oyun fena esas senaryodan sonra içeriklerle neler olacak , sosculara yardımı seviyorum nedense 4 saat önce steamde anlık oyuncu sayısı 1.3 milyondu acaba konsolları eklersek bu rakam kaç olur |
Monster Hunter Wilds | PS5 | ANA KONU (7. sayfa)

-
-
Oynuyan arkadaşlar kontrolcünün titreşimi nasıl kapanıyor dual sense edge kullanıyorum konsol menüsündende bulamadım var aktif degil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaKemal.. -- 2 Mart 2025; 8:22:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam sürüme sahip değilim betadan hatırladığım kadariyla ayarlardan kontrolcu ayarlari altinda olmasi lazim titresim ayari.
Yok üstat bide o kadar güçliki titreşim çok rahatsız ediyor cvp için tşk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaKemal.. -- 3 Mart 2025; 5:36:48 >
TimeToFixThis!youtube
How to Disable Controller Vibrations On Monster Hunter Wildshttps://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=ShZUsx-XlX0
Bu ayar aktif degil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Skşam eve gittigimde bakıcam
Monster Hunter Wilds satışları 3 günde 8 milyonu aştı!!
-
Pc gibi konsoldada türkçe yapabilmenin yolu açılsa şu oyuna mükemmel olurdu
Opencritic meta 89'dan 90'a çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 5 Mart 2025; 13:16:14 > -
Worlddan daha az boss var ömrü kısa olucak gibi
Sanırım bu Capcom'a kalmış bir şey hocam. Eğer ki Ekibini bu oyuna destek vermesi halinde World'da daha uzun da gidebilir. Ancak şimdilik bu izlenimi veriyor. İlerleyen zamanlarda Road Map açıklandığında illa ki bir planlamaları olduğunu düşünüyorum böylece bırakmazlar herhalde. :)
-
Oyuna bir sürü içerik gelicek onun dışın da world deki gibi iceborne gibi büyük bir güncelleme ile master rank gelicek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Genelde Monster Hunter serileri uzun soluklu oluyor. Geliştirici ekip illa ki geçmişte ki doğruları ile yine bu izlenimi ve desteğini devam ettireceği düşüncesindeyim. Başlarda illa ki daha fazla içerik istenecek. Ama Bu hemen olabilecek bir şey değil. Adamların ellerinde yayınlanma tarihleri vs. hepsi hazırdır zaten.
-
HR 9 ve üzeri için etkinlik mevcut
ayrıca oyun daha yeni bu oyuna bolca içerik gelecektir zaten 3 günde 8 milyon satan bir oyunu tutukpa kimse lades yapmaz
gün içinde saatlerce oyun oynayacak vakti olan adama ne verirsen ver ona yetmez o ayrı konu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 5 Mart 2025; 23:19:21 >
-
Oyunu ps5 proda oynayan varmı 3-4 sefer başlangıçta çöktü komple siyah ekranda kalıyor konsola reset atmadan tepki vermiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X