Merhaba arkadaşlar ben monsternotebook alan ve en az 1-2 yıldır oynı notebooku kullananların düşüncelerini almak istiyorum.Aletlerin parça kalitesi nasıl?Servis desteği tatmin edici mi? İlk izlenim olarak çoğu kişi hayran kalıyor ama 1-2 yıllık kullanıcılardanda monsteri tavsiye edebilecek varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim.
Ben kullanmıyorum ama bir süredir kullanıcıların yorumlarını takip ediyorum.Memnun olanda var olmayanda var ama çoğu memnum.Teknoloji işi biraz şans işi kimisinin aldığı bilgisayar ısınıyor kimisinin ısınmıyor mesela.Teknik servis konusunda baya ilgililer diye duydum.Ama şikayetçi olanda olmuyor değil.
Ürünü teslim aldıktan sonra kullanan kullanıcılar memnun olduklarını söylüyorlar. Eğer kampanyalı bir ürün aldıysan tek sorun teslim tarihi olabiliyor. Duruma göre biraz geç geliyor laptopun. Onun dışında forumda bazen sorun yaşayan arkadaşlar görürsün ama servisi tatmin edicidir. Niye dersen diğer laptop servisleri gibi vurdum duymaz değiller. Bir sorun olduğu vakit o sorunu çözebilecek işinin ehli kişiler var karşında. Hatta bir çok sorunu 1-2 gün içinde çözüp tekrar yolluyorlar. Laptopu yollayıp 20 gün 1 ay bekleme derdi yok yani.
ben 8 gündür kullanıyorum hiç bir sorunu yok :) günde 7-8 saat açık kaldığıda oldu hiç ısınmadı :)
Ben kullanmıyorum ama bir süredir kullanıcıların yorumlarını takip ediyorum.Memnun olanda var olmayanda var ama çoğu memnum.Teknoloji işi biraz şans işi kimisinin aldığı bilgisayar ısınıyor kimisinin ısınmıyor mesela.Teknik servis konusunda baya ilgililer diye duydum.Ama şikayetçi olanda olmuyor değil.
şans işi ayrı bişey. eğer bilgisayarı nemli bir bölgede kullanıyorsanız(yaşadığınız bölgenin önemi büyük) bilgisayarın iç kısmına tozlar yapışıcaktır. ayrıca oturduğunuz bölgenin elektrik yapısıda önemli. değişken voltajlı bi yerde oturuyosanız ve topraklı priz kullanmıyorsanız bilgisayarınız bozulması çok daha çabuk olucaktır. şans işi ilk aldığın zaman etkili onuda servisle halledebilirsiniz.
ben 1 aydır kullanıyorum no problem @metalgruly dostum uzun süredir sana takılmıyordum bak az önce noldu, internette geziyordum, müzik çalıyordum crysis-2 oynuyordum onu da alt tab yapıp photoshop 5.5 64 bit çalıştırdım biraz 3 d çizim ugrastım hafiften kasmaya basladı ulan 17emi de kastırdık... fırca felan geç geliyordu öte yandan o gecikince bende crysise geçiyordum hiç sorun yok :D ram ibresi % 93 lerde sanırım 16GB gereksiz diyordun şimdi ram ve işlemci konusunda daha da tutucuuyum ve parabulabilrsem 7970m e geçicem gerçi bu ekran kartla alaksı yok gtx 670m çok sempatik ama keşke 7970m dengi ve ucuz 670m üstü bi n vidia olsaydı :S
quote:
Orijinalden alıntı: kb001
ben 1 aydır kullanıyorum no problem @metalgruly dostum uzun süredir sana takılmıyordum bak az önce noldu, internette geziyordum, müzik çalıyordum crysis-2 oynuyordum onu da alt tab yapıp photoshop 5.5 64 bit çalıştırdım biraz 3 d çizim ugrastım hafiften kasmaya basladı ulan 17emi de kastırdık... fırca felan geç geliyordu öte yandan o gecikince bende crysise geçiyordum hiç sorun yok :D ram ibresi % 93 lerde sanırım 16GB gereksiz diyordun şimdi ram ve işlemci konusunda daha da tutucuuyum ve parabulabilrsem 7970m e geçicem gerçi bu ekran kartla alaksı yok gtx 670m çok sempatik ama keşke 7970m dengi ve ucuz 670m üstü bi n vidia olsaydı :S
iyide o kadar programı aynı anda açarsan olacağı o. 8 gb ram yeterlidir dedim ben, sınırsız hafızası vardır demedim . iş ayrı oyun ayrı eğlence ayrı. hem photoshop ile uğraşan hem crysis 2 oynayan hem de solidworks-autocad gibi programları aynı anda kullanacaksan ne diyeyim yani. 16 gb değil 32 gb tak bence.
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
quote:
Orijinalden alıntı: kb001
iyide o kadar programı aynı anda açarsan olacağı o. 8 gb ram yeterlidir dedim ben, sınırsız hafızası vardır demedim . iş ayrı oyun ayrı eğlence ayrı. hem photoshop ile uğraşan hem crysis 2 oynayan hem de solidworks-autocad gibi programları aynı anda kullanacaksan ne diyeyim yani. 16 gb değil 32 gb tak bence.
ya önceleri de demiştim ben hem oyun hem diğerleri yapıyorum karısık calısıyorum diye ayrıca solidworks yoktu sadece ps calısıyordu orda 3d ugrasıyordum. 3-4 saat olmustu calıstıralı crysis yokken de photoshop biraz yavastı yine ısındı galiba normal sanırım yoksa ben mi çok şey istiyorum :S :D :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme