Şimdi Ara

Monster Mavi Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar son zamanlarda video izlerken veya müzik dinlerken ya da oyundayken mavi ekran hataları almaya başladım. Eskiden hiç böyle bir sorun yaşamıyordum. Laptopta herhangi bir değişiklik de yapmadım. Sizce neden bu mavi ekran hatasını alıyor olabilirim ve ne yapmalıyım?

    Hata kodu: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (ETD.sys)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nietzsche55 -- 26 Eylül 2015; 1:52:52 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: nietzsche55

    Arkadaşlar son zamanlarda video izlerken veya müzik dinlerken ya da oyundayken mavi ekran hataları almaya başladım. Eskiden hiç böyle bir sorun yaşamıyordum. Laptopta herhangi bir değişiklik de yapmadım. Sizce neden bu mavi ekran hatasını alıyor olabilirim ve ne yapmalıyım?

    Hata kodu: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (ETD.sys)

    öncelikli olarak Monster Notebook'un sitesinden kendi cihazına ait olan Hotkey ve Touch pad sürücüsünü indirmen gerekiyor
    daha sonra program ekle ve kaldır kısmından bu iki sürücüyü kaldır Touch pad yani ELANTECH ve hotkeyi de kaldır yeniden başlatınca cihazını önce hotkey sonra touch padi kur sorun ortadan kalkacaktır.
  • Mynameisresat kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz adımları uyguladım. Sorunla karşılaşırsam buradan yazacağım.
  • Eger istanbuldaysan gotur focus bilgisayara ayak ustu baksin 2 3 saate yaparlar kardes eger yeniyse pc degisime kadar gider

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 aylık henüz. Arkadaşın dediği ayarları yaptım eğer sorun devam ederse müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatacağım olmadı servise göndereceğiz. Kronik bir problem değildir umarım.
  • Ya boyle hatalar olur bisey olmaz monster asla hatasini saklamiyor aslinda istanbuldaysan elden goturmeni tavsiye ederim hem pc nin icini temizletirsin hemde bpsu bosuna servis sirasu beklemezsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Soruna monsterde çözüm bulamıyor boşuna servise götürmene gerek yok aynı sorunla uğraştım araştırmalarıma göre mnster bu hata ile hiç karşılaşmamış çünkü bilgisayarı bizim gibi kullanmıyorlar , ben genelde cs go oynarken günde kesin 1 defa hata veriyordu . yine araştırmalarım sonucu driver sorunuymuş ve touch pad driveri sııkıntı çıkarıyormuş .

    windows 10 a geçtim ve touchpade basit bir driver kurdum bütün özelliklerini kullanamasamda kullandğım zaman işimi görüyor touchopad

    vereceğim linkin en altında açıklama var okuyup gerekenleri yaparsan kurtulursun servise boşa gönderip zaman kaybetme yıllardır monster bu yüzden mavi ekran hatası veriyor bir sürü kullanıcı şikayet ediyor forumlarda ama monster çözüm bulsa şimdiye kadar bulurdu .

    http://forum.donanimhaber.com/m_108794323/f_//tm.htm#108794323




  • Bu açıklama baya iyiydi kardesim eger bende de olursa bende uygularim tesekkur ederiz 💪

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sabah yine mavi ekran verdi.
  • nietzsche55 kullanıcısına yanıt
    Sn. nietzsche55;

    Ürünlerimizle ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ve teknik problemler için problem oluştuğu anda mutlaka firmamız ile iletişime geçmenizi rica ediyoruz.

    444 26 04 numaralı müşteri destek hattımızı arayarak teknik servisi tuşlayarak yaşadığınız problemi arkadaşlarımıza hemen iletebilirsiniz.

    İletişim sırasında herhangi bir problem yaşamanız halinde ise info@monsternotebook.com.tr adresine mail atarak şikayetinizi bize iletebilirsiniz.

