Şimdi Ara

Monster Hakkında Şaşırdım Gerçekten ve Acill !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben en bastan anlatıyım size
    Monster Abra A7 v3.1 pc aldım büyük bir umutla ,pc ilk başta istediğim performans vermedi .4 ay sonra yavaşlık ısınma vs. servise yolladım.Ram,ses kartı ,sol 1. usb,termal macunlar değişti.Tekrardan umutlarım arttı gittim 8.1 kurdum pc ye bilgisayar boş zaten 3-4 oyun var onlarda o kadar zorlayacak kadar değil.
    Pc den yine istedğim performansı alamadım hatta suan daha yavaş.2 bin tl lik bilgisayarlar daha iyi iş çıkarıyor nerdeyse o derece.Arkadaslarım geliyo AC unity yükle oynayalım benim pc kaldırmıyor.Onu Geçtim Nba 2k15 de pes 15 de nette gezinirken ısınıyor .Ram testi yaptım sıkıntı yok ,virüs yok pcde.
    Kendi kendine arkada bir pencere açılır gibi oluyor açılmıyor.Oyunlarda 10 dk sonra ekran parlaklığı düşüyor kendi kendine.Şuan da da oyun kalitesine göre mesala nba da 30 saniye de bir peste 10 dk da bir masaüstüne simge durumuna küçülüyor.Ben Artık Lanet etiim bu bilgisayara..
    Yardımcı olun.Gidip Win 7 kuracam nerdeyse.3-4 Farklı işletim sistemi uyguladım(hepsi 8.1) hepsinde de aynı şeyler oldu.
    Bilgisayarı Günlük Ortalamaya dökersek üniversiteden dolayı 1 saat kullanıyorum %20 batarya gitmiş eskime olmuş
    Bi sağ tuş yapıyorum 15 sn sonra geliyor .ha şimdiden söyliyim virüs yok driverlar güncel..
    Oynamadığı oyun olursa iade garantisi nasıl oluyor onuda anlamadım 6 ayda güncel oyunları kaldıramazken 2 sene içinde mezarın dibini bulcak galiba
    Hiç Memnun Değilim...
     Monster Hakkında Şaşırdım Gerçekten ve Acill !!! Monster Hakkında Şaşırdım Gerçekten ve Acill !!! Monster Hakkında Şaşırdım Gerçekten ve Acill !!!
     Monster Hakkında Şaşırdım Gerçekten ve Acill !!! Monster Hakkında Şaşırdım Gerçekten ve Acill !!! Monster Hakkında Şaşırdım Gerçekten ve Acill !!!

ARKADASLAR ACİL CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM PAZAR GÜNÜ GERİ DÖNECEĞİM WİFİ BULAMIYORUM COK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkulce -- 13 Şubat 2015; 22:18:56 >

• Bitdefender'i kaldırıp denermisin?
  • Ekran parlaklığının azalması bendede oluyordu( Tulpar T7). Sonra dedim bide win7 kurayım. Kurdum açılışı yavaş ama hiçbir sorun yok maşallah. Hatta geçenlerde götürdüm servise temizlik yaptırmaya ısınmaya başlamıştı. Tozlanmış pc şimdi tertemiz. Bi win7 kur olmadı. Hiç uğraşma şikayetlerini yaz bir kağıda ver kargoya pc yi. O kadar para verip bunları yaşamak çok kötü bir durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.