Şimdi Ara

Monster'i nasıl bilirsiniz :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar uzun zamandır monsterin ABRA A5 V5.2.1 modelini inceliyorum ürün özellik olarak çok güzel ancak gel gelelim internette çok fazla olumsuz yorum okudum özellikle ürünlerin ekranı hakkında genel bir memnuniyetsizlik varmış sanırım . Birde ısınma problemi oluyormuş çift fan olmasına rağmen teknik destek olarakta sıkıntı yaşadığını belirtenler olmuş . Birde sizlere sormak istedim sizce monster güvenilirmi sonuçta 3500 TL para az bir para değil aldıktan 2 ay sonra pişman olmayalım.

EDİT: Birde bios ve firmware güncellemelerini vermediği doğru mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E71C9E8E7 -- 10 Ocak 2016; 19:15:30 >

• Valla ben de o modele baktim, monster kullanan arkadaslarim vs. de tavsiye etti sikinti yasamadiklarini soylediler, ama gel gelelim internette yazilanlar malum acikcasi o kadar para verip sonrasinda da burnumdan gelmesini goze alamadim. Belki gelmezdi tabi ama belki yeterli bi ihtimal olmadi benim icin. Yine de alip da butun sorunlarini ugrasa ugrasa cozersen belki cidden iyi bi alisveris yapmis olursun.

Bu arada hangi ozellestirmeleri yapmayi dusunuyorsun? Windows + 120 GB SSD koyunca 3900 oluyordu sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenci indirimi 120 gb ssd + 1tb hdd yapınca 3523 tl oluyor ben windows almıyorum kendim kuracağım.
  • Ablama eski seri abralardan almıştık sorun yaşamadı eski serilerde renk atma vardı o zamanlar antipati kaptım biraz ama muhtemelen şu anki kasalar yeni versiyon bunlarda olacağını sanmam.
    Tulpar t5 v4.2 var yurtta bir arkadaşta gayet hoş bir makine yeni nasıl kasaları cezbetti aliminyum kasa gaming için yeterli bir kasadır , beni en iyi yönleri kesinlikle garanti ve müşteri hizmetleri çoğu firmanın yapmayacağı ücretsiz değişim vs yapılması, hata çıkacak diye notebook markası değiştirmek çok garip bir durum çünkü hangi markayı yazarsan yaz yüzlerce şikayet önünde...
    Ben şahsen açık söylüyorum şu son zamanlarda msi ge62 2qf kullanıyorum bana kazık yemiş hissi veriyor t5 t4.2 gördükten sonra kalite fln hikaye steelseries klavye varmış onu arayan adam zaten monitöre doğru uzanmıyor direkt mekanik klavyesini takıp oynuyor aliminyum kasaya oranla 60-70$ fark yaratacak bir kasa var bitek kill ethernet desen gigabit ethernet ile aşşağı yukarı bir tık üst garanti olarak msi servispoint garantilidir fokus bilgisayar 2 tık önde msi markası için hem oara ödüyoruz hemde garantide arkamızda durmuyor (Normalde apple gibi ürününü gerekirse 0 ile değiştirmesi gerekte yapmazlar marka için ödenen 600-700 lira umurlarında değil)

3500 vereceğin monster pişman etmez tutupta asus msi lenovo alır mıydım diye düşünmezsin kronik hatalar olur biraz uğraştırır ama garantisi iyi aracı firma sıkıntısı yok...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen bilirsin ama ben o kadar bi paraya güvenmediğim bir markanın bilgisayarını almam.
    Kasalarını ve servis desteğini kalitesiz buluyorum.yerinde olsam msi asus gibi bilindik markalara bakar daha düşük donanımlı ama daha kaliteli cihazlar alırım

• Sen bilirsin ama ben o kadar bi paraya güvenmediğim bir markanın bilgisayarını almam.
    Kasalarını ve servis desteğini kalitesiz buluyorum.yerinde olsam msi asus gibi bilindik markalara bakar daha düşük donanımlı ama daha kaliteli cihazlar alırım

• Monster de son donemde teknik servis övüyorlar. Simdi monster agir makine, adaptörü tuğla gibi kocaman. En sık şikayet mavi ekran. Servis sorunu yaşayıp çözüldükten sonra yine sorun yaşayan çok. Bu çok enteresan. Yani makine 2 , 3 hatta daha fazla servis görüyor ancak yine de "çok ilgili servisi var" diyorlar. İnsanlarda iyi sabır var. Bir de mavi ekran hatasını kopya windows nedenine bağlayan var. Kopya sürümlerde olabiliyor ama o kadar fazla oranda olmaz. Bana öyle geliyor ki alıpta servise isi düşmeyen çok az. Bu iş bana çok ters. Bende stabilite önemli. Ben öyle uğraşamam telefonda şurada burada... abra kasası plastik. Bu tur oyun makineleri 2 yıl kullanırsın sonra eceli yaklaşır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei 'yi nasıl bilirsiniz?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de şuan bilgisayar arıyorum banada arkadaşlarım önerdi ama yerinde olsam almam neden diceksin;
    1.si Türk firmasının ( Ben güvenemem o kadar paraya da kıyıp ona vereceğime 200 daha koyar freedos şeklinde başka marka alırım)
    2.si de freedos alıp ona korsan yazılım yuklemek bence iyi olmaz o parayı verip de korsan yazılımlı bilgisayar kullanmam ben hemde
    Kullanımıda zaten suç artık pc suçları gelişiyor ileride başın ağrımasın derim. Orjinal windowsda alınca zaten yuklu hazırdakilerle aynı
    Paraya denk geliyor onlardan al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sexenaltı

