilhan bey islemciler ne zaman gelir ona gore plan yapim
  • quote:

Ben monstera herhangi bir talepte bulunmadim daha sizce hemen bulunimmi yoksa siz aricak misiniz bi de 10 araliktan sonra 2 hafta bilgisayarli olmaliyim ilhan bey islemciler ne zaman gelir ona gore plan yapim

info@monsternotebook.com.tr adresine e-posta atmadın mı? Attıysan sorun yok diye düşünüyorum. Olmazsa yarın ben birde arayım bakalım.
  • quote:

quote:

Ben monstera herhangi bir talepte bulunmadim daha sizce hemen bulunimmi yoksa siz aricak misiniz bi de 10 araliktan sonra 2 hafta bilgisayarli olmaliyim ilhan bey islemciler ne zaman gelir ona gore plan yapim

info@monsternotebook.com.tr adresine e-posta atmadın mı? Attıysan sorun yok diye düşünüyorum. Olmazsa yarın ben birde arayım bakalım.

abi ben ilhan@fokusshop.com a talep maili bıraktım ama sorun olurmuki.
  • Mail atmadim hic bisey yapmadim hemen atiyorum ya da telefonla ariyorum
  • Herhangi bir e-posta atılsa sorun olmaz sanırım. Olmadı yarın arayalım biz birde. İlhan bey telepleriniz alındı demiş zaten ama içimiz rahat etsin
  • bu ürünü alan herkesle iletişe geçilecek ve istenyenlerinki değiştirilecek denildi bana
    olması gerekende bu, bu modeli alanlar sürekli burayı takip etmek zorunda değil onların ne suçu var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

bu ürünü alan herkesle iletişe geçilecek ve istenyenlerinki değiştirilecek denildi bana
    olması gerekende bu, bu modeli alanlar sürekli burayı takip etmek zorunda değil onların ne suçu var ?

Suçları yok tabi ki, belki biz e-posta ile iletişime geçip bildirdiğimiz için bizi aramadılar ya da bir şekilde iletişime geçmediler. Burada olmayan ürün sahiplerini arıyorlardır sanırım.
  • bu kopyalama işlemleri bende işkence haline geldi
    maximum 20mb gördüm şimdiye kadar
    sürücüden sürücüye dosya aktarımı oldukça yavaş
    20mb ile başlıyor ve 2-3mblere kadar düşüyor tamamlana kadar sizde durumlar nası
  • @MysticDesign şimdi deniyorum bakalım. NFS The Run (14,9 GB) oyununu yedek sürücüye taşmaya başladım 5-6 dk. önce 77 MB/saniye ile başladı 18,3 MB/saniye'ye kadar düştü şuan daha düşerse bu mesaja eklerim.

Daha sonra uzunca bir süre 18,6 ve 18,7 MB/saniye ile devam etti. Ve bu şekilde bitti. Sonuç olarak en düşük 18,3 MB/saniye oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbentcioglu -- 2 Aralık 2011; 20:56:13 >
  • Kopyalama hızlarınızda bir sorun yok arkadaşlar. Bende de aynı şekilde gidiyor. USB 2.0 cihazlarda çok uç ürünler haricinde ortalama hızlar bu seviyede. Flaş belleklerde içler acısı zaten, biliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.