    Size memnuniyetle yardımcı olma isteriz.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri




  • nietzsche55 kullanıcısına yanıt
    http://download.cnet.com/WhoCrashed/3000-2094_4-75205821.html Şu program ile dump dosyanı bir anlyze edersen, sorunun neden kaynaklandığını çözebiliriz. Muhtemelen driver uyumsuzluğundan alıyorsun bunu.
  • Merhaba, ben de Windows 10 kurdum ve ekran karti surucusu ve Sound Blaster programi (ki bu istege bagli) hic bir driver kurmam gerekmedi. Hatta goz gezdirirken Clevo sitesinden touchpad surucusunu indirip kurayim dedim, kurulu olanin daha yeni surum oldugu uyarisini alip vazgectim ve sorunsuz kullaniyorum bilgisayari. Bilgi olsun diye yaziyorum, model Tulpar 4.1 bu arada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: simurggggg

    Merhaba, ben de Windows 10 kurdum ve ekran karti surucusu ve Sound Blaster programi (ki bu istege bagli) hic bir driver kurmam gerekmedi. Hatta goz gezdirirken Clevo sitesinden touchpad surucusunu indirip kurayim dedim, kurulu olanin daha yeni surum oldugu uyarisini alip vazgectim ve sorunsuz kullaniyorum bilgisayari. Bilgi olsun diye yaziyorum, model Tulpar 4.1 bu arada.

    Hocam her modelde değil abra serisinde genelde yaşanıyor bunun la ilgili forumda 2012 de açılmış konular var araştırırsanız görürsünüz .

    Ben sorunu aştım gibi yukardada çözümünü yazdım yaklaşık 1 aydır mavi ekran almadım en yoğun kullanımda bile .

    Touchpad driveri sıkıntı çıkıyor anladığım kadarı ile basit bir driver kurdum şu an sorunum yok .

    Bunun için monsteri suçlamak pek adil olmaz bunun içinde bilgisayarımdan vazgeçmem güzel makine böyle ufak tefek sorunlar bizi yıldıramaz :D

    Nadirde olsa tulpar modelindede mavi ekran alan kullanıcılar oluyor.

    Neyse dediğim gibi günde 1 kez veya 2 kez mavi ekran hatası alıyordum şimdi 1 ay oldu almadım mavi ekran alanlar dediğimi yapın belki faydası olur .




  • WhoCrashed ile baktığımda bütün mavi ekranın sebebinin touchpad olduğunu gördüm. monster'in sitesinde yayınlanmış olan güncel versiyonu indirdiğim halde mavi ekranın kaynağı orası çıktı.http://www.driverscape.com/download/elan-ps-2-port-smart-pad buradan ikinci sıradakini indirdim bakalım yine mavi ekran alacak mıyım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nietzsche55 -- 28 Eylül 2015; 14:38:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nietzsche55

    WhoCrashed ile baktığımda bütün mavi ekranın sebebinin touchpad olduğunu gördüm. monster'in sitesinde yayınlanmış olan güncel versiyonu indirdiğim halde mavi ekranın kaynağı orası çıktı.http://www.driverscape.com/download/elan-ps-2-port-smart-pad buradan ikinci sıradakini indirdim bakalım yine mavi ekran alacak mıyım.

    ben onu kullandıktan sonra mavi ekran hatası almadım . ama touchpadın cogu özelliğini kullanamıyoruz :D




  • nietzsche55 kullanıcısına yanıt
    http://mysn.de/driver/XMG/XMG_U506_und_U706/Drivers/Win10/ Buradaki toucpad driverinı indir. Bu 19.24.1 sürümü. Clevo için hazırlanmış en son sürüm bu. Diğeri 19.13.. sürümü bu sürümde hata var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immortalizmm -- 28 Eylül 2015; 15:10:33 >
  • immortalizmm kullanıcısına yanıt
    Şu an indirmiş olduğum touchpad program ekle/kaldır'da görünmüyor üzerine eklesek sorun olur mu hocam?
  • nietzsche55 kullanıcısına yanıt
    Aygıt yöneticisinden kaldırırsan daha sağlıklı olur usta. Kaldır dedikten sonra sürücü yazılımını da sile tıklarsan iyi olur.
  • immortalizmm kullanıcısına yanıt
    Tamamdır dediğin şekilde yaptım, kurdum artık bu da olmazsa servise vereceğim. :) Yardımın için teşekkürler.
  • nietzsche55 kullanıcısına yanıt
    Sen sağol dostum bunda sıkıntı yaşamaman lazım. Umarım çözülmüştür.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.