Ben de şuan bilgisayar arıyorum banada arkadaşlarım önerdi ama yerinde olsam almam neden diceksin;
    1.si Türk firmasının ( Ben güvenemem o kadar paraya da kıyıp ona vereceğime 200 daha koyar freedos şeklinde başka marka alırım)
    2.si de freedos alıp ona korsan yazılım yuklemek bence iyi olmaz o parayı verip de korsan yazılımlı bilgisayar kullanmam ben hemde
    Kullanımıda zaten suç artık pc suçları gelişiyor ileride başın ağrımasın derim. Orjinal windowsda alınca zaten yuklu hazırdakilerle aynı
    Paraya denk geliyor onlardan al derim.

Orjinal windows um var hocam ondan almıyorum ama Vazgeçtim monsterden .Cidden ürünü alıpta servise göndermeyen yok gibi 4 yıllık asus kullaniyorum daha servis görmedi çok şükür . Gene asus almaya karar verdim su 551VW modelini kovalayacagim bakalim düşermi fiyatı. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E71C9E8E7 -- 11 Ocak 2016; 19:16:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emach

Ben bundan yaklaşık 5 ay önce Abra a7 6.2.1 modelinden aldim urun elime ulasti herhangi bir sıkıntısı yoktu fiziksel olarak donanim olarak windows 10 driver cdsi gondermisler ben 8.1 kurmustum orda sıkıntı oldu internetten hallettim sitesinde varmış driverler. Onun disinda 5 6 aydir kullaniyorum ekstra fan sadece Gta5 oynadigim zaman devreye giriyor o zaman bir isinma oluyor ama gayet normal bir isinma onun disinda normal bir zamaninda isinma yok ekrana gelicek olursak 17.3 ekranim var daha henuz hicbir sikintisi yok olu piksel vs. . Arkadaslar sikayet etmis ama bence birazda kullanimla ilgili sahsen ben gunde 9-10 saatten fazla kullaniyorum ama laptopuma cok iyi bakiyorum iyi bir canta aldim 17 ye uygun ama yinede begenmedim daha dayanikli bir canta alacagim cunku is icinde kullandigim icin istanbulu turluyorum metrobus metro haliyle carpabiliyor .bu kadar eleştirilmesi enteresan geldi

Mavi ekran hatasi almadim diyemem ama bence sistem ile ilgisi olabilir ayda 1 2 den fazla degil ama mavi ekran aliyorum ama su ana kadar oyunlarda almadim hic

Türk markasindan almam diyen arkadaşa da nedenini sormak istiyorum?

Türk markası olduğu için değilde msi asus gibi oem pc monitör bir sürü sektörde ün yapmış firmalar daha çok güven veriyor. Ne kadar çok deneyim o kadar çok bilgi. O kadar iyi bakış açısı.
    Notebook firmasının bence böyle özelliklere sahip olması gerekir. Bu yüzden monster almıyorum.

• Bende alicam ama böyle yorumlari görünce tedirgin oluyorum

• Editteki sorunun cevabı evet yazılım desteği yok bu sebeple gelen mavi ekranlarda mevcut çözülüyor ama hallediyorlar bırakıp gitme olmadığı için memnun millet,

3 yıllık abra servise gitmedi lisanssız kuranlar düzgün kaynaklı bir wimdows bulamadığı için sıkıntı oluyor internete ücretsiz windows 8.1 64 bit indir yazıp seçeneklerden bulup kuracaklar kusura bakmasın o hatayı alır bu yazılım desteği olmadığı için olan hatalar var onlarda çözülmeyecek şey değil hard gamer olmadıkça msi monster yazılım farkı efsane bir fark yaratmaz kişi için hard gamerda zaten notebookla uğraşmaz küçücük ekran klavyede oynamaz hadi oldu mekanik klavye ile oynarsın ama o adamda gidip 10.000 tl verir normal gamer için yazılım desteği programlar anlık heves mahiyetinde yazılım desteği var %100 mavi ekransız garantisi veröiyor her oyuna para basıp herşeyi orjinal optime tutmadığın sürece hata almak içten bile değil...

Evde şu an için Toplama Masaüstü , Monster abra (gtx960m) , msi ge62 2qf var ortalama olarak bu 3 laptop çok yaklaşık sayıda hata verdi msi daha 4,5 aylık fln ama başta beni uğraştırdı olur o kadar mavi ekranda zaten hatanın sebebi yazıyor internette ara çoğu çözülmeyecek şey değil ama buraya konu açıyor 1 gün geçiyor aynı hata sinirleniyor bunu yapan varsa mesela gitsin laptop neyse satsın az buçuk bişey bilsen kolay hataları çözersin ayıklarsak kalan çözemediğimiz hatalar ortak olur burda çözeriz ama bizde o mantık yok...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alamayacağım kadar pahalı bilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.