Şimdi Ara

Monster laptop önerir misiniz ABRA A7 v6.5 17.3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün laptopu gönderdiler, teslim aldım. Sorunum çözüldü.

Son süreç şu şekilde işledi. Pazartesi kargoya verdim cihazı. Salı monster servisine ulaştı cihaz.

Cihazı gönderirken laptopun arasına bir A4 kağıdına ilk yaşadığım parlama sorununu ve yeni oluşan siyah ekrandaki beyaz gölge sorununu yazdım. Bu sorunları gösteren resimlerin yüklü olduğu adresleri de yazdım. Ve kesinlikle yeni bir cihaz istediğimi belirttim.

Çarşamba günü cihazın durumunu sormak için monster servisini aradım. Cihazın değiştirildiğini ve test için windows sistemini yüklediklerini ve test sonucunda kargoya verileceğini söylediler. Bugün elime geçti cihaz. Evet, değişim yapılmış. Windows 10 yüklenmiş. (Normalde freedos almıştım. windows için etkinleştirme yapılmamış tabiki). Hemen ekran testlerimi yaptım. En ufak bir sıkıntı dahi yok. Ne ışık sızması, ne bulutlanma ne de ölü piksel

Genel olarak yine cihazı tekrar inceledim. Herşey olması gerektiği gibi. Evet şu an itibariyle Monster'dan memnun oldum ve mutluyum. Yaklaşık 10 gün kaybettim ama nasip diyelim. Bakalım cihazı kullandıkça nasıl olacak.

Evet 2 haftalık durumdan sonra Monster hakkında görüşüm şu şekilde: Monsterdan cihaz alınır. Teknik servisi diyalog olarak iyi, aradığınızda ulaşabiliyorsunuz. Hızlı olmaya çalışıyorlar.

Eksikleri: ilk gönderdikleri cihazın ekranı sorunluydu. Bu ürünün test aşamasında sıkıntı olduğunu gösteriyor. Benim servise ilk gönderdiğimde tekrar gönderdikleri cihazda sorun çözülmemiş ve başka bir sorun daha oluşmuştu. Bu aşamada sorunu tam anlayamadıklarına yormak istiyorum. Bunun yorumu size ait.

• ugocer U kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeşim sevindim adına güle güle kullan,umarım sorun çıkarmaz hiç ilerde.Ben de öyleyse monstera şans tanıyacağım.Teknik servise sorunu dolu dolu üzerine bastırarak en ince detayına kadar anlatmak gerekiyor demek ki yoksa önemsemiyorlar.Teşekkürler yazınız ve paylaşımlarınız için benim için epey yol gösterici oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugocer

Evet arkadaşlar bugün laptopu gönderdiler, teslim aldım. Sorunum çözüldü.

Son süreç şu şekilde işledi. Pazartesi kargoya verdim cihazı. Salı monster servisine ulaştı cihaz.

Cihazı gönderirken laptopun arasına bir A4 kağıdına ilk yaşadığım parlama sorununu ve yeni oluşan siyah ekrandaki beyaz gölge sorununu yazdım. Bu sorunları gösteren resimlerin yüklü olduğu adresleri de yazdım. Ve kesinlikle yeni bir cihaz istediğimi belirttim.

Çarşamba günü cihazın durumunu sormak için monster servisini aradım. Cihazın değiştirildiğini ve test için windows sistemini yüklediklerini ve test sonucunda kargoya verileceğini söylediler. Bugün elime geçti cihaz. Evet, değişim yapılmış. Windows 10 yüklenmiş. (Normalde freedos almıştım. windows için etkinleştirme yapılmamış tabiki). Hemen ekran testlerimi yaptım. En ufak bir sıkıntı dahi yok. Ne ışık sızması, ne bulutlanma ne de ölü piksel

Genel olarak yine cihazı tekrar inceledim. Herşey olması gerektiği gibi. Evet şu an itibariyle Monster'dan memnun oldum ve mutluyum. Yaklaşık 10 gün kaybettim ama nasip diyelim. Bakalım cihazı kullandıkça nasıl olacak.

Evet 2 haftalık durumdan sonra Monster hakkında görüşüm şu şekilde: Monsterdan cihaz alınır. Teknik servisi diyalog olarak iyi, aradığınızda ulaşabiliyorsunuz. Hızlı olmaya çalışıyorlar.

Eksikleri: ilk gönderdikleri cihazın ekranı sorunluydu. Bu ürünün test aşamasında sıkıntı olduğunu gösteriyor. Benim servise ilk gönderdiğimde tekrar gönderdikleri cihazda sorun çözülmemiş ve başka bir sorun daha oluşmuştu. Bu aşamada sorunu tam anlayamadıklarına yormak istiyorum. Bunun yorumu size ait.

Probleminin cozulmesine sevindim Dostum. Hayirlisi diger Moster Kullanici ve adaylarinin basina

• Bende abra 7 v6,1 kullanıcısıyım. Sadece şunu söyleyebilirim, sakın ama sakın üzeri mat plastik-kauçuk malzeme ile kaplı olan ürünü alma. Pişman olursun.

Mousepad çevresinde bulunan yüzeyde bir sıkıntı olmuyor genelde ama ekran kapağında(arka yüzeyinde) yani eve geçince fotoğraf yüklerim böyle bir şey olamaz. Çok titiz bir insanımdır fakat dış kapağı temizlemenin bir yolunu bulamadığım için laptop çok kötü gözüküyor. Bunu sorunu kendileri de gideremiyor ve malzemenin ne olduğunu da bilmiyorlar.

Kauçuk sektöründe çalıştığımız için her türlü malzemeyi denedim ama temizleyemedim. Kapağın heryeri çizik içinde ve lekeli.
  • İnternetten almayı düşünüyorum mat plastik kauçuk malzemede olup olmadığını nasıl anlayacağım.belli modellerde mi var.fotoğraf atarsan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skinler var laptoplar icin benzer bir sikintiyi dell cihazimda yasadim ve gittim tanidigim bir oto tamircisine laptopun ekran kismini cerceve + arka kapagini karbon fiber gorunumlu kaplama ile kaplattirdim

tabi zamanla kenarlari kalkiyor donus yakalayamadiklari icin ama cizikten guzel duruyordu valla
  • arkdaşlar ben aldım çok pişman oldum. ekranda ışık sızması sorunu var. servise gitti geldi hiç bir işlem yapmadılar.500tl fazla verin asuus yada msi alın.
    Monster laptop önerir misiniz ABRA A7 v6.5 17.3 . foto ekleyeceğim.
    kasası hemen parmak izi oluyor. kısa bir süre sonra youtube vide yukleyeceğim takipte kalın.
  • Meselahttps://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V5-4-3.html#.WJLnln-UaUk
    bu linkteki ürünün arkası metal. Metal seçeneği varsa öyle al. İlerde istediğin gibi kaplarsın, kaplamasanda canın sıkılmaz.

Meselahttps://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-5.html#.WJLnnH-UaUk
    bu linkteki ürünü sakın alma. Almada dediğim kapak malzemesi olarak. Linkleri farazi atıyorum malzemeleri gör diye.

Bu fotolar benim laptopuma aittir. KESİNLİKLE MONSTER ALACAKLAR BU PLASTİK-KAUÇUK KAPLI MALZEMELİ MODELLERİ ALMASIN. MONSTER FİRMASI DA BU MALZEMEDEN VAZGEÇSİN.
    Monster laptop önerir misiniz ABRA A7 v6.5 17.3

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.